Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KAHVALTI
1 dilim büyük tam buğday ekmeğinden tost (1,5 dilim gibi yani:))
1 minik parça kavun
Şekersiz çay

ARA
1 fincan şekerli Türk kahvesi
10 çiğ tuzsuz badem

AKŞAM (18.00)
Patates püreli kaşarlı mantarlı tavuk sote
68 kalorilik dondurma
( Akşam yemeğim birazcık fazla kaçtı hem miktar olarak Hemde yağ bakımından)

Ne zaman ben tartıda yavas yavas eksileri görmeye başlasam topicte hareketlilik azalıyor. Ne zaman kilo almaya başlasam topic hareketleniyor. Bana kaderimin bir oyunu bu :)
Canım sen yeterki kilo ver ben sana destek olurum merak etme :) madem eksilere başladın tam gaz devam o zman 21 günlük cezana başladın mı bakalım?

Canım sen yeterki kilo ver ben sana destek olurum merak etme :) madem eksilere başladın tam gaz devam o zman 21 günlük cezana başladın mı bakalım?

Büyük olan topu bulabildm sadece kçük topla lastiği getıreceklerini söylediler ama o kollar için olan ağırlıkları bulamadm onlar yerine de su şişesi kullanıcam artk. Dğerleri gelsin başlıcam canm

Büyük olan topu bulabildm sadece kçük topla lastiği getıreceklerini söylediler ama o kollar için olan ağırlıkları bulamadm onlar yerine de su şişesi kullanıcam artk. Dğerleri gelsin başlıcam canm
Tamam canım bende başlamayı istiyorum bakalım bu aralar çok yoğunluk var inş fırsat bulabilirim :)

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
1 yumurta
5-6 tane ince dilimlenmis sucuk
Şekersiz çay

Ara
Sade türk kahvesi

Aksam
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase rus salatası

Yatmadan yeşil çayımı da içip suyumu da 2 lt.ye tamamlarm

Selam kizlar

Sabah
Kepekli lorlu pogaca

Oglen
naneli yogurtlu bulgur

Aksam
Sade makarna
firinda 3 adet mantar yagsiz peynirli

Ara
3 adet kuru kayisi

Grip oldum spor yapamiyorum halsizim cok fena

İyi geceler kızlar grup yine çok sessiz bence böyle olmasın hepimiz listemizi yazıp kaçıyoruz birbirimizin listelerini enine boyuna incelemezsek liste yapmamızın ne anlamı kalır ki yaptığımız kaçamaklar öylece kalıyo bence herkes mutlaka eşinin listesini kontrol etsin ve mutlaka herkes hergün listesini yazsın buraya @akrep33 kaptanım duruma el koy lütfen buranın amacı birbirimizi motive etmek ama bu şekilde buda mümkün olmuyo bu haftaki hedeflerimize ulaşmamız lazım kızlar Yeni katılan arkadaşlar hergün aktif olun lütfen en azında günlük 2 mesaj yazalım 1.kendi listemiz 2. Eşimizin listesinin kontrolü benim teklifim Budur çok önemli bir mazereti olanlar dışında mesaj yazmayana da ceza yöntemi uygulayabiliriz ben burda gerçekten motive oluyorum ve bozulmasını hiç istemiyorum

valla kizlar ben esime de yaziyorum ozelden, cevap alamiyorum bir yogunluk mu ne var millette anlamadim.boyle devam ederse ekipten cikicam ne anlami var ki...
Ya aynen tam toparlanıyoruz sonra bi daha dağılıyor ama çıkma sen tekrar aktifleşiriz inş

hastaliktan kafami kaldiramiyorum ama yinede en azindan menumu yazayim diyorum... bu bir sorumluluk...

Canım çok çok geçmiş olsun salgın var galiba herkes hasta bu aralar. kesinlikle canım bu bir sorumluluk madem bi işe girişiyoruz tam anlamıyla odaklanmamız gerekiyor yoksa başarılı olamıyoruz malesef. Liste yazma işini ben her öğünden sonra telefonuma yazıyorum gece sadece paylaşmak kalıyor o yüzden çok rahat oluyor Yeni gelen arkadaşlar da bu şekilde yapabilirler üstelik bu hafta listeye de girecekler Hadi kızlar gayret edelim biraz :)

cok tesekkurler canim .cocuk okuldan kapiyor bizde ondan iste napican :) ben bir haftadir yuruyus yapiyorum ara ara ama sporu boşladim yani platesi .tasinma yerlesme derken yapamadim sanki hemen gevsedi vucudum varya spor cok acayip bisey...

cok tesekkurler canim .cocuk okuldan kapiyor bizde ondan iste napican :) ben bir haftadir yuruyus yapiyorum ara ara ama sporu boşladim yani platesi .tasinma yerlesme derken yapamadim sanki hemen gevsedi vucudum varya spor cok acayip bisey...
Ah ah bilmez miyim ? Ölene kadar spor yapmamız lazım galiba yoksa hemencecik verilen kilolarda geri alınıyor ama yürüyüş yapmanda çok iyi hem taşınma hem hastalık bence gayet iyisin ben olsam salmıştım kendimi

Bencede diğer gruplar bizden daha aktif. Bu es konularna gelince ben sahsen eşimin kim oldgunu bile bilmiyorum. Eğer ben kndı irademe sahip cıkabilseydm yada daha doğrusu bu kilo verme serüvenini tek başıma halledebilecek olsaydm zaten 2-3 yıldr fazla olan kilolarmla dolaşamazdm. Buraya geldm ki bastan cdden kndimi sorumlu hissediyordm. Kızm kndini düşünmüyorsan bile tartıda +larla cıkıp diğer arkadaslarının emeklerini boşa çıkarma diyip tutuyordm boğazımı ve bana cdden iyi gelmişti ilk 2 hafta. Ama o haftalardada kimse yoktu grupta ona rağmen tuttum hep kndimi. Baktm herkes kndi isinde bi disiplin yok yine braktm kndimi. Bu sefer grup harekelendi. Gecen hafta kilo almıs bı vaziyette cıktgmda kndimden cok takm arkdslarm için üzüldm. Takımın sıralama durumunu kötü etkiledgm icin. O günden beri yine dikkat ediyorm kndime ama takm yine düştü. Hani p.tesileri tartılıyorduk mesela. 2-3 kisiden baska kimse kilo bildirimi yapmadı. Yeni katılmak isteyen arkadaslar bile bi görünüp kayboluyor. Onda da takımın bu durumunun etkisi cok büyük bnce.

Canım ben lastik yerine likralı taytımı kullanıyorum, külotlu çorap da olur.

Canım sen disiplinine yine devam et.. Öncelik her zaman için kendimiz.. Takım; hedefimize ulaşmamızı hızlandırır daha bi motive eder. O yüzden burdayız zaten dimi?

Kızlar Pazartesi sabahı 70,2 çıktım maalesef, kabızlığımın da etkisi olduğunu düşünüyorum.. İşi sıkı tutup az yiyince bağırsaklar da duruyor sanırım. Bol su içerek telafi etmeye çalışıyorum ben de.
Bu haftaki hedefime ulaşmak için baya bi nefs mücadelesi veriyorum kızlar. Etrafımda ne pastalar ne yemekler dönüyor amaa zaten artı ile başladığım haftayı daha beter duruma sokmamak için irademe kuvvet diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…