[/QUOTE]***2.TAKIM 486. ETAP*** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
akrep33 (68,9 / / / % )
ecii (69,8 /71, 2 / +1, 4/ %-2.01)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (110 /110.5/ +0.5 /%)
uykusuzpink (79,7 /79.9/-0.2/% )
ooomarlaaa (70,1 / / / % )
2.TAKIM ORTALAMASI: %
[/QUOTE]***2.TAKIM 486. ETAP*** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
akrep33 (68,9 / / / % )
ecii (69,8 /71, 2 / +1, 4/ %-2.01)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (110 / / /%)
uykusuzpink (79,7 /79.9/-0.2/% )
ooomarlaaa (70,1 / 69,8 /0,3 / % )
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Canım gelmezse 2. defa bildirimde bulunmadı dicez.. Ya da bu arkadaş 2 haftadır gelmedi. İzne ayıralım.88prenses22 canim seni bekliyoruz
canim birsey dicem sporda nasil bir calisma yapiyorsun kardiyo mu nasilVücudum bana oyun oynuyor. Spora başladım kilo aldim ya var mi böyle birşey. .ustelikde yediklerime dikkat ettigim halde
Bebişten dolayi spor salonuna gidemiyorum ama evde kosu bandm ve mekik aletim falan var onlarla tempolu bi sekilde sporumu yapip iyi ter atiyorumcanim birsey dicem sporda nasil bir calisma yapiyorsuno mu nasil
ya ben bir zamanlar spor salonuna gidiyordum ve sadece zumba yapiyordum sonradan ogrendimko sadece kardiyo calismak vucudu yorup kilo aldiroyormus o zaman baya kilo almistim bende dogrulugu ne kadar bilmiyorum ama su an sadece yuruyus ve pilates yapiyorum cok daha iyi geldi zumbada sirilsiklam oluyordum ama verecegime aliyordum .bilemedim...Bebişten dolayi spor salonuna gidemiyorum ama evde kosu bandm ve mekik aletim falan var onlarla tempolu bi sekilde sporumu yapip iyi ter atiyorum
Zaten en iyisi ve sagliklisi tempolu yürüyüş canm. Plates de vücudu rahatlatip gevsetiyo. Ben önce b fit e gidiyordum ve faydasini görmüştümya ben bir zamanlar spor salonuna gidiyordum ve sadece zumba yapiyordum sonradan ogrendimko sadece kardiyo calismak vucudu yorup kilo aldiroyormus o zaman baya kilo almistim bende dogrulugu ne kadar bilmiyorum ama su an sadece yuruyus ve pilates yapiyorum cok daha iyi geldi zumbada sirilsiklam oluyordum ama verecegime aliyordum .bilemedim...
Kizlar simdi Aris diye bi epilasyon ve zayiflama merkezi var ya oradan ciktim lipostar diye bi aletle bölgesel Zayıflama dan bahsetti. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
hicbir fikrim yokSizce zararı var mıdır. Özellikle de emzirirken..... basenim icin düşünüyorum da ben
vallahi bravo ooomarlaaaSadece 300 gramla da olsa takımın seref golünü atmış gbi hissettm kendimi
Canım sonuçta ışın ve kimyasal kullanılıyor.. Emziren bi anne olarak bebişini koru bu durumdan. Evde bölgesel sporu düzenli yaparsan yine faydasını görürsün.Sizce zararı var mıdır. Özellikle de emzirirken..... basenim icin düşünüyorum da ben
Özellikle ışın veya jel falan kullanimi oluyo mu diye sordum ama kesinlikle yok dediler.. anladigim kadariyla Isıyla ter atma şeklinde incelme sağlanıyomuşCanım sonuçta ışın ve kimyasal kullanılıyor.. Emziren bi anne olarak bebişini koru bu durumdan. Evde bölgesel sporu düzenli yaparsan yine faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?