- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
menun basarili olmus canim ama senin de dedigin gibi aşurevalla bu asure olayini napcaz bilmiyorum ben de yapicam ama nasil yemiycem düşündürücü gercekten...
Afiyet olsun canm asureye ragmen iyi bi menü olmuşIyi geceler kizlar
Sabah
1.5 dilim bugday ekmegi
4 zeytin
salatalik
salça
Oglen
naneli yogurtlu bulgur haslama
Ara
1 kase Aşure (kendim yaptim kendime gore ayarladim. cokkk az sekerli 2 cesit bakliyatli ama herturlu kaloriliiii malesefki )
Aksam
Et haşlama
patates in ceyregi .haslanmis
4 ufak midye
Afiyet olsun canim senin menün de guzelSabah
Kahvaltıdan yarım saat once yarım limonu ılık suyla karıstırıp ictm.
1 yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Biber salçası
Sekersiz çay
Ara
Nescafe sekersiz
Aksam
1 küçük parca tavuk ve 1 yemek kasıgı patates yemeği
1 dilim ekmek
3 yemek kasıgı yogurtlu biber
1 yemek kasıgı kadar patlıcan közleme salatası
Ara
Sade türk kahvesi
Su 2 litre. Suan listeyi yazarken fark ettm ki bn ne zamandr yesil cay icmiyorum. Yatmadan icip yatıcam kızlar.
İyi geceler
Hoşgeldin tatlim tabii bekleriz paylasimlarini :)selam kızlar... hepiniz hoşgeldiniz...ben 2. takımın eski ve izinli üyelerinden biriyim...2.takımle birlikte 16 kg verdim , son 5 kg var hedefime duraklama dönemine girince canım sıkılmıştı mayıs ayında 58,2 kg ile izne ayrılmıştım şu an 61,4 kg takımda olmam için +3,2 kg fazlam var...yarışmasam bile disipline olmak için hergün menü ve spor paylaşımı yapmayı düşünüyorum... hepinize keyifli kilo vermeler dilerim
Aşure yapılır da yenmezmi ya..menun basarili olmus canim ama senin de dedigin gibi aşurevalla bu asure olayini napcaz bilmiyorum ben de yapicam ama nasil yemiycem düşündürücü gercekten...
Tekrar hoşgeldin canım.selam kızlar... hepiniz hoşgeldiniz...ben 2. takımın eski ve izinli üyelerinden biriyim...2.takımle birlikte 16 kg verdim , son 5 kg var hedefime duraklama dönemine girince canım sıkılmıştı mayıs ayında 58,2 kg ile izne ayrılmıştım şu an 61,4 kg takımda olmam için +3,2 kg fazlam var...yarışmasam bile disipline olmak için hergün menü ve spor paylaşımı yapmayı düşünüyorum... hepinize keyifli kilo vermeler dilerim
Yemediğini görünce tebrik etmek istedim canım, valla helal olsun aşureye dur diyebiliyorsun. Pek severim kendilerini.Komsulardan da geldi bu zamana kadar onların hicbirinden bir kasık bile almadm icimden de gelmedi acıkcası. Ama iste bunu yapan annem olunca gel de yeme
Kapışalım tabi canım.İyi günler canım takım arkadaşlarım bu hafta malesef @ooomarlaaa hariç ( çok tebrik ederim canım :)) hepimiz artılardayız niye böyle oldu anlamadım geçen cuma günü tartı sevinciyle fazla kaçamak yapınca şartladım galiba bir türlü veremedim bu hafta her neyse en azından yeni bir haftaya başlıyoruz ve benim Bu haftaki hedefim 108,9 inş başaracağımı düşünüyorum herkes hedefini de yazsın bakalım kaptanım yine kapışıyoruz değil mi?
Bu arada bu hafta kilo veremeyip üstüne de bi güzel aldım daha kötüsü kendimde bir motivasyon düşüklüğü ve iştah açıklığı seziyorum eee malum yolumda uzun bende diyetisyene gitmeye karar verdim inş bu hafta salı günü gitmeyi düşünüyorum :)
Ya Allah bismillah dedim kahvaltımı güzel yaptım bugün yarın birşey çıkmazsa diyetisyene gidicem inş bende de durum aynı hedefimin üstüne kilo aldım Yeni hedefim eskisinden fazlaKapışalım tabi canım.
Ay aynen yaa, uzaklaştıkça kötü oluyorum ben de.. Hedef koydum üstüne kilo aldım..
Bu hafta ben de bi proğrma katılıcam bakalım inşallah faydası olur.
selam kızlar... hepiniz hoşgeldiniz...ben 2. takımın eski ve izinli üyelerinden biriyim...2.takımle birlikte 16 kg verdim , son 5 kg var hedefime duraklama dönemine girince canım sıkılmıştı mayıs ayında 58,2 kg ile izne ayrılmıştım şu an 61,4 kg takımda olmam için +3,2 kg fazlam var...yarışmasam bile disipline olmak için hergün menü ve spor paylaşımı yapmayı düşünüyorum... hepinize keyifli kilo vermeler dilerim
Bu sabah kilom maalesef 72,9 kızlar..
Bu gidişatım hiç iyi değil, biri bana dur artık desin.
Yemediğini görünce tebrik etmek istedim canım, valla helal olsun aşureye dur diyebiliyorsun. Pek severim kendilerini.
Ay ben tartılmayı unuttum kızlar bu hafta gerçekten yoğun kına düğün gelin görme vs sürekli bişiler bugun pts aslında sporum vardı onu bile unutmuşum nasıl unuttum anlamadım ama zaten bayağı hastayım boğazım çok kötüydü dün iğne filan yedim biraz hafifledi çok şükür velhasılı kelam böyle bir hafta bitti ama bugün pts ve eski kararlı ve iradeli zerenoyu daha da derine inmeden çıkarıcam inş :) Bu arada canım seni seni tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun şakın verdiğin kiloları küçümseme canım mühim olan azda olsa devamlı kilo vermekBugün 69.5 cıktm kızlar
Ay ben tartılmayı unuttum kızlar bu hafta gerçekten yoğun kına düğün gelin görme vs sürekli bişiler bugun pts aslında sporum vardı onu bile unutmuşum nasıl unuttum anlamadım ama zaten bayağı hastayım boğazım çok kötüydü dün iğne filan yedim biraz hafifledi çok şükür velhasılı kelam böyle bir hafta bitti ama bugün pts ve eski kararlı ve iradeli zerenoyu daha da derine inmeden çıkarıcam inş :) Bu arada canım seni seni tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun şakın verdiğin kiloları küçümseme canım mühim olan azda olsa devamlı kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?