Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağolun kızlar hoşbuldum.
varmı belli kurallar daha önceleri 15 gündü deneme süresi aynı mı?
günlük menü payalşımı vs zorunlu mu?
Canım 2 hafta deneme süresi var günlük menülerini paylaşman lazım haftada 3 gün spor yapsan süper olur bide zorunlu kitap okuma var ama biz tembellik yapıyoruz kaptanım ayar çeksin bize İnş hedeflediğin kiloya sağlıkla çabucak ulaşırsın canım kolay gelsin

sağolun kızlar hoşbuldum.
varmı belli kurallar daha önceleri 15 gündü deneme süresi aynı mı?
günlük menü payalşımı vs zorunlu mu?
Kurallarımız ilk sayfamızda canım. Evet deneme süremiz aynen devam.

Yuppi ben başladım bugün kararlıyım inş bu hafta kaçamak yok her gece tependeyim kaptanım inş gidecek bu kilolar Kızlar sizi de bekliyorum birlikten kuvvet doğar haydi bakalım
Tamam canım.
Lütfen tepemde ol ihtiyacım var buna, çok saldım kendimi bu aralar.

Tamam canım.
Lütfen tepemde ol ihtiyacım var buna, çok saldım kendimi bu aralar.
akrebim bitanecikk kaptanım sen salmazsın kendini hatta kim düşerse onun elinden tutar kalk silkelen dersin hep başkasın benim için biliyosun değil mi ? tüm takım arkadaşlarınıza başarılar dilerim sürekli takipteyim sizi bu arada verdiğim kg toplamda 29,8 oldu artık daha yavaş gidiyor

Ya başlangıç kilolarımız yakınmış maşallah size bende 9 lu 8li rakamları görebilecek miyim acaba ? Biraz bahsetsen bende umutlansam feyizlensem

masallah sana yaaaa superrr valla en onemlisi iste kendi sagliklarimiz icin arkadaslar yaa bravo

Ya başlangıç kilolarımız yakınmış maşallah size bende 9 lu 8li rakamları görebilecek miyim acaba ? Biraz bahsetsen bende umutlansam feyizlensem
Tabiki canım sen istediğini sor ben dilim döndüğünce anlatırım sana isteyen herkese elimden geldiğince yardım edebilirim ilk başlarda bilinçsiz şok diyetler yaptığım doğrudur fakat verdim sandığım tüm kilolar geri gelmişti bunun en mantıklısı azim sabır ve hareket

Çok teşekkür ederim canım benim gibi olup başaran insanlardan öğrenip motive olmaya çok ihtiyacım var gerçekten. Ne kadar zamanda verdin? Spor yaptınmı? Şu an hangi takımdasın? Fazla sordum ama

Çok teşekkür ederim canım benim gibi olup başaran insanlardan öğrenip motive olmaya çok ihtiyacım var gerçekten. Ne kadar zamanda verdin? Spor yaptınmı? Şu an hangi takımdasın? Fazla sordum ama
Canim şu an hiçbir takımda değilim diyet basari öykülerinde topigim var bi incele istersen orda detaylar var

İyi akşamlar kızlar
KAHVALTI(12.00)
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı
1 bardak tarçınlı zencefilli süt
2 dilim peynir
Domates, salatalık
Şekersiz çay

ÖĞLE(13.30)
1 lahmacun
Yaş nane
Yarım limon

ARA(17.30)
6 fındık
3 kuru kayısı

AKŞAM (19.00)
1 tabak yağsız salata
3 yemek kaşığı pirinç pilavı

ARA(20.30)
1,5 dilim peynir attım ağzıma ara öğün olarak

Çok şükür bugünü kaçamaksız kapattım diyetisyenin verdiği listeyi hemen hemen uyguladım diyebilirim sadece sabah araöğünümü yapamadım geç kahvaltıdan dolayı son ara öğünümde de meyve yerine peynir yedim spor yine yok şu gribi atlatırsam başlıycam inş Günde 3 bardak da ödem çayı içiyorum su 2,5 ltye tamamlıycam inş Ellssa kaptanım sen ne yaptın bugün? Kaçamak yoktur inş

teşk ederim canım.

hemen her gün yürüyüş yapıyorum küçük oğlum var arabasına koyup. inş hep beraber veririz kilocukları

Bende yarin diyetisyene gitcem.. Zereno sana ne dwdi
Öyle mi canım inş uzman desteğiyle daha güzel yaparsın :) Canım bana da liste verdi kahvaltım bugünkü menümdeki Kahvaltı aynen öğle akşam da 6 kaşık etli sebze yemeği ayran salata 3 yumurta büyüklüğünde et filan yazmış 3 kaşık bulgur yazmış pirinç tuz şeker yok ama yemekleri ben yapmadığım için o kadar ayırt etmiyorum zaten tuzuda o kadar sıkamam birden azaltıyorum sadece ara öğünlere yemek saatlerine dikkat etmem lazım tahlil yaptır dedi bidahakine yemeklerden yarım saat önce ve sonra ve yemek esnasında su içmiyecekmişim bide eczanede satılan ödem çayı var ondan içiyorum 3 bardak yani diyetisyenler klasik oluyo ama bu gittiğim bayan cana yakın ve daha ilgiliydi inş faydası olur hergün 1 saat yürüyüş yap dedi ama ben hastayım diye yapamadım bu hafta kaçamak yapmamaya niyetliyim inş sonuç bakalım nasıl olacak :) valla ben bi burdan motivasyon bir diyetisyen bir instagramdaki diyet hesapları derken farklı farklı yerlerden besleniyorum inş faydası olur

Sende gidince yaz neler olduğunu

[QUOTE="Zereno, post: 48531106, member: 7827] Öylemi canım inş uzman desteğiyle daha güzel yaparsın :) Canım bana da liste verdi kahvaltım biran menümdeki Kahvaltı aynen öğle akşam da 6 kaşık etli sebze yemeği ayran salata 3 yumurta büyüklüğünde et filan yazmış 3 kaşık bulgur yazmış pirinç tuz şeker yok ama yemekleri ben yapmadığım için o kadar ayırt etmiyorum zaten tuzuda o kadar sıkamam birden azaltıyorum sadece ara öğünlere yemek saatlerine dikkat etmem lazım tahlil yaptır dedi bidahakine yemeklerden yarım saat önce ve sonra ve yemek esnasında su içmiyecekmişim bide eczanede satılan ödem çayı var ondan içiyorum 3 bardak yani diyetisyenler klasik oluyo ama bu gittiğim bayan cana yakın ve daha ilgiliydi inş faydası olur hergün 1 saat yürüyüş yap dedi ama ben hastayım diye yapamadım bu hafta kaçamak yapmamaya niyetliyim inş sonuç bakalım nasıl olacak :) valla ben bi burdan motivasyon bir diyetisyen bir instagramdaki diyet hesapları derken farklı farklı yerlerden besleniyorum inş faydası olur

Sende gidince yaz neler olduğunu [/QUOTE]
Ya ben cok dengesiz besleniyorum gecen gun koca bi gün akşama kadar 1 haşlanmiş yumurta yemiştim baska birsey yememistim sonra kizdim kendime biraz ne yapiyorum ben boyle diye. Emziriyorum sonucta... zaten diyette de dogru degil yaptigim.. uzman yardimi en iyisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…