Tamam paylasiyorum hemen
Yok canım para için maalesef bazı değerleri göz ardı ediyorlar.. Sen emzirme döneminin bitmesini bekle.Özellikle ışın veya jel falan kullanimi oluyo mu diye sordum ama kesinlikle yok dediler.. anladigim kadariyla Isıyla ter atma şeklinde incelme sağlanıyomuş
İyi günler canım takım arkadaşlarım bu hafta malesef @ooomarlaaa hariç ( çok tebrik ederim canım :)) hepimiz artılardayız niye böyle oldu anlamadım geçen cuma günü tartı sevinciyle fazla kaçamak yapınca şartladım galiba bir türlü veremedim bu hafta her neyse en azından yeni bir haftaya başlıyoruz ve benim Bu haftaki hedefim 108,9 inş başaracağımı düşünüyorum herkes hedefini de yazsın bakalım kaptanım yine kapışıyoruz değil mi?
Bu arada bu hafta kilo veremeyip üstüne de bi güzel aldım daha kötüsü kendimde bir motivasyon düşüklüğü ve iştah açıklığı seziyorum eee malum yolumda uzun bende diyetisyene gitmeye karar verdim inş bu hafta salı günü gitmeyi düşünüyorum :)
İnş canım yaa bugün tekrar eski moduma dönmeye başladım çok şükür ekstra uzman yardımının da faydası olur diye düşünüyorum bakalım inşinsallah doktor yardimi ise yarar canim.bende bu hafta kendime soz verdim 1 lokma tatli veya sekerli birsey agzima koymuycam .bakalim sonuc ne yönde olucak .
valla bakalim ne kadar sabredebilicemİnş canım yaa bugün tekrar eski moduma dönmeye başladım çok şükür ekstra uzman yardımının da faydası olur diye düşünüyorum bakalım inş
Canım eğer sabredebilirsen kesinlikle bu hafta güzel kilo verebileceğini düşünüyorum inş da öyle olur ben napıcam şu tatlı işini bilmiyorum
cok guzel canimKAHVALTI(13.20)( Bu nasıl kahvaltı öğlen olmuş : D)
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim peynir
ARA(16.00)
2 kuru kayısı
1 ceviz
AKŞAM (17.30)
5 kaşık etli türlü
4-5 kaşık kadar makarna
3 tane minik lokum
Not: Kahvaltıdan sonra boğazım ağrıdığı için adaçayı ve yeşilçaya biraz bal limon zeytinyağı karıştırıp içtim
Bugünlük de böylespor yok su biraz az içtim geceye kadar devam ederim inş
Gayet güzel canım ya ben gece yine yedim bişeyler bundan sonra menümü yatmadan önce paylaşıcam ya bu ne bu 2 -3 gündür gerçekten motivasyonumu kaybetmeye başladım bu geçici birşey midir bilmiyorum tekrar eskiye dönmek istemiyorumiyi geceler kizlar
Sabah 9.30
1 dilin kepekli ekmek kizarmis
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
domates
peynir
Oglen 13.30
1 lahmacun
salata
ayran
Ara 16.30
Leblebi
Aksam 19.30
Balik bugulama palamut avuc ici kadar
salata
3 ufak kizarmis sardalya
ya kizartma yemiyorum ben 3 aydir cikardim hayatimdan kizartma olayini ama arada denk gelince yeyince midem oyle fena oluyorkiii
Ara 21.00
1 kuru kayisi
2 kuru incir
Spor bugun de yok
cok tatli cekti canimda nasi tutmaya calisiyorum ya kendimi bir savaşım var gormeniz lazim acinacak halime guluyorum :)
tatlimmm gazlarim ne demek :) ne dixem regl donemin falan mi yaklasti acaba senin.syrica bazen hirmon dengemiz degisebiliyormus telasa gerek yok 1 hafta kadar dengesizlesebiliyormus insan ve ayricaaa kis yaklastigi icin bu sekilde bir depolama ihtiyacina girermis vucut uyku hali yediklerimizi depolama istegi olurmus...Gayet güzel canım ya ben gece yine yedim bişeyler bundan sonra menümü yatmadan önce paylaşıcam ya bu ne bu 2 -3 gündür gerçekten motivasyonumu kaybetmeye başladım bu geçici birşey midir bilmiyorum tekrar eskiye dönmek istemiyorumcanım beni biraz gazlasana ya çok ihtiyacım var
Ay canım benim saoltatlimmm gazlarim ne demek :) ne dixem regl donemin falan mi yaklasti acaba senin.syrica bazen hirmon dengemiz degisebiliyormus telasa gerek yok 1 hafta kadar dengesizlesebiliyormus insan ve ayricaaa kis yaklastigi icin bu sekilde bir depolama ihtiyacina girermis vucut uyku hali yediklerimizi depolama istegi olurmus...
İyi günler canım takım arkadaşlarım bu hafta malesef @ooomarlaaa hariç ( çok tebrik ederim canım :)) hepimiz artılardayız niye böyle oldu anlamadım geçen cuma günü tartı sevinciyle fazla kaçamak yapınca şartladım galiba bir türlü veremedim bu hafta her neyse en azından yeni bir haftaya başlıyoruz ve benim Bu haftaki hedefim 108,9 inş başaracağımı düşünüyorum herkes hedefini de yazsın bakalım kaptanım yine kapışıyoruz değil mi?
Bu arada bu hafta kilo veremeyip üstüne de bi güzel aldım daha kötüsü kendimde bir motivasyon düşüklüğü ve iştah açıklığı seziyorum eee malum yolumda uzun bende diyetisyene gitmeye karar verdim inş bu hafta salı günü gitmeyi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?