Teşekkürler canım :) Bizde sizi tebrik ediyoruzKızlar tebrik ederim bu hafta ücüncü oldunuz sonuc listelerinde
5. takımdan sevgiler
menun cok guzel olmus canimSabah
Yarım limonun suyunu ılık suyla karıstırıp ictm
Ara
Sade kahve
Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates
Aksam
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 küçük boylardan karnıyarık
Yatmadan yeşil çayımı içicem. Ona da iyi alıştrdm kndimi uyumadan önce içmeye. Dahaa rahat uyuyorm sanki yada psikolojik bilemicem :)
Su 2 lt. Spor yok dip bucak ev temizliği var onun yerine.
malesef karbonhidrat fazla almissin yaİyi akşamlar
Kahvaltıdan önce: 1 bardak form çay
KAHVALTI (12.30)
Yağsız salata
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir
ARA
10 tuzsuz çiğ badem
AKŞAM (17.45)
Çeyrek ekmek
3 küçük aya köftesi
Lolaz haşlaması (bir çeşit fasulye)
1,5 kase kadar çorba (tarhana ve yoğurt çorbası)
Yarım dilim pasta
1 küçük kase patates salatası
(Bugün akrabalarlaydık herkes bir çeşit yapmış hepsinden biraz yiyince böyle oldu. Bunu bildiğim için sabahı çok az yedim )
Şimdi 1 bardak süt içtim şekersiz
Yatmadan yine form çay içerim Yeşilçay bitmiş yarın alırım heralde bide bugün kuzenimin kına provasını yaptık 1 saat kadar oynadım heralde spor olarak
Selam kizlar
Sabah 10.30
2 dilim kepekli ekmek arasi beyazpeynirli salcali tost
Oglen 14.00
Salata
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Ara 16.00
2 adet kuru kayisi
Aksam 18.30
1 porsiyon kereviz yemegi zeytinyagli
yarim dilim ekmek
1 kremasiz meyveli tartolet yedim kizlar 2 tanede bayram cikolatasi yedim yaaekmek de fazla yemisim bugun sankim.
3lt falanda su ictim
Selam kizlar
Sabah 10.30
2 dilim kepekli ekmek arasi beyazpeynirli salcali tost
Oglen 14.00
Salata
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Ara 16.00
2 adet kuru kayisi
Aksam 18.30
1 porsiyon kereviz yemegi zeytinyagli
yarim dilim ekmek
1 kremasiz meyveli tartolet yedim kizlar 2 tanede bayram cikolatasi yedim yaaekmek de fazla yemisim bugun sankim.
3lt falanda su ictim
ahhh o cıssslarEkmek fazla değil gbi geldi canm bana ama o cısslar olmasaymıs iyiymis tabi :*
Ya galiba haberlerde duymuştum günde 10 badem çiğ ve kavrulmamış zayıflamaya yardımcı oluyormuş bende o şekilde yiyorum o yüzden dediğim gibi bugün akrabalarlaydık o yüzden sabah hiç ekmek filan yemedim akşam da ancak bu kadar yapabildim inş yarın daha güzel bi menü olurmalesef karbonhidrat fazla almissin yabirde 10 badem fazla baya yagli cunku badem yariya indirmen tavsiyemdir canim
valla bende bi ogunumu hep salata yiyeyim diyorum azda yiyorum ama kilomda oynama olmuyor bu ara kacirmalarimi saymazsak... cok daha siki yapmam lazim sanirim ekim sonuna kadar 4 kilo versem cok iyi olucak yaYa galiba haberlerde duymuştum günde 10 badem çiğ ve kavrulmamış zayıflamaya yardımcı oluyormuş bende o şekilde yiyorum o yüzden dediğim gibi bugün akrabalarlaydık o yüzden sabah hiç ekmek filan yemedim akşam da ancak bu kadar yapabildim inş yarın daha güzel bi menü olur
Ya galiba benim de bu hafta çok sıkı yapmam lazım kaçamaklarım hemen kiloya dönüşüyor sinir oluyorum ama pes etmek yok bi çözüm bulalım şu kaçamaklar için fikir bekliyorumvalla bende bi ogunumu hep salata yiyeyim diyorum azda yiyorum ama kilomda oynama olmuyor bu ara kacirmalarimi saymazsak... cok daha siki yapmam lazim sanirim ekim sonuna kadar 4 kilo versem cok iyi olucak ya
valla aslinda hic gerek yok yemeyede ben dun bi tane tatoleti zorunlu yedim sevdigim biri ikram getirmis tadicam dedim mecbur kaldim resmen yaaa.ama aksamki kahvenin yanina o cikolatalara hic gerek yoktu yani hemen yansiyo kiloya yaaa anindaaa.simdi cok zor gidiyo kilom valla yavasladi.spor yapamiyorum bide onun cok etkisi oldu banaYa galiba benim de bu hafta çok sıkı yapmam lazım kaçamaklarım hemen kiloya dönüşüyor sinir oluyorum ama pes etmek yok bi çözüm bulalım şu kaçamaklar için fikir bekliyorum
İnş canım tavsiyelerini dikkate alıcam kuru kayısı almıştım zaten artık daha çok dikkat edicem bu kadar yol katetmişken bırakamayız aksine daha çok dikkat etmeliyizvalla aslinda hic gerek yok yemeyede ben dun bi tane tatoleti zorunlu yedim sevdigim biri ikram getirmis tadicam dedim mecbur kaldim resmen yaaa.ama aksamki kahvenin yanina o cikolatalara hic gerek yoktu yani hemen yansiyo kiloya yaaa anindaaa.simdi cok zor gidiyo kilom valla yavasladi.spor yapamiyorum bide onun cok etkisi oldu banatatli krizi aninda 1 bardak su icmek kendimizi bi sakinlestirmek o fikirden uzaklastirmak lazim elimize sahip cikicaz arkadaslar 2 dakikalik mutlulugumuzu mutsuzluga cevirmemeliyiz...kuru kayisi bulundur kuru erik ativer agzina ...ben de oyle yapicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?