Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menun guzel olmus canim

Merhaba Kizlar

Sabah
ceyrek simit

Oglen
firinda karisik sebze yemegi 1 porsiyon
1 dilim kepekli ekmek

Aksam
1 porsiyon yogurtlu bulgur pilavi

Ara
3 tam ceviz

Bugun yuruyus yaptim 30 dakika tempolu

Sabah
2 zeytin
Yarım kk peynir
2 dlm ekmek
Biraz Reçel

Ara
Kahve

Öğle
4 catal Kıymalı makarna
Ayran

Akşam
1 porsiyon cigkofte
Ayran

Sizlerin de menüleri çok güzel maşallah diyorum hepimize :)

Kızlar ben dün sporda galiba bacaklarımın arkasındaki kasları incitmişim morarmış gibi ağrıyo o yüzden bugün o egzersizleri yapamiycam ama yarın başlıyorum inş yarın sporda var akşamda düğün var ne yaparsam artık Allah yardım eder inş

Dünkü menü dün yazamadım cok yordundum uyudum
Sabah 2 dilşm kadar ekmek
Domates
Peynir
Çay şekerli

Ara 4 tane sütlü çikolatalı biskuvi( dün okul 6 saattı yemekhaneye gitmedik)(pakwtin içinden dört tane)
Baska bişi yemedim heralde hatırlamıyorum

Akşam 3 kepçe kadar şehriye çorbası
Yarım şeftali
1 mandalina

KAHVALTI (08.30)
2 dilim kepekli ekmekten peynirli tost
Domates, salatalık
2 kayısı
Şekersiz çay
Yeşilçay

ÖĞLE (13.00)
5 grisini
3 dilim peynir

ARA
1 Armut
1 maden suyu

AKŞAM (16.30)
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yarım közlenmiş patlıcan

2 saate yakın spor yaptım
Düğüne gittik ordada 2 saat filan oynadım
Su 2 lt filan oldu belki yatmadan şu limon yoğurt pulbiber kürünü deneyebilirim biraz aç hissediyorum çünkü bugünlük de böyle :)

Iyi aksamlar kizlar

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
beyaz peynir

Oglen
2 biber dolmasi
salata
1 ince dilim kek

Aksam
2 biber dolmasi
salata
yarim porsiyon bamya yemegi

bugun doymak bilmedim hic boyle olmamistim bugun asiri enerjim dusuk ya

20Lik dis agrısı cekiyorum kızlar pazar gününden beri o yetmezmis gbi birde kanal tedavisi gerektiren disimin agrisi var. P.tesi sabahtan doktora gtmistm 2 kutu yuksek mglik antibiyotikler ve agri kesiciler verdi. O agriyi cektgim esnasa da yanımda birseyler yiyip ictiklerinde onlardan bi lokma olsn tadamadgm icin icim gidiyor. Ilaclar biraz etki edip yemek yiyebilcek duruma gelince de ozellikle aksam yemeklerini ve atistirmaliklari fazlaca abartmaya basladm bi iki gundur. Karsmda yediklerinde bi lokma tadabilcek olsam bu kadar abartmicam sonrasinda kndimi biliyorm ama o an agridam yiyemeynce sonrasnda cok asiri kaciriyorm bazi seyleri sonrasinda da boyle pisman oluyrm sıvıyı deseniz neredeyse hic tuketemiyorm. Bi yesilcay iceym dedm agrisini nasil arttirdi anlatamam onu bile pipetle icebildm ama 1 saatte anca bitti. Bu hafta tartidan hic umitli degilim. Napsam bilemedm

Sabah: 2-3 kasık kadar kıymalı yumurta
2-3 filim kadar ekmek
Çay

Ara: leblebi
Elma
4 tsne rokkosıkıseker kardesiö tıkıstırdı ağzıma

Akşam: 1 kepçe patlıcan yemegş
2 kepçe un çorbası
2 lokma ekmek
4 kase cacık

Bu kadar cacığıniye içtim bilöiyorum ama sarımsaktan dolayı tansşyonum oynamış olabilır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…