Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.TAKIM 486. ETAP***

akrep33 (68,9 /70, 9 /+2 / %-2,90 )
ecii (69,8 /71, 2 / +1, 4/ %-2.01)
88prenses22 (89,4 / / / % )izine ayrıldı
Zereno (110 / 110, 5 /+0, 5 /%-0,45)
uykusuzpink (79,7 /79.9/+0.2/% -0,25)
ooomarlaaa (70,1 / 69,8 /0, 3 / %0,43 )

candy_girl (59, 8/ 60 /+0, 2 /%-0, 33) yeni üye baslangic tarihi 17 eylül başlangıç kilosu 61 hedef kilosu 52

2.TAKIM ORTALAMASI: % -0, 918

Özellikle ışın veya jel falan kullanimi oluyo mu diye sordum ama kesinlikle yok dediler.. anladigim kadariyla Isıyla ter atma şeklinde incelme sağlanıyomuş
Yok canım para için maalesef bazı değerleri göz ardı ediyorlar.. Sen emzirme döneminin bitmesini bekle.

kimse menu paylasmamis :)

Sabah
1 kucuk krep
5 zeytin
peynir
salatalik

Oglen
sahanda 1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
kahvalti gibi yedim

Ara
1 avuc kuruyemis
kuru uzum kuru incir ceviz badem karisik
toplam 1 avuc kadar yani

Aksam
mercimek salatasi 3 yemek kasigi
az yayla corbasi
yarim dilim ekmek
firinda yagsiz biber uzeri yogurt 3 adet

Ara
Elma
1 kuru kayisi

Bol su ictim ama yuruyus yapamadim

Bende paylaşayım
Sabah
Ispanaklı yumurta
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 dilm ekmek
3 catal reçel

Ara
Yoğurt
Piko

Akşam
Kısır
Ayran

Ara
1 dilm kek

Spor
30 dk tempolu yürüyüş

İyi günler canım takım arkadaşlarım bu hafta malesef @ooomarlaaa hariç ( çok tebrik ederim canım :)) hepimiz artılardayız niye böyle oldu anlamadım geçen cuma günü tartı sevinciyle fazla kaçamak yapınca şartladım galiba bir türlü veremedim bu hafta her neyse en azından yeni bir haftaya başlıyoruz ve benim Bu haftaki hedefim 108,9 inş başaracağımı düşünüyorum herkes hedefini de yazsın bakalım kaptanım yine kapışıyoruz değil mi?
Bu arada bu hafta kilo veremeyip üstüne de bi güzel aldım daha kötüsü kendimde bir motivasyon düşüklüğü ve iştah açıklığı seziyorum eee malum yolumda uzun bende diyetisyene gitmeye karar verdim inş bu hafta salı günü gitmeyi düşünüyorum :)

insallah doktor yardimi ise yarar canim.bende bu hafta kendime soz verdim 1 lokma tatli veya sekerli birsey agzima koymuycam .bakalim sonuc ne yönde olucak .

insallah doktor yardimi ise yarar canim.bende bu hafta kendime soz verdim 1 lokma tatli veya sekerli birsey agzima koymuycam .bakalim sonuc ne yönde olucak .
İnş canım yaa bugün tekrar eski moduma dönmeye başladım çok şükür ekstra uzman yardımının da faydası olur diye düşünüyorum bakalım inş
Canım eğer sabredebilirsen kesinlikle bu hafta güzel kilo verebileceğini düşünüyorum inş da öyle olur ben napıcam şu tatlı işini bilmiyorum

KAHVALTI(13.20)( Bu nasıl kahvaltı öğlen olmuş : D)
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim peynir

ARA(16.00)
2 kuru kayısı
1 ceviz

AKŞAM (17.30)
5 kaşık etli türlü
4-5 kaşık kadar makarna
3 tane minik lokum

Not: Kahvaltıdan sonra boğazım ağrıdığı için adaçayı ve yeşilçaya biraz bal limon zeytinyağı karıştırıp içtim

Bugünlük de böyle spor yok su biraz az içtim geceye kadar devam ederim inş

valla bakalim ne kadar sabredebilicem merak konusu... haftada 2 kez tatli hakkim var normalde bu aralar azitmistim yine yeniden toparlamaya calisiyorum duzene girdim cok sukur.eminim sana da doktor iyi gelecek biri kontrol edince cok daha farkli bir disiplin oluyor be de oyle olmustu şahsen.insallah cok guzel gunler seni bekler :)

cok guzel canim

iyi geceler kizlar

Sabah 9.30
1 dilin kepekli ekmek kizarmis
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
domates
peynir

Oglen 13.30
1 lahmacun
salata
ayran

Ara 16.30
Leblebi

Aksam 19.30
Balik bugulama palamut avuc ici kadar
salata
3 ufak kizarmis sardalya
ya kizartma yemiyorum ben 3 aydir cikardim hayatimdan kizartma olayini ama arada denk gelince yeyince midem oyle fena oluyorkiii

Ara 21.00
1 kuru kayisi
2 kuru incir

Spor bugun de yok
cok tatli cekti canimda nasi tutmaya calisiyorum ya kendimi bir savaşım var gormeniz lazim acinacak halime guluyorum :)

Gayet güzel canım ya ben gece yine yedim bişeyler bundan sonra menümü yatmadan önce paylaşıcam ya bu ne bu 2 -3 gündür gerçekten motivasyonumu kaybetmeye başladım bu geçici birşey midir bilmiyorum tekrar eskiye dönmek istemiyorum canım beni biraz gazlasana ya çok ihtiyacım var

tatlimmm gazlarim ne demek :) ne dixem regl donemin falan mi yaklasti acaba senin.syrica bazen hirmon dengemiz degisebiliyormus telasa gerek yok 1 hafta kadar dengesizlesebiliyormus insan ve ayricaaa kis yaklastigi icin bu sekilde bir depolama ihtiyacina girermis vucut uyku hali yediklerimizi depolama istegi olurmus...

Ay canım benim saol yok Regl dönemim bitti inş benim umudum da o yönde toparlanmam lazım aslında çok güzel irademe sahip çıkıyodum ama eski Zereno içimden çıkmaya başladı kovucam onu hemen çok saol canım inş bu hafta güzel olur yaa

Bende bu hafta artık 68li rakamları görmek istiyorum insallah

Dün menümü yazmayı unuttum
Sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin
1.5 dilim peynir
1 yumurta
Biber salçası

Ara
Sade kahve
Aşure ( tutamadm kndiml)

Aksam
4 yemek kaşığı yoğurtlu biber
Az biraz közlenmis patlıcan salatası

Ara
Sade türk kahvesi

Suyu cok bol tükettim. Sürekli bi su icme istedği oldu bugün bende. Ama ne kadar oldgunu hesaplayamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…