Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar dogrumu yaptim bilmiyorum ama bugün cig kofte yemeyi ozlemistim bu yuzden kahvalti yapmadim bu saate kadar 1 cigkofte yedim valla superdi cokta doydum

Kızlar hepiniz hoş geldiniz inş beraberce fit olucaz :)

Ya valla bnde artik arkadaslar sayesinde motive olup gaza gelmek istiyorum insalah hepimiz verebilicez burada bn mesala bugun 1 cig kofte ile 3 dolma yedim biraz kacirdim sanki

Veririz yeterki beraber hirsa gelelimmm grup olarak kendimize hedef koyalim birlikte diyetimize tam uyalim'grupta biri su cisi yaptim bu cisi yaptim dedimi bitiyooo hemennn b3nde bosluyorummm ya millet 50 kilo veriyooooo bennn 1o kilo veremedimmm yillardirrrr ye ye yeee doyamadimmmm kizlar yeterrrr lutfen birbirimizi gaza getirelimmm telefonda grup kurulacakti kurdunuzmu benide ekleyin lutfen

Sabah
2lokma ekmek
1 dlm peynir
3 zeytin
2 catal reçel

Öğle
Kabak yemeği
Ayran

Ara
Kahve

Akşam
Kabak yemeği
Ayran

günydın kızlar , gruba yeni katılan arkşlar hogeldiniz, ben takımın 2 senelik daimi üyesiyim 76 ile başladım 58 ile izne ayrıldım , buraya düzenli menü girerek önce takıma girmk istiyorum sonra da hayırlısı ile mezun olmak... Geçn hafta düzenli menüm ve sporum olamadı çünkü bakıcım hasta olsuğundan gelemedi ve ben de izin aldım ...izin alınca da düzenim bozuldu....

Günaydın
Bugünkü kilom 71.7 yaa
Dün sabah ne güzel 71.1 i görmüştüm. Akşam yediğim incir reçeli ve cevizli sucuk mahfetti benii.

Hoşgeldin canım

Günaydın
Bugünkü kilom 71.7 yaa
Dün sabah ne güzel 71.1 i görmüştüm. Akşam yediğim incir reçeli ve cevizli sucuk mahfetti benii.
O da nazarligi olsun kaptanim yinede 2 gün icin cok iyi gitti bence

günaydın kızlar

Ellssa çiğim kaptanımmm

ben geldimmmmm

479. etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrılmışım
bu sabahki kilom 67.7
ay ben takıma dönücem artık
ipin ucnu kaçırmaya başladım

sen benim kiloma yaklaşmışsın beni geçersen ben kaldıramam

canım sende dönüyormusun takıma
çok sevindim
kaç gündür aklımdasın
acaba kilo verebildinmi diye

Günaydın
Bugünkü kilom 71.7 yaa

AKŞAM SAAT KAÇTA YEDİN BAKALIMMMM o cevizli sucuguuuu

ben gece yemelerini bıramadımmm hala
bu gün itibarıyla bıraktıııımmmmmmm
akşam 7 den sonra ağzıma yoğurt dışında tek lokma koymuycağıma söz veriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…