- 7 Mart 2011
- 7.395
- 8.068
- 398
- 36
ben de genelde belirliyorumKizlar denedigim ve kesinlikle faydasini gördüğüm bi uygulama geldi su an aklima... bi sonraki günün menüsünü ara ögününe kadar bi gün önceden belirleyin.. o zaman beyin şartlandigi icin hem uygulamak daha kolay oluyo hem de sürpriz cisslar minimuma iniyor
Başınız saolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet etsinKızlar iyi geceler. Dün arkdasimin annesini yogun bakima kldrdik bu sabaha karsida kaybettik. Bugun cenaze isleri vardi. Anca evine gelebildm. Yarn hm okuyamdgm sayfalari okuyup hmde 2 gunluk kaln menumu hatrlayabildgm kdaryla paylasicm
allah rahmet eglesinKızlar iyi geceler. Dün arkdasimin annesini yogun bakima kldrdik bu sabaha karsida kaybettik. Bugun cenaze isleri vardi. Anca evine gelebildm. Yarn hm okuyamdgm sayfalari okuyup hmde 2 gunluk kaln menumu hatrlayabildgm kdaryla paylasicm
Hoşbuldukk
Başınız saolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet etsin
allah rahmet eglesin
canim patates kizartmasi haric menulerin iyi olmus bayapazar menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
şekersiz çay
akşam
4 yemek kaşığı türlü
3 yemek kaşığı yoğurt
spor yok. suyu hatırlayamıyrm kızlar
p.tesi menüm
sabah
1 yumurta
domates
2 dilim peynir
2,5 dilim ekmek
ara
sade türk kahvesi
akşam
3 yemek kaşığı patates kızartması
3 ızgara köfte
biber közlemesi
yoğurt
Canım bencede yapalım çok iyi olur ben varımkızlar her gün ödev hareketler mi yapsak diye konuşulmuştu bi ara. ben bu gruba ilk başladgımda diğer takımlardan birinde her gün ödev olarak bazı hareketlerin verildiğini görmüştm. ilk hafta düzenli günde 2 defa 50*2 sağ sol eğilme, 25*2 ters diz dirsek değdirme, 15*3 eller duvarda şınav, 25*2 mekik hareketlerini uyguladığımda özellikle karın bölgesnde çok faydasını görmüştüm. hem insanı zorlamayan hemde fayda sağlayan hareketler. ben tekrar başlıyorum bugün. sizinde bilginiz olsn denem.ek isteyen arkdslar olursa diye yazmak istedim.
Canım bencede yapalım çok iyi olur ben varım
Herkese iyi akşamlar
KAHVALTI (08.30)
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost
Domates salatalık
Şekersiz çay
Yeşilçay
ÖĞLE (13.30)
Şimdi ben önce bi kase nesfitin içine 2 ceviz 3 kaysı 1 bardak süt ve tarçın koydum ama yarısını bile bitiremedim içimi çok baydı
Sonra dedim tuzlu bişeyler yiyim bari o yüzden 3 grisini ve 4-5 dilim kadar peynir yedim
AKŞAM (18.00)
3 yemek kaşığı etli türlü
1 kase cacık
1 şişe meyveli maden suyu
( kızlar bu meyveli maden suları hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada? Böyle Canımız kola filan istediğinde bir tercih olabilir mi?)
Bugün hiç ara öğün yapmadım kendimi tok hissediyordum hiç canım istemedi gece de yine Yeşilçay ve bol su içerim inş
Spor yokooomarlaaa nın dediği hareketleri yapayım inş eller duvarda şınavı anlamadım sadece o Nasıl canım?
Herkese iyi akşamlar
KAHVALTI (08.30)
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost
Domates salatalık
Şekersiz çay
Yeşilçay
ÖĞLE (13.30)
Şimdi ben önce bi kase nesfitin içine 2 ceviz 3 kaysı 1 bardak süt ve tarçın koydum ama yarısını bile bitiremedim içimi çok baydı
Sonra dedim tuzlu bişeyler yiyim bari o yüzden 3 grisini ve 4-5 dilim kadar peynir yedim
AKŞAM (18.00)
3 yemek kaşığı etli türlü
1 kase cacık
1 şişe meyveli maden suyu
( kızlar bu meyveli maden suları hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada? Böyle Canımız kola filan istediğinde bir tercih olabilir mi?)
Bugün hiç ara öğün yapmadım kendimi tok hissediyordum hiç canım istemedi gece de yine Yeşilçay ve bol su içerim inş
Spor yokooomarlaaa nın dediği hareketleri yapayım inş eller duvarda şınavı anlamadım sadece o Nasıl canım?
Teşekkürler tatlım :) bende yatmadan yapıcam inşBu sekilde canım hareket.
Teşekkürler tatlım :) bende yatmadan yapıcam inş
İnş Canım umarım bende faydasını görürüm haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum hergün bu hareketleri yapsam bu ay inş gelecek ayda pilatese başliyim diyorum bir an önce Rabbim istediğimiz kiloya sağlıkla inmeyi nasip etsinBir kac gun icinde ben faydasini gormustm canm birde sen dene bakalm ozellikle karin bolgende bi degisiklik hissetcekmisin
Afiyet olsun canım gayet iyi bence ama ne kadar yediğinide yaz mesela 1 salkım üzüm 5 kaşık pilav gibi daha rahat yorum yaparızHerkese iyi akşamlar menum:
Sabah:
1 yumurta
3 zeytin
2 dilim diyet ekmegi
Biraz bal ve kaymak
Ara:
Diyet krakeri 4 tane
Ogle:
Diyet ekmegi ile zaytinli domatesli yumurtalı sandwic ve üzüm
Akşam :
Bulgur pilavı ve biber salatası
Menün güzel canım sende bugün ara öğün yapmamışsın bu arada çok geçmiş olsunSabah
8 zeytin
1 dilim peynir
2.5 dilim ekmekten kasarli tost
1 yumurta
Aksam
2 yemek kasigi menemen
1 dilim ekmek
Suyu bu aralar cok icemiyirum kizlar. Dia agrimdan ötürü ozellikle sivi seyler tüketirken pipet kullanmak zorunda kaliyorm. Suyu bile o sekilde icmek zorunda kaliyorm.
Gece yatmadan yazdm hareketleri yapicam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?