Kaptanım eşim gelmiş kabızlık için yeşillik tavsiye ederim kaptanım her yemeğin yanında biraz tüketsen bence iyi gelirDünkü menüm:
Sabah
Türk kahvesi
Ara
1 elma
Öğle
2 porsiyon ekşili köfte
1 porsiyon pilav
Akşam
Yok
3 kupa yeşil çay
3 litre su
Spora da başlamam lazım bir an önce, bana gaz verin kızlar
Canım ben lastik yerine likralı taytımı kullanıyorum, külotlu çorap da olur.
Canım sen disiplinine yine devam et.. Öncelik her zaman için kendimiz.. Takım; hedefimize ulaşmamızı hızlandırır daha bi motive eder. O yüzden burdayız zaten dimi?
Dünkü menüm:
Sabah
Türk kahvesi
Ara
1 elma
Öğle
2 porsiyon ekşili köfte
1 porsiyon pilav
Akşam
Yok
3 kupa yeşil çay
3 litre su
Spora da başlamam lazım bir an önce, bana gaz verin kızlar
cok tesekkur ederim kaptanim iyi olmak zorundayim işlerim yoğun vitamin takviyesi :)Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Ada çayı ve yeşilçay öneririm canımBu arada regl döneminin etkisiyle bugün tartıda düne göre 600 gr fazl cktm. Umarm bu durum cumayı da etkilemez çünkü bnim o dönemlerm birz uzun sürüyor. Bu şişkinliğin giderilmesi içib bildiğiniz bi yöntem var mı kızlar özellikle cumaya kadar uygulayaym
Ada çayı ve yeşilçay öneririm canım
Menüm
Sabah
1 elma
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 simit
1 kupa çay
Ara
3 kaşık dondurma
Akşam
7 zeytin 1 kuru incir
1 nar
2 mandalina
2 elma
2 salatalık
1 hurma
Su içmeye devam
patates puresini ve tatlini begenmedim malesefKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
Domates , salatalık
ÖĞLE
Patates püreli kaşarlı mantarlı tavuk sote
AKŞAM
Salata
1 lokmalık döner eti
ARA
1 bardak granita (kızlar ben tatlıyı kesemiyorum ancak azaltıyorum ne yapayım bu kadar oluyo)
Bugünü ekmeksiz kapattım çok şükür
canim ben malesef menunu begenemedim dusensiz oluyor senin menulerinMenüm
Sabah
1 elma
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 simit
1 kupa çay
Ara
3 kaşık dondurma
Akşam
7 zeytin 1 kuru incir
1 nar
2 mandalina
2 elma
2 salatalık
1 hurma
Su içmeye devam
Ama ama ben bugün hiç ekmek yemedim bundan mütevellit patates püresi bişi yapmaz heralde bahanelere bakpatates puresini ve tatlini begenmedim maleseftatlidan vazgecemeyen biriydim bende inan vazgeciliyor kuru kayisi hurma bir cozum ornegi olabilir canim tavsiyemdir guunde 3 adedi gecmesin ama
Gayet dengeli bir menü olmuş canım tebriklerIyi geceler kizlar bende bugunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
6 adet zeytin
beyaz peynir
Oglen
Tavuk izgara
salata
1 ayran
Ara
2 adet kuru kayisi
Aksam
Peynirli otlu patlican yemegi zeytinyagli
Ara
3 ucgen dilim karpuz
dietisyen denemedim canim hic ama biliyosun akupunkturla dietteyim doktorum ile.doktor olayi farkli ya kesinlikle tavsiye ederim kontrol edilmek baska birsey benceAma ama ben bugün hiç ekmek yemedim bundan mütevellit patates püresi bişi yapmaz heralde bahanelere bakHaklısın aslında ne kadar düzgün yapsam o kadar güzel gidiyor ya şimdilik kilo vermem güzel diye çok aşırı kısıtlamıyorum kendimi buna rağmen annem hiç bişey yemiyosun diyo artık eskiden nasıl yiyosam Aklımda bi diyetisyene gitme fikri var çünkü maşallah 10 kilo oldu verdiğim acaba kas yağ oranım nasıl eski vücut analizlerim de duruyo bi karşılaştırma yapayım inş belki şimdi belki bi 5 kilo sonra bakayım
Bende bir kere akupunktur denemiştim sonra kaldı aynen daha kontrollü oluyo insandietisyen denemedim canim hic ama biliyosun akupunkturla dietteyim doktorum ile.doktor olayi farkli ya kesinlikle tavsiye ederim kontrol edilmek baska birsey bence
Ay canım bayağı yorulmuşsunÇok yoğun bir günü dahs bitirdim. Tabi yoğunluk devam ediyor hala. Buzdolabını boşalttım. Silip pazardan aldıklarımı yerleştiricem. Çok yürüdüm bugün. 2 saati rahat geçmiştir.
Yarın sabah için çok heyecanlıyım. Bakalım kilo verdimmi ? bakalım hedefime ulaşabildimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?