Kizlar dogrumu yaptim bilmiyorum ama bugün cig kofte yemeyi ozlemistim bu yuzden kahvalti yapmadim bu saate kadar 1 cigkofte yedim valla superdi cokta doydum
Kizlarrr ben geldimmmm nasilsiniz kaptanim akrep ben bu takimdayydim sanirim 10 ay once sonraaaa ortadan kayboldummm bugun eski hirs ve azmimle yenidennnn burdayim listeye hic girmedim bu takimda boyum 158 kilom 78 hedefim 65 ogretmenim afyona yeni tasindim
bu arada tel numaralarimizi birbirimize verip grup kurma harika bir fikir alirsanizzz bende varim
Hosbulduk canim insallahhhhh zayiflayippp fit olarak mezun oluruz yeter artik bu iradesizlik cnima yetti bir tanidok 140 kilodan 90 a dustu bennnn 13 kilo veremwdimmm ywteeeeer yeterrr dedim kendimeeeee
Veririz yeterki beraber hirsa gelelimmm grup olarak kendimize hedef koyalim birlikte diyetimize tam uyalim'grupta biri su cisi yaptim bu cisi yaptim dedimi bitiyooo hemennn b3nde bosluyorummm ya millet 50 kilo veriyooooo bennn 1o kilo veremedimmm yillardirrrr ye ye yeee doyamadimmmm kizlar yeterrrr lutfen birbirimizi gaza getirelimmm telefonda grup kurulacakti kurdunuzmu benide ekleyin lutfen
Ee birqz diş sıkmak gerekiyoYa 55 olmak cok mu zor
Hoşgeldin canımKizlarrr ben geldimmmm nasilsiniz kaptanim akrep ben bu takimdayydim sanirim 10 ay once sonraaaa ortadan kayboldummm bugun eski hirs ve azmimle yenidennnn burdayim listeye hic girmedim bu takimda boyum 158 kilom 78 hedefim 65 ogretmenim afyona yeni tasindim
bu arada tel numaralarimizi birbirimize verip grup kurma harika bir fikir alirsanizzz bende varim
Kolay gelsin canm ne detoksuGünay dın k ızlar ben Bugun detoxtayim haftanın ilk günü bismIllah deyip baslayalim
O da nazarligi olsun kaptanim yinede 2 gün icin cok iyi gitti benceGünaydın
Bugünkü kilom 71.7 yaa
Dün sabah ne güzel 71.1 i görmüştüm. Akşam yediğim incir reçeli ve cevizli sucuk mahfetti benii.
günydın kızlar , gruba yeni katılan arkşlar hogeldiniz, ben takımın 2 senelik daimi üyesiyim 76 ile başladım 58 ile izne ayrıldım , buraya düzenli menü girerek önce takıma girmk istiyorum sonra da hayırlısı ile mezun olmak... Geçn hafta düzenli menüm ve sporum olamadı çünkü bakıcım hasta olsuğundan gelemedi ve ben de izin aldım ...izin alınca da düzenim bozuldu....
Günaydın
Bugünkü kilom 71.7 yaa
Dün sabah ne güzel 71.1 i görmüştüm. Akşam yediğim incir reçeli ve cevizli sucuk mahfetti benii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?