Kizlarrr ben geldimmmm nasilsiniz kaptanim akrep ben bu takimdayydim sanirim 10 ay once sonraaaa ortadan kayboldummm bugun eski hirs ve azmimle yenidennnn burdayim listeye hic girmedim bu takimda boyum 158 kilom 78 hedefim 65 ogretmenim afyona yeni tasindim
bu arada tel numaralarimizi birbirimize verip grup kurma harika bir fikir alirsanizzz bende varim
Vatsab grubuna bnde varimmm benide ekleyin yada kuralim
canım jillian 30 day shared yapabilirsin 30 gün sürüyor , inanılmaz terletiyor ben 2 kez yaptım incelmek için ...inceldin mi diye sorarsan ilk yaptığımda inceldim 2. yaptığımda mm oynamadı....Kizlar ben video acip egzersize de baslamak istiyorum yürüyüşten sonra.. ama hani 1.gün 2.gün 3.gün gibi aşamalı olsun istiyorum yada ne bilim iste hafta hafta aşamalı da olabilir.. var mi önerisi olan
Watsap grubunda yine menü paylaşımı falan mı olacakcanm önemli olan gün boyu takip edebilmen değil müsait oldgun zamanlarda bile aramıza gelsen kendini toparlamanda faydası olur belki ama yine de sen bilirsin tbi. biz grubu oluştrduk gelmek istersen bekleriz
ayyy inanmıyorum aynı boydayız benim hedefim de 55 kg olmak , 58i gördm ama 55 olamadım bir türlü ama bu kez kararlıyımBoyum 1 55 kilom 65 ken 2 ayda memlekette gittim kendimi fazla aştım 70 oldum ya ilk hedefim 60 ama s
onra 55 olmak isterim valla
canım senin boyun kaçtı ??Bende simdi 70.2yim ve 55 olmak istiyorum. Yakinmişiz birbirimize
birlikte göreceğiz inş.Ya 55 olmak cok mu zor
Aynı duyguları paylaşıyoruz çok güzel kilo verdim ama son kglarda bir şımarıklık oldu bende de milletin maskarası oldum ya hala mı diyettesin , yeter verme falan diye ama ben de ısrarla hedefime ulaşmak istiyorumHosbulduk canim insallahhhhh zayiflayippp fit olarak mezun oluruz yeter artik bu iradesizlik cnima yetti bir tanidok 140 kilodan 90 a dustu bennnn 13 kilo veremwdimmm ywteeeeer yeterrr dedim kendimeeeee
canımmm ben de seni görünce çok sevindim .... henüz listede değilim izindi bayramdı misafirdi misafirlikti derken iyice cozuttum , toparlanalım artıkcanım sende dönüyormusun takıma
çok sevindim
kaç gündür aklımdasın
acaba kilo verebildinmi diye
]Veririz yeterki beraber hirsa gelelimmm grup olarak kendimize hedef koyalim birlikte diyetimize tam uyalim'grupta biri su cisi yaptim bu cisi yaptim dedimi bitiyooo hemennn b3nde bosluyorummm ya millet 50 kilo veriyooooo bennn 1o kilo veremedimmm yillardirrrr ye ye yeee doyamadimmmm kizlar yeterrrr lutfen birbirimizi gaza getirelimmm telefonda grup kurulacakti kurdunuzmu benide ekleyin lutfen
Hoşgeldin canımgünaydın kızlar
Ellssa çiğim kaptanımmm
ben geldimmmmm
479. etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrılmışım
bu sabahki kilom 67.7
ay ben takıma dönücem artık
ipin ucnu kaçırmaya başladım
sen benim kiloma yaklaşmışsın beni geçersen ben kaldıramam
Ben de söz veriyorummmAKŞAM SAAT KAÇTA YEDİN BAKALIMMMM o cevizli sucuguuuu
ben gece yemelerini bıramadımmm hala
bu gün itibarıyla bıraktıııımmmmmmm
akşam 7 den sonra ağzıma yoğurt dışında tek lokma koymuycağıma söz veriyorummm
bravoooo canimmHosbulduk canim insallahhhhh zayiflayippp fit olarak mezun oluruz yeter artik bu iradesizlik cnima yetti bir tanidok 140 kilodan 90 a dustu bennnn 13 kilo veremwdimmm ywteeeeer yeterrr dedim kendimeeeee
Aa yazmışsın süper.Yeni gelen arkadaşlar numaralarinizi bana özelden atin hadi
300 gr eksidesin tebrik ediyorum canımCuma 70.2
Bugün 69.9
Fark 300gr
bir ürün kullanıyorum da bugün hiç bişe yemeden sadece sütle onu tüketim 1000 kalori aldimKolay gelsin canm ne detoksu
hosbulduk canimyeni gelen arkadaslarim merhaba hosgeldiniz
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Benim cuma kilom:109
Bugün:108.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?