hoşbulduk cnm... 16 kg 1,5 sene gibi uzun vadede verdim, ilk aylarda patır patır gidiyordu kilolar sonra biraz zorlanmaya başladım amaHoşgeldin tatlim tabii bekleriz paylasimlarini :)
Ayrica 16 kiloyu nasil ve ne kadar surede verdin. Tebrik ederim
hoşbulduk kaptanımTekrar hoşgeldin canım.
hoşbulduk cnm .... beslenme düzenim genelde hep aynı; sabah az ekmekle normal kahvaltı yapıyorum (zytn, pynr, yumtalı) ...Hoşgeldin canm. Bu süreçte kilo verme deneyimlerini bizimle de paylasırsan cok mutlu oluruz.
*:
Gecmis olsun canmAy ben tartılmayı unuttum kızlar bu hafta gerçekten yoğun kına düğün gelin görme vs sürekli bişiler bugun pts aslında sporum vardı onu bile unutmuşum nasıl unuttum anlamadım ama zaten bayağı hastayım boğazım çok kötüydü dün iğne filan yedim biraz hafifledi çok şükür velhasılı kelam böyle bir hafta bitti ama bugün pts ve eski kararlı ve iradeli zerenoyu daha da derine inmeden çıkarıcam inş :) Bu arada canım seni seni tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun şakın verdiğin kiloları küçümseme canım mühim olan azda olsa devamlı kilo vermek
Gecen haftaki spor su an etkisini gösterdi sanitim cuma günü 71.2 iken bugün 70.5...... 700 gr 2 gün için cok iyi degil mi kızlar
hoşbulduk cnm... 16 kg 1,5 sene gibi uzun vadede verdim, ilk aylarda patır patır gidiyordu kilolar sonra biraz zorlanmaya başladım ama
hoşbulduk kaptanım
hoşbulduk cnm .... beslenme düzenim genelde hep aynı; sabah az ekmekle normal kahvaltı yapıyorum (zytn, pynr, yumtalı) ...
öğlenleri işyerinde çıkan yemekleri yemiyorum ( genelde ana yemek yanında pilav ve tatlı olduğundan) müsli yiyorum çok acıkırsam ara öğün yapıyorum (meyve ya da çerez) ,
akşam da evde ne pişerse (hamur içi hariç) ve salata mutlaka yiyorum.. bunların yanı sıra da her öğlen mutlaka 45-50 dk yürüyorum
Gecmis olsun canm
Gecen haftaki spor su an etkisini gösterdi sanitim cuma günü 71.2 iken bugün 70.5...... 700 gr 2 gün için cok iyi degil mi kızlar
merhaba hosgeldin losefarselam kızlar... hepiniz hoşgeldiniz...ben 2. takımın eski ve izinli üyelerinden biriyim...2.takımle birlikte 16 kg verdim , son 5 kg var hedefime duraklama dönemine girince canım sıkılmıştı mayıs ayında 58,2 kg ile izne ayrılmıştım şu an 61,4 kg takımda olmam için +3,2 kg fazlam var...yarışmasam bile disipline olmak için hergün menü ve spor paylaşımı yapmayı düşünüyorum... hepinize keyifli kilo vermeler dilerim
Sabah
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara
Kahve
Öğle
Dolma
Cok az haşlanmış et
Akşam
Dolma
Çorba
Selam kizlar
Sabah
1 simit
peynir
domates
Oglen
mercimek corbasi
2 yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye
3 yemek kasigi kisir
cacik
Ara
1 avuc sari leblebi
Aksam
et suyu corba
1 dilim kepekli ekmek
Asureeeeee
Zereno çok geçmiş olsun canım.
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Biber salçası
1 yumurta
Şekersiz çay
Ara
Nescafe 2si 1 arada
Aksam
1 küçük parça tavuk 2 yemek kaşığı patates yemeği
1 dilim ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Su 2 litre. 45 dk yürüyüş
sabah menunu ara ogunlerin gayet basarili canim ama 2 lahmacunselam kızlar dünkü menüm
sabah: 5-6 zeytin, az peynir, 2 lokma bal 1 dilim ekmek
ara: 2 minik çikolata ( emekli olanlar vedaya gelmişlerdi çikolatalar ikram maalesef)
öğlen: avuçiçi bazlama arasına ton balığı
ara:1 mandalina 2 ceviz
akşam :2 lahmacun ( 15cm çapında) , bol salata ve ayran
ara:akşam çayının yanında 2 kuru kayısı
1 kupa Yeşilçay içtim su maalesef
55 dk yürüyüş
hoşbulduk cnm, diyetisyene sadece 6 yıl önce 1 kez gittim, kendi beslenme düzenimi oluşturdum .. bu siteye takılınca diyetisyene de ihtiyaç kalmadı açıkçası... aslında hepimiz neyin yanlış neyin doğru olduğunu az çok biliyoruz hamurişi kızartma ve şekeri azalttık mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor...Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda yarışmaya da dahil olursun peki diyetisyenle mi verdin kilolarını yoksa kendin mi bi beslenme planı oluşturdun?
süper menü canım ne eksik ne fazla dolmanın miktarı önemli tabiiSabah
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara
Kahve
Öğle
Dolma
Cok az haşlanmış et
Akşam
Dolma
Çorba
hoşbulduk canımmerhaba hosgeldin losefar
canım seni korkutmak istemem ama ağdayla ablam bacağını yakmıştı biraz iz kaldı , seninki hafifse geçer umarımYa kızlar birşey diycem konumuzla çok alakasız ama cevaplarsanız sevinirim ya ben geçen ilk defa kuaförde koluma ağda yaptırdım benim cildim aşırı kurudur ve hassas. Ağdada bayağı bir sıcaktı zaten kıpkırmızı oldu kolum 2 günde ancak geçti kızarıklığı şimdi hafif bir renk değişikliği kuruluk var sanki yanık gibi geçer mi sizce nemlendiriyorum ama keseyle filan soyulur mu ? Ne yapayım şöyle bir gezindim nette bepanthen krem filan dediler ama inş kalıcı bir sorun olmazSizin başınıza böyle birşey geldi mi bana bir fikir verin
karatay hoca lahmacuna izin veriyor ya ondan yedim ben de:)sabah menunu ara ogunlerin gayet basarili canim ama 2 lahmacunbazlama
hoşbulduk cnm, diyetisyene sadece 6 yıl önce 1 kez gittim, kendi beslenme düzenimi oluşturdum .. bu siteye takılınca diyetisyene de ihtiyaç kalmadı açıkçası... aslında hepimiz neyin yanlış neyin doğru olduğunu az çok biliyoruz hamurişi kızartma ve şekeri azalttık mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor...
Anlamadığım tek şey var o da diyet yaparken ara öğün yapılmalı mı yapılmamalı mı???????
canım seni korkutmak istemem ama ağdayla ablam bacağını yakmıştı biraz iz kaldı , seninki hafifse geçer umarım
Canım Bana da biraz karbonhidratı fazla almışsın gibi geldi onun haricinde güzel menü :)selam kızlar dünkü menüm
sabah: 5-6 zeytin, az peynir, 2 lokma bal 1 dilim ekmek
ara: 2 minik çikolata ( emekli olanlar vedaya gelmişlerdi çikolatalar ikram maalesef)
öğlen: avuçiçi bazlama arasına ton balığı
ara:1 mandalina 2 ceviz
akşam :2 lahmacun ( 15cm çapında) , bol salata ve ayran
ara:akşam çayının yanında 2 kuru kayısı
1 kupa Yeşilçay içtim su maalesef
55 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?