Bende çok sevindim inş bu haftada dereceye gireriz sanki bu aralar yoksun canım yoğunluk filan mı bar ?Bu arada 3. Olmuşuz tebrikler arkadaşlar
Ayyyy darısı diger haftalara inslalah eciciimmBu arada 3. Olmuşuz tebrikler arkadaşlar
2 haftadir annemlerdeydim ve ordada internete girmek zor oluyordu ama bugun ewe gectm artkBende çok sevindim inş bu haftada dereceye gireriz sanki bu aralar yoksun canım yoğunluk filan mı bar ?
Canım artık listelerin sanki daha bi güzelleşiyor inş kahven şekersiz ve bisküvin de 3-4 taneyi geçmemiştirHerkese iyi akşamlar bugün
Sabah
3 dilim diyet ekmegi
1 bardak çay
Ve yumurta
Öğle
Çeyrek sucuk ekmek
Ara
Kahve biskuvi nar
Akşam
Yarım tabak kısır
Anladım canım eksikliğin çok belli oluyor zaten artık bol bol konuşuruz inş2 haftadir annemlerdeydim ve ordada internete girmek zor oluyordu ama bugun ewe gectm artk
bayildim bugun cok iyisin benceİyi akşamlar kızlar
Bugün maşallah güzel bir menü yaptım
KAHVALTI (11.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
Biber salçası
2-3 dilim peynir
Şekersiz çay
ARA (15.15)
10 tuzsuz çiğ badem
AKŞAM (17.00)
1 porsiyon kabak içi (kavrulmuş)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 maden suyu
ARA (19.00)
1 bardak tarçınlı süt
2 kuru kayısı
1 ceviz
Kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim bide gece içerim inş su da yatana kadar 3 ltyi bulur heralde spor yok bugün hemen listemi paylaşayım ki extra birşey yemiyim sonradan
cok guzel menun canim bravoSabah
Peynirli krep
Şekersiz Çay
Ara
Sütlü kahve
Öğle
Çorba
Akşam
1 pors. Pilav
1 pors. Et sote
senin de menun guzel ama ekmek orani fazla olmus sanki onun disinda guzel canimHerkese iyi akşamlar bugün
Sabah
3 dilim diyet ekmegi
1 bardak çay
Ve yumurta
Öğle
Çeyrek sucuk ekmek
Ara
Kahve biskuvi nar
Akşam
Yarım tabak kısır
Ay teşekkür ederim canımbayildim bugun cok iyisin bence
Canım menün çok güzel olmuş kolada nazarlık olsun artıkkizlar paylasilan menuler olay tebrikler
bende kendi menumu paylasayim
Sabah Oglen11.30
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 15.00
3 adet kuru kayisi
Ara 17.00
mini kanepe boyutunda kizarmis ekmek uzeri zeytinezmeli kasarli atistirmalik 3 adet yedim
Aksam 20.00
kuzu tandir yagsiz
2 yemek kasigi pirinc pilavi
salata
yarim bardak kola
kolayi icmeyeydim iyidi yine...
bugun dehset yoruldum kizlar ev tasinma derdim vardi ya son etap bi acilmayan son kolilerimi yerlestir evi temizle aksamina misafir agirla bittim nerdeyse 12 saat oturamadim yanisporum o şekildeydi ...
Kızlar bugünde kilo bildirimi yapıyoruz unutmayın!!! Ben 110.5 çıktımbidaha cuma günkü gibi büyük bi kaçamak yapmıycam 2 gündür daha veremedim neyse beynime kötü sinyal vermiyim ama kızlar küçük kaçamakları bi şekilde dengeliyoruz ama fazla kaçırınca şahsen sonrası çok kötü oluyo özellikle şerbetli tatlı fazla yiyince neyse ama vericem inş hedefimi nasıl başarıcam onu bilmiyorum azıcık gazlayın beni ya cuma günü 110 dum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?