Yuppi ben başladım bugün kararlıyım inş bu hafta kaçamak yok her gece tependeyim kaptanım inş gidecek bu kilolarBen varım
bu hafta da toparlayamadım kendimi ama sıkıca sarılmam lazım artık böyle gitmez...
Canım 2 hafta deneme süresi var günlük menülerini paylaşman lazım haftada 3 gün spor yapsan süper olur bide zorunlu kitap okuma var ama biz tembellik yapıyoruz kaptanım ayar çeksin bizesağolun kızlar hoşbuldum.
varmı belli kurallar daha önceleri 15 gündü deneme süresi aynı mı?
günlük menü payalşımı vs zorunlu mu?
Kurallarımız ilk sayfamızda canım. Evet deneme süremiz aynen devam.sağolun kızlar hoşbuldum.
varmı belli kurallar daha önceleri 15 gündü deneme süresi aynı mı?
günlük menü payalşımı vs zorunlu mu?
Tamam canım.Yuppi ben başladım bugün kararlıyım inş bu hafta kaçamak yok her gece tependeyim kaptanım inş gidecek bu kilolarKızlar sizi de bekliyorum birlikten kuvvet doğar haydi bakalım
akrebim bitanecikk kaptanım sen salmazsın kendini hatta kim düşerse onun elinden tutar kalk silkelen dersin hep başkasın benim için biliyosun değil mi ? tüm takım arkadaşlarınıza başarılar dilerim sürekli takipteyim sizi bu arada verdiğim kg toplamda 29,8 oldu artık daha yavaş gidiyorTamam canım.
Lütfen tepemde olihtiyacım var buna, çok saldım kendimi bu aralar.
Bende o iş bu kilolar ya gidecek ya gidecek inşTamam canım.
Lütfen tepemde olihtiyacım var buna, çok saldım kendimi bu aralar.
Ya başlangıç kilolarımız yakınmış maşallah size bende 9 lu 8li rakamları görebilecek miyim acaba ? Biraz bahsetsen bende umutlansam feyizlensemakrebim bitanecikk kaptanım sen salmazsın kendini hatta kim düşerse onun elinden tutar kalk silkelen dersin hep başkasın benim için biliyosun değil mi ? tüm takım arkadaşlarınıza başarılar dilerim sürekli takipteyim sizi bu arada verdiğim kg toplamda 29,8 oldu artık daha yavaş gidiyor
masallah sana yaaaa superrr valla en onemlisi iste kendi sagliklarimiz icin arkadaslar yaa bravoakrebim bitanecikk kaptanım sen salmazsın kendini hatta kim düşerse onun elinden tutar kalk silkelen dersin hep başkasın benim için biliyosun değil mi ? tüm takım arkadaşlarınıza başarılar dilerim sürekli takipteyim sizi bu arada verdiğim kg toplamda 29,8 oldu artık daha yavaş gidiyor
Tabiki canım sen istediğini sor ben dilim döndüğünce anlatırım sana isteyen herkese elimden geldiğince yardım edebilirim ilk başlarda bilinçsiz şok diyetler yaptığım doğrudur fakat verdim sandığım tüm kilolar geri gelmişti bunun en mantıklısı azim sabır ve hareketYa başlangıç kilolarımız yakınmış maşallah size bende 9 lu 8li rakamları görebilecek miyim acaba ? Biraz bahsetsen bende umutlansam feyizlensem
Çok teşekkür ederim canım benim gibi olup başaran insanlardan öğrenip motive olmaya çok ihtiyacım var gerçekten. Ne kadar zamanda verdin? Spor yaptınmı? Şu an hangi takımdasın? Fazla sordum amaTabiki canım sen istediğini sor ben dilim döndüğünce anlatırım sana isteyen herkese elimden geldiğince yardım edebilirim ilk başlarda bilinçsiz şok diyetler yaptığım doğrudur fakat verdim sandığım tüm kilolar geri gelmişti bunun en mantıklısı azim sabır ve hareket
Canim şu an hiçbir takımda değilim diyet basari öykülerinde topigim var bi incele istersen orda detaylar varÇok teşekkür ederim canım benim gibi olup başaran insanlardan öğrenip motive olmaya çok ihtiyacım var gerçekten. Ne kadar zamanda verdin? Spor yaptınmı? Şu an hangi takımdasın? Fazla sordum ama
Daha soracaktım başarı hikayen var mı diye bakıyorum hemenCanim şu an hiçbir takımda değilim diyet basari öykülerinde topigim var bi incele istersen orda detaylar var
Canım 2 hafta deneme süresi var günlük menülerini paylaşman lazım haftada 3 gün spor yapsan süper olur bide zorunlu kitap okuma var ama biz tembellik yapıyoruz kaptanım ayar çeksin bizeİnş hedeflediğin kiloya sağlıkla çabucak ulaşırsın canım kolay gelsin
Öyle mi canım inş uzman desteğiyle daha güzel yaparsın :) Canım bana da liste verdi kahvaltım bugünkü menümdeki Kahvaltı aynen öğle akşam da 6 kaşık etli sebze yemeği ayran salata 3 yumurta büyüklüğünde et filan yazmış 3 kaşık bulgur yazmış pirinç tuz şeker yok ama yemekleri ben yapmadığım için o kadar ayırt etmiyorum zaten tuzuda o kadar sıkamam birden azaltıyorum sadece ara öğünlere yemek saatlerine dikkat etmem lazım tahlil yaptır dedi bidahakine yemeklerden yarım saat önce ve sonra ve yemek esnasında su içmiyecekmişim bide eczanede satılan ödem çayı var ondan içiyorum 3 bardak yani diyetisyenler klasik oluyo ama bu gittiğim bayan cana yakın ve daha ilgiliydi inş faydası olur hergün 1 saat yürüyüş yap dedi ama ben hastayım diye yapamadım bu hafta kaçamak yapmamaya niyetliyim inş sonuç bakalım nasıl olacak :) valla ben bi burdan motivasyon bir diyetisyen bir instagramdaki diyet hesapları derken farklı farklı yerlerden besleniyorum inş faydası olurBende yarin diyetisyene gitcem..Zereno sana ne dwdi
çok güzel canım oğluşunuda Allah bağışlasın :)teşk ederim canım.
hemen her gün yürüyüş yapıyorum küçük oğlum var arabasına koyup. inş hep beraber veririz kilocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?