- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
inşallah en kısa zamanda tekrar düzene girersin tatlım okul düzen bozmak için birebir malesefmenüm
sabah patates kızartması
çay
ögle talaş böreği
kıyamlı bezelye yemeği bir kepçe
ara topkek -...--(adını hatırlayamadığım bişi)-biraz balık kraker-1 küçük mandelim
(yazınca farkettim dünyaları yemişim bugün)
akşam çok az prasa yemeği
üzüm
Tebrikler canım. Kilonu listeye eklermisinkızlar 79.7 çıktım
Tabiki de canım sizin kilonuz az olduğu için verdiğin gerçekten büyük başarı ama yarışın da etkisi olmuş ikimize tam gaz devam inş :)100 gr fazla çıktım hedefimden aslında. 68,8 demiştim ama pazartesi 70,2 yi görünce umudum kırılmıştı. Kabızlığın etkisiymiş gerçekten ama akşamları da az mücadele vermedim. Bana da tebrikler dimi
Evet de canım de yaparsın inanıyorumAy kız naptın, pis gaza getiriyosun amaaa.
Napsamki ne desemki hedefime. 67,9 mu desemm. 67 yi görmek.. Aman Allahımmm..
Heyecana gellll......
canim cok tebrik ederim seniTabiki de canım sizin kilonuz az olduğu için verdiğin gerçekten büyük başarı ama yarışın da etkisi olmuş ikimize tam gaz devam inş :)
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ediyorum :)canim cok tebrik ederim seni
Canım bilmiyorum bu hafta giriyor Musun ama grupta daha çöm aktif olman lazım hergün mutlaka günlük listeni paylaş olur mu canım?Ben artık gruba dahil miyim acaba
***2.TAKIM 486. ETAP***
akrep33 (69,8/ 68,9 / 0,9 / %1,29 )
ecii (69,9 / / / %)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (112,4 / 110 / 2,4 /%2,14)
uykusuzpink (80,3 /79,7/0,6/% ) Bdirimde bulunmadı
ooomarlaaa (70,6 / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI: %
tebrik ederim canımMerhabalar 59.8 kiloya düştüm
Hadi dedim gitti o zamanEvet de canım de yaparsın inanıyorumdilimizi korkak alıştırmayalım Zafer bizim olacak inş
Canım olsa bile paylaşımları yetersizdi. O yüzden beklemede olurlar bu hafta da.Bu hafta listeye girecek var mıydı?
Tebrikler canım. Darısı bizlerin başına olsun inşallahMerhabalar 59.8 kiloya düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?