Neden olmasın canım..
Ben bir de aylık hedef alıcam sizlerden.. 1 Kasım hedeflerinizi yazın..
Veee vee bir de takımın en disipli ve iradelilerindenbiri de sensin... Benim kilo verme eşim, rakibim sen ol istiyorum. Tam dişime göresin yani Kabul edermisin?
Evet inş Ocakta kendimi 2 li rakamlarda görmek istiyorum o yüzden çok çalışmam lazım bu arada iyi ki böyle bir yarışma var yılardır terbiye edemediğim nefsimi önce Allah sonra da sizin sayenizde biraz olsun terbiye etmeyi başardım hepinizden Allah razı olsun <3 :)Ooo haftalık hedefin 1,5 kilo öylemi.. Maşallah sana
Yürü be Kaptancım bu hafta başarıcaz ve her hafta böyle gidecek ins istediğimiz kiloya sağlıkla gelene kadar senin bi topiğini daha gördüm 21 günde incelme onada başlamayı düşünüyorum çok pis gaza geldimE ben de 1 kilomu desem haftalık hedefimeayy verebilirmiyimki tamam yaa ben de haftaya 68,8 olmak istiyorum..
Nasılsaooomarlaaa ve ecii yi geçtimmm
Canımm yemek yiyerek bu halde değilmiyiz zaten. Ödülün yemek olması, ceza olmazmı aslında kendimize.Ayy kaptancım utandırdın beniO kadar sıkıldım, üzüldüm ki şişman olduğum için artık kendime daha fazla kötülük yapmak istemiyorum inş Rabbimin yardımıyla da hep böyle gider hep beraber. Kaptanım ben 88prenses le eş olmuştum ama eğer sorun olmazsa ben ikinizle de eş olurum hem bu şekilde daha da çok motive olurum hem de kaptanımın himayesinde kaçamaklarım da azalır iyice
Bu arada kasım hedefim 107 biraz fazla tuttum ama başarıcam inş :) hedefimi tutturursam bir öğünlük istediğimi yeme ödülü talep ediyorum Kaptancım
Evet inş Ocakta kendimi 2 li rakamlarda görmek istiyorum o yüzden çok çalışmam lazım bu arada iyi ki böyle bir yarışma var yılardır terbiye edemediğim nefsimi önce Allah sonra da sizin sayenizde biraz olsun terbiye etmeyi başardım hepinizden Allah razı olsun <3 :)
Evet 21 günde yağlarımızdan kurtulma topiği...Yürü be Kaptancım bu hafta başarıcaz ve her hafta böyle gidecek ins istediğimiz kiloya sağlıkla gelene kadar senin bi topiğini daha gördüm 21 günde incelme onada başlamayı düşünüyorum çok pis gaza geldim
Seninle yüzdelerle yarışıcaz canım.. Bakalım haftaya cuma hangimiz birinci olucak.Yürü be Kaptancım bu hafta başarıcaz ve her hafta böyle gidecek ins istediğimiz kiloya sağlıkla gelene kadar senin bi topiğini daha gördüm 21 günde incelme onada başlamayı düşünüyorum çok pis gaza geldim
***2.TAKIM 485. ETAP***
akrep33 (70,8/ 69,8/1 / % 1,41)
ecii (70,1/ 69,9 /0,2 / %0,29)
88prenses22 (90 /// % )
Zereno (113, 2/112,4 / 0,8 /%0,71)
uykusuzpink (80,3 ///% )
ooomarlaaa (69,9 / 70,6/ /%-1,00)
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Haklısın Kaptanım zaten yazarken dedim vicdanım el vermez de yiyemem o kadar kilo verdikten sonra ama artık hamburger patates kızartması yemek istiyorumCanımm yemek yiyerek bu halde değilmiyiz zaten. Ödülün yemek olması, ceza olmazmı aslında kendimize.
Ödül olarak sosyal bir faaliyet olabilir, kıyafet alabiliriz.. Kitap alabiliriz..
Hem beynimizi de doğru yönlendirmiş oluruz.
Süper o zaman rakibiz artıkEş konusu da problem olmaz canım.. İsteyen birden fazla rakip bulabilir kendine.
Bende bugün sporumu yaptım ama yarından itibaren başlıycam inş topikteki video şimdilik yeterli olur değil mi?Evet 21 günde yağlarımızdan kurtulma topiği...
E haftalık hedefime ulaşmak için ben de başlicam inşallah platese.
Ay çok heyecanlı :) İnş ikimizde bol bol kilo veririz. Senin ideal kilon nedir?Seninle yüzdelerle yarışıcaz canım.. Bakalım haftaya cuma hangimiz birinci olucak.
E ben de 1 kilomu desem haftalık hedefimeayy verebilirmiyimki tamam yaa ben de haftaya 68,8 olmak istiyorum..
Nasılsaooomarlaaa ve ecii yi geçtimmm
Madem oyle benimki de 66 o zaman1 kasım hedefim dee 67 olsun..
Hadi kızlar alaım 1 kasım ve haftalık hedeflerinizi..
Pazartesi sabahı da tartılıyoruz bilginize kızlar.
Canım yeme düzenini bilmiyorum ama mesela akşam 5 ten sonra yememe yada her gün 45 dk spor gibi bi ceza mı versekO haftayi kilo alarak kapatanlara da bi ceza verin kızlar. Mesela bana
60 felan ama benim hedefim 55 inşallah.Senin ideal kilon nedir?
Seve seve canım. O zaman sen de başlıyosun 21 günlük spor kürüne, hadii bakalım al ölçülerini ve hedeflerini de alalım canım.O haftayi kilo alarak kapatanlara da bi ceza verin kızlar. Mesela bana
Hadi inşallah canım.bu haftaki hedefim 88.5
1 kasım hedefim 86.5
Owww demek oyle kaptanim.. cok piss hırs yaptim şu an
BakkkkkkkMadem oyle benimki de 66 o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?