- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Canım sen yeterki kilo ver ben sana destek olurum merak etme :) madem eksilere başladın tam gaz devam o zman 21 günlük cezana başladın mı bakalım?Ne zaman ben tartıda yavas yavas eksileri görmeye başlasam topicte hareketlilik azalıyor. Ne zaman kilo almaya başlasam topic hareketleniyor. Bana kaderimin bir oyunu bu :)
Canım sen yeterki kilo ver ben sana destek olurum merak etme :) madem eksilere başladın tam gaz devam o zman 21 günlük cezana başladın mı bakalım?
Tamam canım bende başlamayı istiyorum bakalım bu aralar çok yoğunluk var inş fırsat bulabilirim :)Büyük olan topu bulabildm sadece kçük topla lastiği getıreceklerini söylediler ama o kollar için olan ağırlıkları bulamadm onlar yerine de su şişesi kullanıcam artk. Dğerleri gelsin başlıcam canm
Selam kizlar
Sabah
Kepekli lorlu pogaca
Oglen
naneli yogurtlu bulgur
Aksam
Sade makarna
firinda 3 adet mantar yagsiz peynirli
Ara
3 adet kuru kayisi
Grip oldum spor yapamiyorum halsizim cok fena
cok sagol canimGecmiş olsun canm.
Ya aynen tam toparlanıyoruz sonra bi daha dağılıyor ama çıkma sen tekrar aktifleşiriz inşvalla kizlar ben esime de yaziyorum ozelden, cevap alamiyorum bir yogunluk mu ne var millette anlamadim.boyle devam ederse ekipten cikicam ne anlami var ki...
hastaliktan kafami kaldiramiyorum ama yinede en azindan menumu yazayim diyorum... bu bir sorumluluk...
cok tesekkurler canim .cocuk okuldan kapiyor bizde ondan iste napican :) ben bir haftadir yuruyus yapiyorum ara ara ama sporu boşladim yani platesi .tasinma yerlesme derken yapamadim sanki hemen gevsedi vucudum varyaYa aynen tam toparlanıyoruz sonra bi daha dağılıyor ama çıkma sen tekrar aktifleşiriz inş
Canım çok çok geçmiş olsun salgın var galiba herkes hasta bu aralar. kesinlikle canım bu bir sorumluluk madem bi işe girişiyoruz tam anlamıyla odaklanmamız gerekiyor yoksa başarılı olamıyoruz malesef. Liste yazma işini ben her öğünden sonra telefonuma yazıyorum gece sadece paylaşmak kalıyor o yüzden çok rahat oluyor Yeni gelen arkadaşlar da bu şekilde yapabilirler üstelik bu hafta listeye de girecekler Hadi kızlar gayret edelim biraz :)
Ah ah bilmez miyim ? Ölene kadar spor yapmamız lazım galiba yoksa hemencecik verilen kilolarda geri alınıyor ama yürüyüş yapmanda çok iyi hem taşınma hem hastalık bence gayet iyisin ben olsam salmıştım kendimicok tesekkurler canim .cocuk okuldan kapiyor bizde ondan iste napican :) ben bir haftadir yuruyus yapiyorum ara ara ama sporu boşladim yani platesi .tasinma yerlesme derken yapamadim sanki hemen gevsedi vucudum varyaspor cok acayip bisey...
Canım ben lastik yerine likralı taytımı kullanıyorum, külotlu çorap da olur.Büyük olan topu bulabildm sadece kçük topla lastiği getıreceklerini söylediler ama o kollar için olan ağırlıkları bulamadm onlar yerine de su şişesi kullanıcam artk. Dğerleri gelsin başlıcam canm
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?hastaliktan kafami kaldiramiyorum ama yinede en azindan menumu yazayim diyorum... bu bir sorumluluk...
Canım sen disiplinine yine devam et.. Öncelik her zaman için kendimiz.. Takım; hedefimize ulaşmamızı hızlandırır daha bi motive eder. O yüzden burdayız zaten dimi?Bencede diğer gruplar bizden daha aktif. Bu es konularna gelince ben sahsen eşimin kim oldgunu bile bilmiyorum. Eğer ben kndı irademe sahip cıkabilseydm yada daha doğrusu bu kilo verme serüvenini tek başıma halledebilecek olsaydm zaten 2-3 yıldr fazla olan kilolarmla dolaşamazdm. Buraya geldm ki bastan cdden kndimi sorumlu hissediyordm. Kızm kndini düşünmüyorsan bile tartıda +larla cıkıp diğer arkadaslarının emeklerini boşa çıkarma diyip tutuyordm boğazımı ve bana cdden iyi gelmişti ilk 2 hafta. Ama o haftalardada kimse yoktu grupta ona rağmen tuttum hep kndimi. Baktm herkes kndi isinde bi disiplin yok yine braktm kndimi. Bu sefer grup harekelendi. Gecen hafta kilo almıs bı vaziyette cıktgmda kndimden cok takm arkdslarm için üzüldm. Takımın sıralama durumunu kötü etkiledgm icin. O günden beri yine dikkat ediyorm kndime ama takm yine düştü. Hani p.tesileri tartılıyorduk mesela. 2-3 kisiden baska kimse kilo bildirimi yapmadı. Yeni katılmak isteyen arkadaslar bile bi görünüp kayboluyor. Onda da takımın bu durumunun etkisi cok büyük bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?