Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menun basarili olmus canim ama senin de dedigin gibi aşure valla bu asure olayini napcaz bilmiyorum ben de yapicam ama nasil yemiycem düşündürücü gercekten...

menun basarili olmus canim ama senin de dedigin gibi aşure valla bu asure olayini napcaz bilmiyorum ben de yapicam ama nasil yemiycem düşündürücü gercekten...

Komsulardan da geldi bu zamana kadar onların hicbirinden bir kasık bile almadm icimden de gelmedi acıkcası. Ama iste bunu yapan annem olunca gel de yeme

Sabah
Kahvaltıdan yarım saat once yarım limonu ılık suyla karıstırıp ictm.

1 yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Biber salçası
Sekersiz çay

Ara
Nescafe sekersiz

Aksam
1 küçük parca tavuk ve 1 yemek kasıgı patates yemeği
1 dilim ekmek
3 yemek kasıgı yogurtlu biber
1 yemek kasıgı kadar patlıcan közleme salatası

Ara
Sade türk kahvesi

Su 2 litre. Suan listeyi yazarken fark ettm ki bn ne zamandr yesil cay icmiyorum. Yatmadan icip yatıcam kızlar.

İyi geceler

Iyi geceler kizlar

Sabah
1.5 dilim bugday ekmegi
4 zeytin
salatalik
salça

Oglen
naneli yogurtlu bulgur haslama

Ara
1 kase Aşure (kendim yaptim kendime gore ayarladim. cokkk az sekerli 2 cesit bakliyatli ama herturlu kaloriliiii malesefki )

Aksam
Et haşlama
patates in ceyregi .haslanmis
4 ufak midye

Afiyet olsun canm asureye ragmen iyi bi menü olmuş

Afiyet olsun canim senin menün de guzel

selam kızlar... hepiniz hoşgeldiniz...ben 2. takımın eski ve izinli üyelerinden biriyim...2.takımle birlikte 16 kg verdim , son 5 kg var hedefime duraklama dönemine girince canım sıkılmıştı mayıs ayında 58,2 kg ile izne ayrılmıştım şu an 61,4 kg takımda olmam için +3,2 kg fazlam var...yarışmasam bile disipline olmak için hergün menü ve spor paylaşımı yapmayı düşünüyorum... hepinize keyifli kilo vermeler dilerim

Hoşgeldin tatlim tabii bekleriz paylasimlarini :)
Ayrica 16 kiloyu nasil ve ne kadar surede verdin. Tebrik ederim

Aşure yapılır da yenmezmi ya..
Hoff
Ben yememek için yapmadım ama Cumadan bu yana gittiğim yerler aşure yapmış oluyor. Eh aşure ikramı geri çekilmez diyorum yiyorum.. İyiki yapmıyorum yani. Ne anladım bu işten durumları oldu

Bu sabah kilom maalesef 72,9 kızlar..
Bu gidişatım hiç iyi değil, biri bana dur artık desin.

Tekrar hoşgeldin canım.

Komsulardan da geldi bu zamana kadar onların hicbirinden bir kasık bile almadm icimden de gelmedi acıkcası. Ama iste bunu yapan annem olunca gel de yeme
Yemediğini görünce tebrik etmek istedim canım, valla helal olsun aşureye dur diyebiliyorsun. Pek severim kendilerini.

Kapışalım tabi canım.
Ay aynen yaa, uzaklaştıkça kötü oluyorum ben de.. Hedef koydum üstüne kilo aldım..
Bu hafta ben de bi proğrma katılıcam bakalım inşallah faydası olur.

Kapışalım tabi canım.
Ay aynen yaa, uzaklaştıkça kötü oluyorum ben de.. Hedef koydum üstüne kilo aldım..
Bu hafta ben de bi proğrma katılıcam bakalım inşallah faydası olur.
Ya Allah bismillah dedim kahvaltımı güzel yaptım bugün yarın birşey çıkmazsa diyetisyene gidicem inş bende de durum aynı hedefimin üstüne kilo aldım Yeni hedefim eskisinden fazla program derken? Nasıl bir programa katılmak istiyorsun ?

Hoşgeldin canm. Bu süreçte kilo verme deneyimlerini bizimle de paylasırsan cok mutlu oluruz.

Bu sabah kilom maalesef 72,9 kızlar..
Bu gidişatım hiç iyi değil, biri bana dur artık desin.

Yemediğini görünce tebrik etmek istedim canım, valla helal olsun aşureye dur diyebiliyorsun. Pek severim kendilerini.

Dısardan gelen aşureleri yemedim ne bileyim canım hiç istemedi. Sevemiyorum da zaten başkasının yaptığını o yüzden kendimi tutmakta hiç zorlanmadım o dönem. Ama annem yapınca öyle olmadı tabi. İlk yaptığı gün 1 kaseyi hiç acımadan yedim aralarda bizimkiler gözümün önünde yediğinde tutamıyorum kendimi. Ama öyle kndime bi tavbak hazırlayıp yemiyorum. Onların tabaklarından 1-2 kasık yiyorum bırakıyorum hemen. Daha fazlasını yemiyorum kndime bunj yapmak istemiyorum. Ne kadar zaman oldu buraya geleli bugun itibariyle anca 2 kilo verdm zaten daha fazlasını yapmak istemiyorum kendime. Sende kendini topla kuzum bi an önce. Ben kndimi saldıgın ve yapamıcam sanırım dlye dusunup sana özelden yazdgm gün bana dediklerini hatrla lütfen. Ne yapıyorsak kndimiz icin yapıoruz biliyorsun tatlım *:

Bugün 69.5 cıktm kızlar
Ay ben tartılmayı unuttum kızlar bu hafta gerçekten yoğun kına düğün gelin görme vs sürekli bişiler bugun pts aslında sporum vardı onu bile unutmuşum nasıl unuttum anlamadım ama zaten bayağı hastayım boğazım çok kötüydü dün iğne filan yedim biraz hafifledi çok şükür velhasılı kelam böyle bir hafta bitti ama bugün pts ve eski kararlı ve iradeli zerenoyu daha da derine inmeden çıkarıcam inş :) Bu arada canım seni seni tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun şakın verdiğin kiloları küçümseme canım mühim olan azda olsa devamlı kilo vermek

Ne bileyim canm artk söyle ilk etapta 65leri felan görmeyi isteğim var ama olmuyor bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…