Ayy evet canım ya ben de tatlıya dayanamıyorum ve dün akşam hem künefe hem baklava hem de dondurma yedim.Canım aslında çok güzel ama sendede tatlı varnapıcaz hiç bilmiyorum tatlıdan kurtulamıyoruz sanki bide bizim ailede diyet yapmak gerçekten çok zor bizim yörede hep et ekmek yağ tatlı bilhassa künefe ( Allahtan künefeyi sevmiyorum )baklava sebze yemekleri çok sınırlı artık mümkün mertebe kendim soyutlanıp o şekilde düzenlemeye çalışıyorum bakalım inş başarırız :)
Tesekkürler tatlimmuthis bir menu olmamis miii
Bencede guzel olmus canim afiuet olsuniyi aksamlar kizlar
Sabah
beyaz peynirli tam bugday ekmegine tost
salatalik
Oglen
Sehriye corbasi
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 kuru kayisi
5 veya 6 tane leblebi
Aksam
kofte 4 adet
salata
az yogurt
tursu
Sabah hizli tempo 30 dakika yuruyus yolun yarisi yokuş bu arada
bugun menum guzel oldu bence ne diyosunuz
hepimize afiyet olsun hic kilo olmasinBencede guzel olmus canim afiuet olsun
noldu oyle yaaaİyi geceler kızlar bu gece biraz canım sıkkın o yüzden hiçbirşey yazamadım insanlar senin onları düşündüğünün çeyreği kadar seni düşünmüyorlar ve bunu her geçen gün tekrar ve tekrar farkediyorum büyümek böyle bişey galiba aman neyse canınızı sıkmiyimaslında şuan diyet ve yarınki tartı günü bile anlamsız geliyor ama işte kendim için mücadeleye devam inş
Aynen öyle canım şimdi geçti ama bilmiyorum ya ben çok duygusalım ya da insanlar fazla umursamaz saol canım düşündüğün içinnoldu oyle yaaacanimi sikmislar demek gereksiz yere aslinda oyle malesef insanlarin gercek degerlerini bilemeden fazlaca deger veriyoruz ama insanlik bizlerde kaliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?