Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[/QUOTE]

[/QUOTE]

***2.TAKIM 486. ETAP*** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ

akrep33 (68,9 /70, 9 /+2 / %-2,90 )
ecii (69,8 /71, 2 / +1, 4/ %-2.01)
88prenses22 (89,4 / / / % )
Zereno (110 / 110, 5 /+0, 5 /%-0,45)
uykusuzpink (79,7 /79.9/+0.2/% -0,25)
ooomarlaaa (70,1 / 69,8 /0, 3 / %0,43 )

candy_girl (59, 8/ 60 /+0, 2 /%-0, 33) yeni üye baslangic tarihi 17 eylül başlangıç kilosu 61 hedef kilosu 52

2.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
canim birsey dicem sporda nasil bir calisma yapiyorsuno mu nasil
Bebişten dolayi spor salonuna gidemiyorum ama evde kosu bandm ve mekik aletim falan var onlarla tempolu bi sekilde sporumu yapip iyi ter atiyorum

Bebişten dolayi spor salonuna gidemiyorum ama evde kosu bandm ve mekik aletim falan var onlarla tempolu bi sekilde sporumu yapip iyi ter atiyorum
ya ben bir zamanlar spor salonuna gidiyordum ve sadece zumba yapiyordum sonradan ogrendimko sadece kardiyo calismak vucudu yorup kilo aldiroyormus o zaman baya kilo almistim bende dogrulugu ne kadar bilmiyorum ama su an sadece yuruyus ve pilates yapiyorum cok daha iyi geldi zumbada sirilsiklam oluyordum ama verecegime aliyordum .bilemedim...

Zaten en iyisi ve sagliklisi tempolu yürüyüş canm. Plates de vücudu rahatlatip gevsetiyo. Ben önce b fit e gidiyordum ve faydasini görmüştüm

Kizlar simdi Aris diye bi epilasyon ve zayiflama merkezi var ya oradan ciktim lipostar diye bi aletle bölgesel Zayıflama dan bahsetti. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Sizce zararı var mıdır. Özellikle de emzirirken..... basenim icin düşünüyorum da ben

Sizce zararı var mıdır. Özellikle de emzirirken..... basenim icin düşünüyorum da ben
Canım sonuçta ışın ve kimyasal kullanılıyor.. Emziren bi anne olarak bebişini koru bu durumdan. Evde bölgesel sporu düzenli yaparsan yine faydasını görürsün.

Canım sonuçta ışın ve kimyasal kullanılıyor.. Emziren bi anne olarak bebişini koru bu durumdan. Evde bölgesel sporu düzenli yaparsan yine faydasını görürsün.
Özellikle ışın veya jel falan kullanimi oluyo mu diye sordum ama kesinlikle yok dediler.. anladigim kadariyla Isıyla ter atma şeklinde incelme sağlanıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…