Ya canım benim niye böyle oldu kiKızlar durumlar çok fena. 73.1 çıktımZereno bu hafta yarıştayız ve hep başıma başıma vur. İstersen tel yaz özelden ordan da haberleşiriz.
Bir daha kilo alırsam atıcam kendimi takımdan
Tebrik ederim canim insallah tez zamanda iki haneleri görürsünZereno .!.:Ya bugün tartıldım inanamadım 3 defa çıkıp baktım 109 kiloyum tam olarakya hafta içi o kadar değişti ki kilom bugün ne çıkacak hiç bilgim yoktu tartıya çıkarken 100 gr da olsa eksi çıkayım diyordum çok şükür yaa bu hafta o 4 kase aşureyi yemeseydim belki daha da güzel bi sonuç olacaktı buna da çok şükür 99a yaklaştıkça beni heyecan kaplıyor not: iyiki dün hiç kaçamak yapmadım rüyamda ha bire diyetimi bozuyordum nasıl bir psikolojiyse artık
Canim bende 6 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bi kizim oldu su an tüm mesgalem o :)kilo verenleri tebrik ederim kızlar.
ben yeni başladığım için tartılmadım bugün. 3gün önce 66ydım.
bu arada kısaca tanıtsa mı herkes kendini? tanımak istiyorum sizi biraz
ben istanbuldayım, 2 oğlum var, izindeyim çalışmıyorum bi süredir. tatlıya aşırı düşkünüm en büyük engel kilo vermemdeki
sizler neler yapıyorsunuz nerden katılıyorsunuz
Allah bağışlasın canım. benim büyüğü 6,5 küçüğü 1,5 yaşında. doğumdan kalanlarla hala uğraşıyorum:)Canim bende 6 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bi kizim oldu su an tüm mesgalem o :)
Matematik ogretmeniyim ama bu yil ucretsiz izin aldim bebisime bakiyorum dogum kilolarimi vermeye calisiyorum 2 senelik evliyim ve 27 yasindayim
Canım seni tanıyorum sanki, daha önce hangi takımdaydın?Allah bağışlasın canım. benim büyüğü 6,5 küçüğü 1,5 yaşında. doğumdan kalanlarla hala uğraşıyorum:)
sağlıkla veririz de almayız bidaha inşş
Ya çok moralim bozuk, son zamanlarda çok saldım bu ne yaa, ne güzel 68 i bile görmüştüm.Ya canım benim niye böyle oldu kistres yapma herşey düzelecek bu hafta çok güzel kilo vericeksin nasıl motive olurum diyorsan o şekilde devam edelim canım sen kaptansın bu takımın canısın en fit de sen olmasın ve olacaksın inanıyorum
Ya İnan çok merak ettim seni bu hafta kaptanım ve ben hiç kaçamak yapmıyoruz :) sende bize katıl hemencecik verelim şu pis kilolarımerhaba kızlar
düğünümüz vardı inanılmaz derecede yoğundum ve diyeti de malesef saldım
bugünden itibaren yeni bir kararla sıkı bir diyete başlıyorum
ilk hafta aldıklarımı vermek tek isteğim
kilom 92.4
Hoşgeldin canım. Seni izne ayırdık geçen hafta senden ses çıkmayınca. 2 hafta sonra tabi listedeki kilona ulaştığında tekrar ekleriz canım senimerhaba kızlar
düğünümüz vardı inanılmaz derecede yoğundum ve diyeti de malesef saldım
bugünden itibaren yeni bir kararla sıkı bir diyete başlıyorum
ilk hafta aldıklarımı vermek tek isteğim
kilom 92.4
Eveeet kaçamaksız bir hafta bizi bekliyorYa İnan çok merak ettim seni bu hafta kaptanım ve ben hiç kaçamak yapmıyoruz :) sende bize katıl hemencecik verelim şu pis kiloları
inşallah canimYa İnan çok merak ettim seni bu hafta kaptanım ve ben hiç kaçamak yapmıyoruz :) sende bize katıl hemencecik verelim şu pis kiloları
izne ayirinca 2 hafta listede olunmuyor mu ki?sen izne ayrıldığında sonraki hafta listeye girmiştin de.böyle olsa motivasyonum düşerHoşgeldin canım. Seni izne ayırdık geçen hafta senden ses çıkmayınca. 2 hafta sonra tabi listedeki kilona ulaştığında tekrar ekleriz canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?