Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yaaa çok mutluyum sonunda dereceye girdik maşallah bize ya Hadi bakalım inş haftaya zirve bizim olsun şey bu arada ben bu akşam azıcık menümde cozutmuş olabilirim bu güncük beni affedin söz yarın çok dikkat edip bugünü kurtarıcam inş Neyse canım takım arkadaşlarım bu hafta 1.liğe oynuyoruz full konsantre full spor bol paylaşım ve sıfır kaçamaklı güzel bir hafta diliyorum

sabah yok
öğle
simit
krep
peynir
zeytin
menemen
1 çay kaşığı bal

akşam yarım dilim yaş pasta

ara
1 nar
1 mandalina

bugünkü menüm de tam bir facia
hafta sonunu atlatırsam pazartesi yeniden düzenli menülerle aranıza dönücem

Selam kizlar oncelikle hepimizi tebrik ediyorum birincilik hakkimiz diyorum azimli olalim aynen devam kizlar

Sabah
1.5 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
2 lokma sucuk
5 zeytin

Oglen
yarim simit
peynir
domates

Ara
2 kuru kayisi

Aksam
yarim porsiyon semizotlu lazanya
salata
2 yemek kasigi yogurt

bugun cok hareketsizdim sadece 4 kat merdiven ciktim yahu bari onu yapayim diye :) :) :)

Sabah
Yarım limonun suyunu ılık suyla karıstırıp ictm

Ara
Sade kahve

Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates

Aksam
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 küçük boylardan karnıyarık

Yatmadan yeşil çayımı içicem. Ona da iyi alıştrdm kndimi uyumadan önce içmeye. Dahaa rahat uyuyorm sanki yada psikolojik bilemicem :)

Su 2 lt. Spor yok dip bucak ev temizliği var onun yerine.

İyi akşamlar

Kahvaltıdan önce: 1 bardak form çay

KAHVALTI (12.30)
Yağsız salata
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir

ARA
10 tuzsuz çiğ badem

AKŞAM (17.45)
Çeyrek ekmek
3 küçük aya köftesi
Lolaz haşlaması (bir çeşit fasulye)
1,5 kase kadar çorba (tarhana ve yoğurt çorbası)
Yarım dilim pasta
1 küçük kase patates salatası
(Bugün akrabalarlaydık herkes bir çeşit yapmış hepsinden biraz yiyince böyle oldu. Bunu bildiğim için sabahı çok az yedim )

Şimdi 1 bardak süt içtim şekersiz

Yatmadan yine form çay içerim Yeşilçay bitmiş yarın alırım heralde bide bugün kuzenimin kına provasını yaptık 1 saat kadar oynadım heralde spor olarak

menun cok guzel olmus canim

malesef karbonhidrat fazla almissin ya birde 10 badem fazla baya yagli cunku badem yariya indirmen tavsiyemdir canim

Selam kizlar

Sabah 10.30
2 dilim kepekli ekmek arasi beyazpeynirli salcali tost

Oglen 14.00
Salata
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

Ara 16.00
2 adet kuru kayisi

Aksam 18.30
1 porsiyon kereviz yemegi zeytinyagli
yarim dilim ekmek

1 kremasiz meyveli tartolet yedim kizlar 2 tanede bayram cikolatasi yedim yaa ekmek de fazla yemisim bugun sankim.
3lt falanda su ictim

Ekmek fazla değil gbi geldi canm bana ama o cısslar olmasaymıs iyiymis tabi :*

Ekmek fazla değil gbi geldi canm bana ama o cısslar olmasaymıs iyiymis tabi :*

malesef karbonhidrat fazla almissin ya birde 10 badem fazla baya yagli cunku badem yariya indirmen tavsiyemdir canim
Ya galiba haberlerde duymuştum günde 10 badem çiğ ve kavrulmamış zayıflamaya yardımcı oluyormuş bende o şekilde yiyorum o yüzden dediğim gibi bugün akrabalarlaydık o yüzden sabah hiç ekmek filan yemedim akşam da ancak bu kadar yapabildim inş yarın daha güzel bi menü olur

valla bende bi ogunumu hep salata yiyeyim diyorum azda yiyorum ama kilomda oynama olmuyor bu ara kacirmalarimi saymazsak... cok daha siki yapmam lazim sanirim ekim sonuna kadar 4 kilo versem cok iyi olucak ya

Hem açım hem uykum yok. Mutfağın önünden bile geçenmiyorum :)

Bu arada kızlar burası diyet topiği dye size sorup konuyu kaynatmak istemedim ama saç boyası kullananlar müsait bi zamanda yeni açtığım konuya bi bakabillr mi rica etsem. Ben çok kararsızm da

valla bende bi ogunumu hep salata yiyeyim diyorum azda yiyorum ama kilomda oynama olmuyor bu ara kacirmalarimi saymazsak... cok daha siki yapmam lazim sanirim ekim sonuna kadar 4 kilo versem cok iyi olucak ya
Ya galiba benim de bu hafta çok sıkı yapmam lazım kaçamaklarım hemen kiloya dönüşüyor sinir oluyorum ama pes etmek yok bi çözüm bulalım şu kaçamaklar için fikir bekliyorum

Ya galiba benim de bu hafta çok sıkı yapmam lazım kaçamaklarım hemen kiloya dönüşüyor sinir oluyorum ama pes etmek yok bi çözüm bulalım şu kaçamaklar için fikir bekliyorum
valla aslinda hic gerek yok yemeyede ben dun bi tane tatoleti zorunlu yedim sevdigim biri ikram getirmis tadicam dedim mecbur kaldim resmen yaaa.ama aksamki kahvenin yanina o cikolatalara hic gerek yoktu yani hemen yansiyo kiloya yaaa anindaaa.simdi cok zor gidiyo kilom valla yavasladi.spor yapamiyorum bide onun cok etkisi oldu bana tatli krizi aninda 1 bardak su icmek kendimizi bi sakinlestirmek o fikirden uzaklastirmak lazim elimize sahip cikicaz arkadaslar 2 dakikalik mutlulugumuzu mutsuzluga cevirmemeliyiz...kuru kayisi bulundur kuru erik ativer agzina ...ben de oyle yapicam...

İnş canım tavsiyelerini dikkate alıcam kuru kayısı almıştım zaten artık daha çok dikkat edicem bu kadar yol katetmişken bırakamayız aksine daha çok dikkat etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…