Canım takıma giriş tarihin giriş kilon ve hedef kilonu yazarmısınBen artık gruba dahil miyim acaba
Tebrikler canım benimde geçen hafta öyle oldu artık önümüzdeki hafta bayağı gider senden diye tahmin ediyorumGecen hafta 70.6 bu hafta 70.1
Aslnda regl siskinligm var ama yinede tarrıda eksileri gördm ya buna şükür.
Tatlım gözün buralarda olsun. Şimdilik girmeye fırsat buluyorum ama sonra yoğunlaşabilirim***2.TAKIM 486. ETAP***
akrep33 (69,8/ 68,9 / 0,9 / %1,29 )
ecii (69,9 / 69,8/ 0,1/ %0, 14)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (112,4 / 110 / 2,4 /%2,14)
uykusuzpink (80,3 /79,7/0,6/%0,75 )
ooomarlaaa (70,6 / 70,1 / 0,5/ %0,71 )
2.TAKIM ORTALAMASI: %
71.6-dan 70.5
Evet bugün tam 110 çıktım çok şükür
Ben de 68,9 çıktım
Bakalım yüzdelerimize hangimiz 1. Olmuşuz
Merhabalar 59.8 kiloya düştüm
Tebrikler canım benimde geçen hafta öyle oldu artık önümüzdeki hafta bayağı gider senden diye tahmin ediyorum
Tamam kaptanim. Bi haftadir internetle ilgili sikinti var zor giriyorum telden.. ama buralardayim inşTatlım gözün buralarda olsun. Şimdilik girmeye fırsat buluyorum ama sonra yoğunlaşabilirim
3 hafta önce geldim heralde 75 kilo ile vaşlasım ve 55 hedefCanım takıma geliş tarihini geliş kilonu ve hedef kilonu da yazarmısın?
Tatlım bol paylaşım ve günlük menü spor kitap istiyorum. Bu hafta tekrar deneyelim seni ve bizi ikna et kilo vermekte istekli olup takım kurallarına uyacağına3 hafta önce geldim heralde 75 kilo ile vaşlasım ve 55 hedef
Derken ben zaten sürekli paylaşım yapan birydim şurda kaçgündür yapmıyorum sanki sizin hiç düzensiz günleriniz olmuyot yeni katılmışım gibi mıamele yapmayalım lütfenTatlım bol paylaşım ve günlük menü spor kitap istiyorum. Bu hafta tekrar deneyelim seni ve bizi ikna et kilo vermekte istekli olup takım kurallarına uyacağına
Bn 55 olınca ikna olcaksınız heraldeDerken ben zaten sürekli paylaşım yapan birydim şurda kaçgündür yapmıyorum sanki sizin hiç düzensiz günleriniz olmuyot yeni katılmışım gibi mıamele yapmayalım lütfen
Amin inşallahTebrikler canım. Darısı bizlerin başına olsun inşallah
TAmm yapmaya calisacam ama okul olduğu için fazla paylaşım yapamıyorumCanım bilmiyorum bu hafta giriyor Musun ama grupta daha çöm aktif olman lazım hergün mutlaka günlük listeni paylaş olur mu canım?
Teşekkürler darısı size inşallah ☺☺☺tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?