Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya bugün tartıldım inanamadım 3 defa çıkıp baktım 109 kiloyum tam olarak ya hafta içi o kadar değişti ki kilom bugün ne çıkacak hiç bilgim yoktu tartıya çıkarken 100 gr da olsa eksi çıkayım diyordum çok şükür yaa bu hafta o 4 kase aşureyi yemeseydim belki daha da güzel bi sonuç olacaktı buna da çok şükür 99a yaklaştıkça beni heyecan kaplıyor not: iyiki dün hiç kaçamak yapmadım rüyamda ha bire diyetimi bozuyordum nasıl bir psikolojiyse artık

Kızlar durumlar çok fena. 73.1 çıktım Zereno bu hafta yarıştayız ve hep başıma başıma vur. İstersen tel yaz özelden ordan da haberleşiriz.
Bir daha kilo alırsam atıcam kendimi takımdan

Kızlar durumlar çok fena. 73.1 çıktım Zereno bu hafta yarıştayız ve hep başıma başıma vur. İstersen tel yaz özelden ordan da haberleşiriz.
Bir daha kilo alırsam atıcam kendimi takımdan
Ya canım benim niye böyle oldu ki stres yapma herşey düzelecek bu hafta çok güzel kilo vericeksin nasıl motive olurum diyorsan o şekilde devam edelim canım sen kaptansın bu takımın canısın en fit de sen olmasın ve olacaksın inanıyorum

Diyetisyenden geliyorum zaten kilon cok degil ki falan dedi üstelik daha doğum yapali 6 ay olmuş biraz erken gibi ama yinede takibini yapalim deyip liste verdi.. bide benim hedefim 55ti ya 55 cok az yüzün çöker 60 senin icin iyi şu an 69 sun hedefimiz 9 kilo olsun dedi.. öyle istee

kilo verenleri tebrik ederim kızlar.

ben yeni başladığım için tartılmadım bugün. 3gün önce 66ydım.

bu arada kısaca tanıtsa mı herkes kendini? tanımak istiyorum sizi biraz

ben istanbuldayım, 2 oğlum var, izindeyim çalışmıyorum bi süredir. tatlıya aşırı düşkünüm en büyük engel kilo vermemdeki

sizler neler yapıyorsunuz nerden katılıyorsunuz

Tebrik ederim canim insallah tez zamanda iki haneleri görürsün

Canim bende 6 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bi kizim oldu su an tüm mesgalem o :)
Matematik ogretmeniyim ama bu yil ucretsiz izin aldim bebisime bakiyorum dogum kilolarimi vermeye calisiyorum 2 senelik evliyim ve 27 yasindayim

***2.TAKIM 488. ETAP***

akrep33 (70,9 /73,1 /+2, 2 / %-3,10 )
ecii (71,2 /70, 2 / 1/ % 1, 40)
Zereno (110, 5 / 109 /1, 5 /%1, 36)
uykusuzpink (79,9 /79, 4/0, 5/% 0, 63)
ooomarlaaa (69,8 / / / % )

candy_girl (60/ 59, 8 /0, 2/%0, 33)

2.TAKIM ORTALAMASI: %

***2.TAKIM 487. ETAP*** ETAP SONUNCUSU

akrep33 (68,9 /70, 9 /+2 / %-2,90 )

ecii (69,8 /71, 2 / +1, 4/ %-2.01)

88prenses22 (89,4 / / / % )izine ayrıldı

Zereno (110 / 110, 5 /+0, 5 /%-0,45)

uykusuzpink (79,7 /79.9/+0.2/% -0,25)

ooomarlaaa (70,1 / 69,8 /0, 3 / %0,43 )

candy_girl (59, 8/ 60 /+0, 2 /%-0, 33) yeni üye baslangic tarihi 17 eylül başlangıç kilosu 61 hedef kilosu 52

2.TAKIM ORTALAMASI: % -0, 918

Canim bende 6 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bi kizim oldu su an tüm mesgalem o :)
Matematik ogretmeniyim ama bu yil ucretsiz izin aldim bebisime bakiyorum dogum kilolarimi vermeye calisiyorum 2 senelik evliyim ve 27 yasindayim
Allah bağışlasın canım. benim büyüğü 6,5 küçüğü 1,5 yaşında. doğumdan kalanlarla hala uğraşıyorum:)
sağlıkla veririz de almayız bidaha inşş

***2.TAKIM 487. ETAP*** ETAP SONUNCUSU

akrep33 (70,9 /73, 1 /-2,2 / %-3,10 )
ecii ( 71,2 /70, 2 / 1 / % 1,40)
Zereno (110,5 / 109 /1,5 /%1,36)
uykusuzpink (79,9 /79.4 /+0.5/% 0,63)
ooomarlaaa ( 69,8 / / / % )
candy_girl ( 60 / 59,8 /0, 2 /% 0,33)

2.TAKIM ORTALAMASI: %

Allah bağışlasın canım. benim büyüğü 6,5 küçüğü 1,5 yaşında. doğumdan kalanlarla hala uğraşıyorum:)
sağlıkla veririz de almayız bidaha inşş
Canım seni tanıyorum sanki, daha önce hangi takımdaydın?

Ya çok moralim bozuk, son zamanlarda çok saldım bu ne yaa, ne güzel 68 i bile görmüştüm.

merhaba kızlar
düğünümüz vardı inanılmaz derecede yoğundum ve diyeti de malesef saldım
bugünden itibaren yeni bir kararla sıkı bir diyete başlıyorum
ilk hafta aldıklarımı vermek tek isteğim

kilom 92.4

Ya İnan çok merak ettim seni bu hafta kaptanım ve ben hiç kaçamak yapmıyoruz :) sende bize katıl hemencecik verelim şu pis kiloları

Hoşgeldin canım. Seni izne ayırdık geçen hafta senden ses çıkmayınca. 2 hafta sonra tabi listedeki kilona ulaştığında tekrar ekleriz canım seni

Ya İnan çok merak ettim seni bu hafta kaptanım ve ben hiç kaçamak yapmıyoruz :) sende bize katıl hemencecik verelim şu pis kiloları
inşallah canim

Hoşgeldin canım. Seni izne ayırdık geçen hafta senden ses çıkmayınca. 2 hafta sonra tabi listedeki kilona ulaştığında tekrar ekleriz canım seni
izne ayirinca 2 hafta listede olunmuyor mu ki?sen izne ayrıldığında sonraki hafta listeye girmiştin de.böyle olsa motivasyonum düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…