Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende 71.1 im.. ama verecegimee inanıyorum artik ewime döndüm koşu bandıma Kavuştum bugün itibariyle yürüyüşe başlıyorum. . Yani tartidaki artiya ragmen çok pozitif hissediyorum. Bende durumlar böyle

aksam agir yiyince cok fark ediyo ya.ay benimde bugun cok tatli cekti canimda bi tek sekerli nescafe yaptim hemen bastirdim .

yalniz kizlar kiloda bi oynama olmamasina ragmen cok iyi hissediyorum inceliyorum yaaa kiyafetlerim eskisinden bin kat iyi duruyo ve gecen gardrobumun onune gectim ve dedimki ya brnim ne kadar cok kiyafetim varmis yaaa halbukiiii hic alisveris yapmadim eski kiyafetlerim ...ama artik hepsine girebilinceeee cogaldi tabi kiyafetler simdi ay oram cikti buram cikti demiyorum cok...giyiyorum ve oluyooo cok mutluyum o acidan

aynen tatlim pes etmiycezzzz bravooo
Ewet ewet pes etmek yok kizlar daha önümüzde koskocaman 5 gün varr..hem unutmayin biz bu hafta 3.olduk hemde bazi takimlarda 3bucuk kilo verenler olmasina ragmen. Yani demem o ki devasa farklara gerek yok yavas yavas istikrarli bi sekilde yola devam.. istersek yine yapabiliriz..

Sen ne yedin anam bacım o kadar ışık hızıyla toparla kndini. Sendeki o imrendiğim ve bu kız bu menülerle nasıl duruyor koca gün dediğin ve imrendiğim günlere dön lütfen

Ya kızlar hepimiz mi böyle olduk kesin nazar ettik kendimize neyse ya eciinin dediği gibi önümüzde 5 gün var daha inanırsak başarabiliriz inş hadi bakalım silkelenip kendimize geliyoruz bir güzel toparlanıyoruz bu arada bugünkü menümü yazayımda bana fikir verin
KAHVALTI (12.00)
2 dilim yumurtalı ekmek ( tost makinesinde ve yağsız)
Biraz üzüm
Şekersiz çay
Yeşilçay

ARA (15.30 civarı)
5-6 kaşık kısır
Küçük bir kase yoğurtlu makarna salatası
1 küçük dilim az şerbetli revani (komşudaydık)

Şimdi annem akşama balık kızartacakmış ben ne yapayım gecede yürüyüşe çıkıcam bişey yemesem çok mu acıkırım 1 tane balık yesem ekmeksiz yanına da salata yapsam çok mu olur fikir verin bana

Ben yürüyüşe
Ekmeksiz balik ye canim balikla bisey olmaz

Ben yürüyüşe

Ekmeksiz balik ye canim balikla bisey olmaz
Tmm cnm saol o zaman 1 orta boy balık yiyorum şimdi ekmeksiz inş başka birşey de yemem yanında da bikaç tane limonlu turp yiycem zaten sonrada yürüyüşe çıkıcam inş

Sen ne yedin anam bacım o kadar ışık hızıyla toparla kndini. Sendeki o imrendiğim ve bu kız bu menülerle nasıl duruyor koca gün dediğin ve imrendiğim günlere dön lütfen
Ay evet canım yaa. Özüme dönmeliyim

Selam kizlar

Sabah 09.30
yarim dilim kepekli ekmek
peynir
3 zeytin

Oglen 13.30
tavuk izgara parcacikli Salata
1 ayran

Aksam 18.30
Patlicaz kozlu tavuk izgara
salata

2 lokma kek ( 19.30)

daha fazla yiyecektim iyiki kizim elimden aldi o bile artik anne ver o sana fazla diyor hahahaaa :)

Canım dünkü menün çok güzel olmuş nerdeyse hiç ekmek yok tebrikler ay kızına da maşallah şimdiki çocuklar bir alem :)

KAHVALTI (08.20)
Çeyrekten daha az lavaş
Biber salçası
3 dilim peynir
1 yeşil elma

ARA (13.30)
1 mandalina
5 tuzsuz çiğ badem

ÖĞLE( 15.00)
2 kabak 1 biber dolması

AKŞAM(18.00)
1 ince dilim ev yapımı yaşpasta
( Akşam yemeği olarak yedim napiyim ablam gönderdi canım çekti ama şu an tekrar dolma yememek için kendimi zor tutuyorum)

Birazdan yürüyüşe çıkıcam inş 1-1,5 saat yürürüm heralde su şimdilik 1,5 lt yatana kadar devam inş

Bu arada birşey itiraf edip kaçayım benim en sevdiğim yemek pişmemiş dolma içi dün gece annem yaparken kalmıştı birazcık bende yedim gece gece ama buna rağmen tartıda 400 gr eksi çıktım aldığım 800 grdan son 100 gr kaldı öyle işte

Kızlar bugün daha başka bişey yememeliyim tutun beni

Bugün

Kahvaltı
1 elma

Öğle
1 armut

Akşam
2 porsiyon kıymalı makarna
Bol salata

1 kupa yeşilçay

Dün de içmiştim yeşilçay
Ve 1 saat yürüyüş

Dün de yürüdüm

Sabah 72,3 çıkınca moralim bozuldu yine
Hoff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…