Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin tatlim tabii bekleriz paylasimlarini :)
Ayrica 16 kiloyu nasil ve ne kadar surede verdin. Tebrik ederim
hoşbulduk cnm... 16 kg 1,5 sene gibi uzun vadede verdim, ilk aylarda patır patır gidiyordu kilolar sonra biraz zorlanmaya başladım ama

Tekrar hoşgeldin canım.
hoşbulduk kaptanım

Hoşgeldin canm. Bu süreçte kilo verme deneyimlerini bizimle de paylasırsan cok mutlu oluruz.

*:
hoşbulduk cnm .... beslenme düzenim genelde hep aynı; sabah az ekmekle normal kahvaltı yapıyorum (zytn, pynr, yumtalı) ...
öğlenleri işyerinde çıkan yemekleri yemiyorum ( genelde ana yemek yanında pilav ve tatlı olduğundan) müsli yiyorum çok acıkırsam ara öğün yapıyorum (meyve ya da çerez) ,
akşam da evde ne pişerse (hamur içi hariç) ve salata mutlaka yiyorum.. bunların yanı sıra da her öğlen mutlaka 45-50 dk yürüyorum

Gecmis olsun canm

Gecen haftaki spor su an etkisini gösterdi sanitim cuma günü 71.2 iken bugün 70.5...... 700 gr 2 gün için cok iyi degil mi kızlar

Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda yarışmaya da dahil olursun peki diyetisyenle mi verdin kilolarını yoksa kendin mi bi beslenme planı oluşturdun?

Gecmis olsun canm

Çok saol canım bugün daha iyi hissediyorum kendimi

Gecen haftaki spor su an etkisini gösterdi sanitim cuma günü 71.2 iken bugün 70.5...... 700 gr 2 gün için cok iyi degil mi kızlar

Gerçekten çok iyi canım maşallah sana inş bu hafta dereceye gireriz seni görünce çok umutlandım :)

KAHVALTI(13.00)
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
1 domates, 1 salatalık
3 küçük dilim süzme peynir
1 küçük dilim tahin helvası
Tarçınlı Yeşilçay

ARA(15.30)
1 muz

AKŞAM (17.30)
Yemekten yarım saat önce Yeşilçay içtim
5 kaşık kaburga pilavı
1 dolu kase cacık

ARA (20.40)
Şekersiz çay
3 tane hanımeller bisküvi ( galiba 50-60 kalori civarı)

merhaba hosgeldin losefar

Selam kizlar

Sabah
1 simit
peynir
domates

Oglen
mercimek corbasi
2 yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye
3 yemek kasigi kisir
cacik

Ara
1 avuc sari leblebi

Aksam
et suyu corba
1 dilim kepekli ekmek

Asureeeeee

Zereno çok geçmiş olsun canım.

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Biber salçası
1 yumurta
Şekersiz çay

Ara
Nescafe 2si 1 arada

Aksam
1 küçük parça tavuk 2 yemek kaşığı patates yemeği
1 dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Su 2 litre. 45 dk yürüyüş

Sabah
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara
Kahve

Öğle
Dolma
Cok az haşlanmış et

Akşam
Dolma
Çorba

Afiyet olsun miktarlarda sorun yoksa gayet sağlıklı bir menü

Selam kizlar

Sabah
1 simit
peynir
domates

Oglen
mercimek corbasi
2 yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye
3 yemek kasigi kisir
cacik

Ara
1 avuc sari leblebi

Aksam
et suyu corba
1 dilim kepekli ekmek

Asureeeeee

Canım sanki biraz karbonhidrat fazlası mı olmuş ? Ama aşureye hiçbir şey demiyorum napalım bende çok seviyorum aşureyi ana öğün yada ara öğün olarak yiyip geçirelim şu zamanı en geç 2 haftaya biter aşure faslımız :)

Teşekkür ederim canım senin menün süper olmuş canım maşallah :)

Ya kızlar birşey diycem konumuzla çok alakasız ama cevaplarsanız sevinirim ya ben geçen ilk defa kuaförde koluma ağda yaptırdım benim cildim aşırı kurudur ve hassas. Ağdada bayağı bir sıcaktı zaten kıpkırmızı oldu kolum 2 günde ancak geçti kızarıklığı şimdi hafif bir renk değişikliği kuruluk var sanki yanık gibi geçer mi sizce nemlendiriyorum ama keseyle filan soyulur mu ? Ne yapayım şöyle bir gezindim nette bepanthen krem filan dediler ama inş kalıcı bir sorun olmaz Sizin başınıza böyle birşey geldi mi bana bir fikir verin

selam kızlar dünkü menüm
sabah: 5-6 zeytin, az peynir, 2 lokma bal 1 dilim ekmek
ara: 2 minik çikolata ( emekli olanlar vedaya gelmişlerdi çikolatalar ikram maalesef)

öğlen: avuçiçi bazlama arasına ton balığı

ara:1 mandalina 2 ceviz

akşam :2 lahmacun ( 15cm çapında) , bol salata ve ayran

ara:akşam çayının yanında 2 kuru kayısı

1 kupa Yeşilçay içtim su maalesef
55 dk yürüyüş

sabah menunu ara ogunlerin gayet basarili canim ama 2 lahmacun bazlama

Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda yarışmaya da dahil olursun peki diyetisyenle mi verdin kilolarını yoksa kendin mi bi beslenme planı oluşturdun?
hoşbulduk cnm, diyetisyene sadece 6 yıl önce 1 kez gittim, kendi beslenme düzenimi oluşturdum .. bu siteye takılınca diyetisyene de ihtiyaç kalmadı açıkçası... aslında hepimiz neyin yanlış neyin doğru olduğunu az çok biliyoruz hamurişi kızartma ve şekeri azalttık mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor...
Anlamadığım tek şey var o da diyet yaparken ara öğün yapılmalı mı yapılmamalı mı???????
Sabah
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara
Kahve

Öğle
Dolma
Cok az haşlanmış et

Akşam
Dolma
Çorba
süper menü canım ne eksik ne fazla dolmanın miktarı önemli tabii
merhaba hosgeldin losefar
hoşbulduk canım

canım seni korkutmak istemem ama ağdayla ablam bacağını yakmıştı biraz iz kaldı , seninki hafifse geçer umarım

Ya ben de diyetisyen konusunda çok kararsızdım hatta gitmeyi düşünmüyordum ama benim yolum çok uzun şu an 109.3 kiloyum o yüzden bugün gittim aslında ara öğünler konusunda bende çok kararsızım doktorlara sorsan yapılmalı diyorlar ama bilemiyorum en iyisi kendi beslenme düzenin ben bu 2 haftadır pek kilo veremedim tam diyetisyene gideceğim gün kilo vermişim vardır her işte bi hayır

Hadi ya demek iz kaldı ben vakit geçirmeden bepanthen krem alayım aslında sanki düne göre daha iyi annemde farketmedi ama ben farkediyorum benim için ilkti ve son oldu inş iz kalmaz nemlendirmeye devam edeyim saol canım

Canım Bana da biraz karbonhidratı fazla almışsın gibi geldi onun haricinde güzel menü :)

[QUOTE=''Zereno, post: 48493690, member: 782757"]Ya ben de diyetisyen konusunda çok kararsızdım hatta gitmeyi düşünmüyordum ama benim yolum çok uzun şu an 109.3 kiloyum o yüzden bugün gittim aslında ara öğünler konusunda bende çok kararsızım doktorlara sorsan yapılmalı diyorlar ama bilemiyorum en iyisi kendi beslenme düzenin ben bu 2 haftadır pek kilo veremedim tam diyetisyene gideceğim gün kilo vermişim vardır her işte bi hayır Hadi ya demek iz kaldı ben vakit geçirmeden bepanthen krem alayım aslında sanki düne göre daha iyi annemde farketmedi ama ben farkediyorum benim için ilkti ve son oldu inş iz kalmaz nemlendirmeye devam edeyim saol canım [/QUOTE]

Ooo harikasin tatlim 1200gr cok cok iyi yaa. Desene bu hafta iyi bi sonuc bizi bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…