Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugün maşallah güzel bir menü yaptım
KAHVALTI (11.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
Biber salçası
2-3 dilim peynir
Şekersiz çay

ARA (15.15)
10 tuzsuz çiğ badem

AKŞAM (17.00)
1 porsiyon kabak içi (kavrulmuş)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 maden suyu

ARA (19.00)
1 bardak tarçınlı süt
2 kuru kayısı
1 ceviz

Kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim bide gece içerim inş su da yatana kadar 3 ltyi bulur heralde spor yok bugün hemen listemi paylaşayım ki extra birşey yemiyim sonradan

Bu arada 3. Olmuşuz tebrikler arkadaşlar

Bende çok sevindim inş bu haftada dereceye gireriz sanki bu aralar yoksun canım yoğunluk filan mı bar ?
2 haftadir annemlerdeydim ve ordada internete girmek zor oluyordu ama bugun ewe gectm artk

Herkese iyi akşamlar bugün
Sabah
3 dilim diyet ekmegi
1 bardak çay
Ve yumurta

Öğle

Çeyrek sucuk ekmek

Ara
Kahve biskuvi nar

Akşam
Yarım tabak kısır
Canım artık listelerin sanki daha bi güzelleşiyor inş kahven şekersiz ve bisküvin de 3-4 taneyi geçmemiştir

bayildim bugun cok iyisin bence

kizlar paylasilan menuler olay tebrikler

bende kendi menumu paylasayim

Sabah Oglen 11.30
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
3 zeytin

Ara 15.00
3 adet kuru kayisi

Ara 17.00
mini kanepe boyutunda kizarmis ekmek uzeri zeytinezmeli kasarli atistirmalik 3 adet yedim

Aksam 20.00
kuzu tandir yagsiz
2 yemek kasigi pirinc pilavi
salata

yarim bardak kola

kolayi icmeyeydim iyidi yine...
bugun dehset yoruldum kizlar ev tasinma derdim vardi ya son etap bi acilmayan son kolilerimi yerlestir evi temizle aksamina misafir agirla bittim nerdeyse 12 saat oturamadim yani sporum o şekildeydi ...

Canım menün çok güzel olmuş kolada nazarlık olsun artık

Kızlar bugünde kilo bildirimi yapıyoruz unutmayın!!! Ben 110.5 çıktım bidaha cuma günkü gibi büyük bi kaçamak yapmıycam 2 gündür daha veremedim neyse beynime kötü sinyal vermiyim ama kızlar küçük kaçamakları bi şekilde dengeliyoruz ama fazla kaçırınca şahsen sonrası çok kötü oluyo özellikle şerbetli tatlı fazla yiyince neyse ama vericem inş hedefimi nasıl başarıcam onu bilmiyorum azıcık gazlayın beni ya cuma günü 110 dum bu arada

Bizim aman su kadarcıktan ne olur ki diye yedigimiz hersey aslında kilo olarsk bize geri dönüyor. Tatlı türü herseyi hayatmızdan cıkarmamz lazm aslnda. Bnde dun aksama kadar cok iyi beslendm ama aksam tutamadm su bogazımı.oysaki dun sabah 69lu rakmları gormustm ne güzel. Sizi de olumsz etkilemk istemedgm icin yazmadm menümü

Ayy kızlar çok fenayım. Cumadan bu yana iştah canavarına uydum. Neler neler yedim ve bugün kilom 72,2
Ben nerelere gidem. Acıcık kilo verince neden havalara giriyorumki ben.
Hofff..
Cuma ya kadar 68,9 a geri dönmem lazım ve mümkünse hedefim olan 67,9 u görmem lazım.
Varmı böyle bi mucize

ya kizlar bende cuma 79.7 idim bugun 80.3 ciktim iyi mi kabizligim var bu ara ay bilmiyorum yani hemen hemen hergunnn 1000 cal. civari yiyorum yaaa nasi oluyo ya kitlendi kaldi kilom inemiyorummm ya odem mi tuttu vucutlarimiz nedir bilemedim . pes etmemde uzuldum yani takiyorum. 80 civarlarinda dolanip duruyorum ya.aksam pilateslerime baslamam lazim bi an onceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…