sağol canım ya moral verdin banaCanım benim inş tekrar eski düzene dönersin burdan kopma sakın bu yolda anca beraber kanca beraber mezun olmadan birbirimizi göndermeyelim inşmenün çekirdek hariç güzel bence
Canım kaç gündür hiç menülerini yazmıyorsun bu şekilde sana yardımcı olamayız hergün mutlaka menünü yaz tamam mı tatlım? Bu arada şu aburcuburları tamamen kessen çok iyi olur onun yerine kuruyemiş kurumeyve filan yiyebilirsin bize en çok kilo aldıran şu aburcuburlarmenüm
sabah patates kızartması
çay
ögle talaş böreği
kıyamlı bezelye yemeği bir kepçe
ara topkek -...--(adını hatırlayamadığım bişi)-biraz balık kraker-1 küçük mandelim
(yazınca farkettim dünyaları yemişim bugün)
akşam çok az prasa yemeği
üzüm
Ne demek canım biz bir takımızsağol canım ya moral verdin bana
Canım kaç gündür hiç menülerini yazmıyorsun bu şekilde sana yardımcı olamayız hergün mutlaka menünü yaz tamam mı tatlım? Bu arada şu aburcuburları tamamen kessen çok iyi olur onun yerine kuruyemiş kurumeyve filan yiyebilirsin bize en çok kilo aldıran şu aburcuburlar
***2.TAKIM 486. ETAP***
akrep33 (69,8/ / / % )
ecii (69,9 / / / %)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (112,4 /110/ /%)
uykusuzpink (80,3 ///% ) Bdirimde bulunmadı
ooomarlaaa (70,6 / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Canım takıma geliş tarihini geliş kilonu ve hedef kilonu da yazarmısın?71.6-dan 70.5
Ben de 68,9 çıktımEvet bugün tam 110 çıktım çok şükür
Ay canım çok sevindim sende hedefine ulaşmışsınBen de 68,9 çıktım
Bakalım yüzdelerimize hangimiz 1. Olmuşuz
Oooo maşallah***2.TAKIM 486. ETAP***
akrep33 (69,8/ 68,9 / 0,9 / %1,29 )
ecii (69,9 / / / %)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (112,4 / 110 / 2,4 /%2,14)
uykusuzpink (80,3 ///% ) Bdirimde bulunmadı
ooomarlaaa (70,6 / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Ay teşekkür ederim canımOooo maşallahZereno canım sen kazandın bu haftaki yarışımızı. Tebrik ediyorum seni.
Haftaya ben yenmeliyim seni acaip gaza geldim ya hu
100 gr fazla çıktım hedefimden aslında. 68,8 demiştim ama pazartesi 70,2 yi görünce umudum kırılmıştı. Kabızlığın etkisiymiş gerçekten ama akşamları da az mücadele vermedim. Bana da tebrikler dimiAy canım çok sevindim sende hedefine ulaşmışsınben geçen hafta özel günümde olduğum için tartıda normalde fazla çıkmıştım bu hafta da gitti heralde şişkinlikler
Ay kız naptın, pis gaza getiriyosun amaaa.Ay teşekkür ederim canımhaftaya olan hedeflerimizi de yazalım bakalım haftaya kim 1. olacak inş ben 107.9 olmak istiyorum gene hedefi yüksek tuttum bilmiyorum verebilir miyim ama
sağol tatlım :)Canım seninkide çok iyi olmuş afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?