aksam agir yiyince cok fark ediyo ya.ay benimde bugun cok tatli cekti canimda bi tek sekerli nescafe yaptim hemen bastirdim .Bizim aman su kadarcıktan ne olur ki diye yedigimiz hersey aslında kilo olarsk bize geri dönüyor. Tatlı türü herseyi hayatmızdan cıkarmamz lazm aslnda. Bnde dun aksama kadar cok iyi beslendm ama aksam tutamadm su bogazımı.oysaki dun sabah 69lu rakmları gormustm ne güzel. Sizi de olumsz etkilemk istemedgm icin yazmadm menümü
aynen tatlim pes etmiycezzzz bravoooBende 71.1 im.. ama verecegimee inanıyorum artik ewime döndüm koşu bandıma Kavuştum bugün itibariyle yürüyüşe başlıyorum. . Yani tartidaki artiya ragmen çok pozitif hissediyorum. Bende durumlar böyle
Ewet ewet pes etmek yok kizlar daha önümüzde koskocaman 5 gün varr..hem unutmayin biz bu hafta 3.olduk hemde bazi takimlarda 3bucuk kilo verenler olmasina ragmen. Yani demem o ki devasa farklara gerek yok yavas yavas istikrarli bi sekilde yola devam.. istersek yine yapabiliriz..aynen tatlim pes etmiycezzzz bravooo
Ayy kızlar çok fenayım. Cumadan bu yana iştah canavarına uydum. Neler neler yedim ve bugün kilom 72,2
Ben nerelere gidem. Acıcık kilo verince neden havalara giriyorumki ben.
Hofff..
Cuma ya kadar 68,9 a geri dönmem lazım ve mümkünse hedefim olan 67,9 u görmem lazım.
Varmı böyle bi mucize
Ekmeksiz balik ye canim balikla bisey olmazYa kızlar hepimiz mi böyle olduk kesin nazar ettik kendimizeneyse ya eciinin dediği gibi önümüzde 5 gün var daha inanırsak başarabiliriz inş hadi bakalım silkelenip kendimize geliyoruz bir güzel toparlanıyoruz bu arada bugünkü menümü yazayımda bana fikir verin
KAHVALTI (12.00)
2 dilim yumurtalı ekmek ( tost makinesinde ve yağsız)
Biraz üzüm
Şekersiz çay
Yeşilçay
ARA (15.30 civarı)
5-6 kaşık kısır
Küçük bir kase yoğurtlu makarna salatası
1 küçük dilim az şerbetli revani (komşudaydık)
Şimdi annem akşama balık kızartacakmış ben ne yapayım gecede yürüyüşe çıkıcam bişey yemesem çok mu acıkırım 1 tane balık yesem ekmeksiz yanına da salata yapsam çok mu olur fikir verin bana
Tmm cnm saol o zaman 1 orta boy balık yiyorum şimdi ekmeksiz inş başka birşey de yemem yanında da bikaç tane limonlu turp yiycem zaten sonrada yürüyüşe çıkıcam inşBen yürüyüşe
Ekmeksiz balik ye canim balikla bisey olmaz
Ay evet canım yaa. Özüme dönmeliyimSen ne yedin anam bacım o kadarışık hızıyla toparla kndini. Sendeki o imrendiğim ve bu kız bu menülerle nasıl duruyor koca gün dediğin ve imrendiğim günlere dön lütfen
Canım dünkü menün çok güzel olmuş nerdeyse hiç ekmek yok tebrikler ay kızına da maşallah şimdiki çocuklar bir alem :)Selam kizlar
Sabah 09.30
yarim dilim kepekli ekmek
peynir
3 zeytin
Oglen 13.30
tavuk izgara parcacikli Salata
1 ayran
Aksam 18.30
Patlicaz kozlu tavuk izgara
salata
2 lokma kek ( 19.30)
daha fazla yiyecektim iyiki kizim elimden aldi o bile artik anne ver o sana fazla diyor hahahaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?