[QUOTE=''Zereno, post: 48493690, member: 782757"]Ya ben de diyetisyen konusunda çok kararsızdım hatta gitmeyi düşünmüyordum ama benim yolum çok uzun şu an 109.3 kiloyum o yüzden bugün gittim aslında ara öğünler konusunda bende çok kararsızım doktorlara sorsan yapılmalı diyorlar ama bilemiyorumen iyisi kendi beslenme düzenin ben bu 2 haftadır pek kilo veremedim tam diyetisyene gideceğim gün kilo vermişim vardır her işte bi hayır Hadi ya demek iz kaldı ben vakit geçirmeden bepanthen krem alayım aslında sanki düne göre daha iyi annemde farketmedi ama ben farkediyorum benim için ilkti ve son oldu inş iz kalmaz nemlendirmeye devam edeyim saol canım
Canım benim menümde güzel olmadı ama pes etmek yok cumaya kadar hala 2 günümüz var ha gayret devam inşHerkese iyi akşamlar bugün ki menum çok da iyi sayılmaz
Bugün hepimizin menüsünde sıkıntı var galiba yarın toparlanalım inşkizlar selam
bugunku menuyu hic yazmak istemiyorum liste uzadi gitti yazarkenkacirmalarim oldu moralim bozuk
40 dakika tempolu yuruyus yaptim onu yazabilirim bak
karatay hoca lahmacuna izin veriyor ya ondan yedim ben de:)
aynen canim valla :)Bi benim menüm güzel olmuş galiba bugün
Sabah
2 kaşık menemen
2 kaşık Çökelek
1dilim ekmek
2 çatal tereyağı bal
Akşam
1, 5 lahmacun
Çorba
Ayran
Ara
Nar
ama alti hamur kizlar unutuyorsunuz...Bnde gitmistm dlyetisyene gecen sene. Öğle yemegimde lahmacun ve ayran vardı :)
Bugün menüsü kacamaklarla dolu biri olarak bnde iyisi mi yazmayaym canlar
Hosgeldin tatlim aramiza.. ne guzel yolun kisa görünüyor . Insallah 7 kiloyu saglikli mutlu bi sekilde verip mezun olduğun gunleri de görürüz tez vakitte :)mzlar,
gruba davet için teşekkür ederim.
30 yaşındayım, 66 kiloyum, 1.63 boyum. hedef 59 :)
kurallar baştaki sayfada mı henüz bakmadım
Ben varımİyi geceler kızlar ben bu hafta hiç kaçamak yapmak istemiyorum var mı bana rakip gelecek hafta Cumaya kadar hiç tatlı yemeden durabilecek ? Meyveler serbest ama diğer tatlılar yasak diyetimize de tam uyulacak inş.
Bu istek nasıl oluştu derseniz instagram da 40 kilo nasıl gider diye bir profil var oradaki bayan 5-6 ay gibi bir sürede 30 kilo vermiş ve maşallah hiç kaçamak yapmadan bide kendime bakıyorum 2 şeye dikkat etsem 3.yebişey olmaz diyorum. Kendime sıkı rakip arıyorum kaçamak yapan o gün 2 saat spor yapmak zorunda olsun
Hoş geldin canımmerhaba kızlar,
gruba davet için teşekkür ederim.
30 yaşındayım, 66 kiloyum, 1.63 boyum. hedef 59 :)
kurallar baştaki sayfada mı henüz bakmadım
Kantaron yağı sür canım. Hücre yenileme özelliği ile hiç iz bırakmaz.Ya kızlar birşey diycem konumuzla çok alakasız ama cevaplarsanız sevinirim ya ben geçen ilk defa kuaförde koluma ağda yaptırdım benim cildim aşırı kurudur ve hassas. Ağdada bayağı bir sıcaktı zaten kıpkırmızı oldu kolum 2 günde ancak geçti kızarıklığı şimdi hafif bir renk değişikliği kuruluk var sanki yanık gibi geçer mi sizce nemlendiriyorum ama keseyle filan soyulur mu ? Ne yapayım şöyle bir gezindim nette bepanthen krem filan dediler ama inş kalıcı bir sorun olmazSizin başınıza böyle birşey geldi mi bana bir fikir verin
Saol canım alayım inş cildim o kadar kuru ki ne yapsam tahriş oluyo hemenKantaron yağı sür canım. Hücre yenileme özelliği ile hiç iz bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?