- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
merhaba kızlar,
gruba davet için teşekkür ederim.
30 yaşındayım, 66 kiloyum, 1.63 boyum. hedef 59 :)
kurallar baştaki sayfada mı henüz bakmadım
İyi geceler kızlar ben bu hafta hiç kaçamak yapmak istemiyorum var mı bana rakip gelecek hafta Cumaya kadar hiç tatlı yemeden durabilecek ? Meyveler serbest ama diğer tatlılar yasak diyetimize de tam uyulacak inş.
Bu istek nasıl oluştu derseniz instagram da 40 kilo nasıl gider diye bir profil var oradaki bayan 5-6 ay gibi bir sürede 30 kilo vermiş ve maşallah hiç kaçamak yapmadan bide kendime bakıyorum 2 şeye dikkat etsem 3.yebişey olmaz diyorum. Kendime sıkı rakip arıyorum kaçamak yapan o gün 2 saat spor yapmak zorunda olsun
Kaptanm bu halde bile varliginiz bizi motive ediyo. Siz zaten bi kere mezun olup basarmişsinizYa çok moralim bozuk, son zamanlarda çok saldım bu ne yaa, ne güzel 68 i bile görmüştüm.
Ecii listeyi paylaşır mısın canım kaptanımız dedi***2.TAKIM 487. ETAP*** ETAP SONUNCUSU
akrep33 (70,9 /73, 1 /-2,2 / %-3,10 )
ecii ( 71,2 /70, 2 / 1 / % 1,40)
Zereno (110,5 / 109 /1,5 /%1,36)
uykusuzpink (79,9 /79.4 /+0.5/% 0,63)
ooomarlaaa ( 69,8 /69, 9 /+0, 1 / %-0, 14 )
candy_girl ( 60 / 59,8 /0, 2 /% 0,33)
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0, 080
Tmmdır canım çok iyi o zman bu arada isim verebiliyor muyum çayın veremiyorsan özelden yazayımCanm hg aramıza
Ben varm canm. Birde su ödem cayı nasıl birsey. Yazdıysan da ben göremedm sanırm
Ya canım böyle karamsar olma ya ben napiyim o zaman senin kilon benim hedef kilom nerdeyse ve daha çok var toparlanıp devam ediyoruz hep beraber69.9 kızlar. Keske sizi beklettigme degecek bi kilo yazabilseydm buraya. Ben bu kilo verme isini mumkn degil beceremiyrm. Baktm tartıda ekslde degilim sinirime bugn oyle bi kahvaltı yaptm ki evlere senlik
Tmmdır canım çok iyi o zman bu arada isim verebiliyor muyum çayın veremiyorsan özelden yazayım
Ya canım böyle karamsar olma ya ben napiyim o zaman senin kilon benim hedef kilom nerdeyse ve daha çok var toparlanıp devam ediyoruz hep beraber
Paylastm canmEcii listeyi paylaşır mısın canım kaptanımız dedi
Hayır canım 2. Hafta geçmiştim. Hatta etaplar birleşmişti 3 hafta olmuştuinşallah canim
izne ayirinca 2 hafta listede olunmuyor mu ki?sen izne ayrıldığında sonraki hafta listeye girmiştin de.böyle olsa motivasyonum düşer
Ben varımKızlar birde benim bi fikrim var katılmsk isteyen olursa bence güzel olur diye dusunuyorm. Simdi biz kilo veremiyorum kndimi saldm vs.. gbi lafları bu ara hepimiz cok sık kullanmaya basladık. Kacamaklarmız cok arttı bugünlerde. Hatta öyle ki kacamaklarımız arttgı dönemlerde bu topige de ugramaz oluyoruz. ( kndimden biliyorum) hal böyle de oldukca da ipin ucu da kactıkca kacıyor. Katılmk isteyen arkdslarla tlfn numarslrmzı alıp bir grup kursak o grupta blrbirimizi hem gunun her anında daha sık iletisimde olup kndimizi daha cok ve cabuk toparlanabilir miyiz acaba diye dusundm. Tabiki yine her gun buraya gunluk menulermizi vs paylasmaya devam ederiz. Belki o grup bizim birz daha toparlanmamızı saglar
Bende varım :)Ben varım
anladım canim cuma olduğunu unutmustum yoksa en azindan bildirim yapardim.2. hafta listeye girecek miyim pekiHayır canım 2. Hafta geçmiştim. Hatta etaplar birleşmişti 3 hafta olmuştu
Canım seni tanıyorum sanki, daha önce hangi takımdaydın?
Kilon listedeki ile aynı olursa tabiki girersin canımanladım canim cuma olduğunu unutmustum yoksa en azindan bildirim yapardim.2. hafta listeye girecek miyim peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?