Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

69.9 kızlar. Keske sizi beklettigme degecek bi kilo yazabilseydm buraya. Ben bu kilo verme isini mumkn degil beceremiyrm. Baktm tartıda ekslde degilim sinirime bugn oyle bi kahvaltı yaptm ki evlere senlik

merhaba kızlar,

gruba davet için teşekkür ederim.

30 yaşındayım, 66 kiloyum, 1.63 boyum. hedef 59 :)

kurallar baştaki sayfada mı henüz bakmadım

Canm hg aramıza

Ben varm canm. Birde su ödem cayı nasıl birsey. Yazdıysan da ben göremedm sanırm

***2.TAKIM 487. ETAP*** ETAP SONUNCUSU

akrep33 (70,9 /73, 1 /-2,2 / %-3,10 )
ecii ( 71,2 /70, 2 / 1 / % 1,40)
Zereno (110,5 / 109 /1,5 /%1,36)
uykusuzpink (79,9 /79.4 /+0.5/% 0,63)
ooomarlaaa ( 69,8 /69, 9 /+0, 1 / %-0, 14 )
candy_girl ( 60 / 59,8 /0, 2 /% 0,33)

2.TAKIM ORTALAMASI: % 0, 080

Ecii listeyi paylaşır mısın canım kaptanımız dedi

69.9 kızlar. Keske sizi beklettigme degecek bi kilo yazabilseydm buraya. Ben bu kilo verme isini mumkn degil beceremiyrm. Baktm tartıda ekslde degilim sinirime bugn oyle bi kahvaltı yaptm ki evlere senlik
Ya canım böyle karamsar olma ya ben napiyim o zaman senin kilon benim hedef kilom nerdeyse ve daha çok var toparlanıp devam ediyoruz hep beraber

Kızlar birde benim bi fikrim var katılmsk isteyen olursa bence güzel olur diye dusunuyorm. Simdi biz kilo veremiyorum kndimi saldm vs.. gbi lafları bu ara hepimiz cok sık kullanmaya basladık. Kacamaklarmız cok arttı bugünlerde. Hatta öyle ki kacamaklarımız arttgı dönemlerde bu topige de ugramaz oluyoruz. ( kndimden biliyorum) hal böyle de oldukca da ipin ucu da kactıkca kacıyor. Katılmk isteyen arkdslarla tlfn numarslrmzı alıp bir grup kursak o grupta blrbirimizi hem gunun her anında daha sık iletisimde olup kndimizi daha cok ve cabuk toparlanabilir miyiz acaba diye dusundm. Tabiki yine her gun buraya gunluk menulermizi vs paylasmaya devam ederiz. Belki o grup bizim birz daha toparlanmamızı saglar

Ben varım

KAHVALTI(12.00)
1 dilim kepekli ekmek
Yağsız sebzeli yeşillikli omlet (1 yumurtadan)
Şekersiz çay
Tarçınlı zencefilli süt
2 kuru kayısı

ÖĞLE(16.00)
1 peynirli börek
1 tavuklu börek
1 ince dilim kek
1,5 kurabiye
1 küçük biber dolması
Şekersiz çay

AKŞAM (20.00)
1 tabak yağsız salata
Annemler tantuni dürüm almışlardı 1 parmak kestim ucundan sadece tadımlık yedim
1 Trabzon hurması

Kızlar bugün misafirlikte olduğum için öğle yemeğim bu şekilde oldu ara öğünleri yemedim akşamı da çok hafif tuttum bu yüzden yine 3 bardak ödem çayı içicem Yine kaçamaktan saymıyorum kızlar bugünü akşam ve aralarla dengelediğim için inş bu saatten sonra extra birşey yemiycem

Dünkü menüm
Sabah
1 mandalina

Öğle
2 küçük köfte
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Akşam
Lahana yemegi
Yoğurt

Spor
45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…