Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

süper bir fikir bencede kurdumuzmu watsap grubunu mesajları tam okuyamadımm

benide ekleyinnn benide ekleyeinnnn

Vatsab grubuna bnde varimmm benide ekleyin yada kuralim

Kizlar ben video acip egzersize de baslamak istiyorum yürüyüşten sonra.. ama hani 1.gün 2.gün 3.gün gibi aşamalı olsun istiyorum yada ne bilim iste hafta hafta aşamalı da olabilir.. var mi önerisi olan
canım jillian 30 day shared yapabilirsin 30 gün sürüyor , inanılmaz terletiyor ben 2 kez yaptım incelmek için ...inceldin mi diye sorarsan ilk yaptığımda inceldim 2. yaptığımda mm oynamadı....

canm önemli olan gün boyu takip edebilmen değil müsait oldgun zamanlarda bile aramıza gelsen kendini toparlamanda faydası olur belki ama yine de sen bilirsin tbi. biz grubu oluştrduk gelmek istersen bekleriz
Watsap grubunda yine menü paylaşımı falan mı olacak

Boyum 1 55 kilom 65 ken 2 ayda memlekette gittim kendimi fazla aştım 70 oldum ya ilk hedefim 60 ama s
onra 55 olmak isterim valla
ayyy inanmıyorum aynı boydayız benim hedefim de 55 kg olmak , 58i gördm ama 55 olamadım bir türlü ama bu kez kararlıyım

Bende simdi 70.2yim ve 55 olmak istiyorum. Yakinmişiz birbirimize
canım senin boyun kaçtı ??
Ya 55 olmak cok mu zor
birlikte göreceğiz inş.

Hosbulduk canim insallahhhhh zayiflayippp fit olarak mezun oluruz yeter artik bu iradesizlik cnima yetti bir tanidok 140 kilodan 90 a dustu bennnn 13 kilo veremwdimmm ywteeeeer yeterrr dedim kendimeeeee
Aynı duyguları paylaşıyoruz çok güzel kilo verdim ama son kglarda bir şımarıklık oldu bende de milletin maskarası oldum ya hala mı diyettesin , yeter verme falan diye ama ben de ısrarla hedefime ulaşmak istiyorum

canım sende dönüyormusun takıma
çok sevindim
kaç gündür aklımdasın
acaba kilo verebildinmi diye
canımmm ben de seni görünce çok sevindim .... henüz listede değilim izindi bayramdı misafirdi misafirlikti derken iyice cozuttum , toparlanalım artık

]

Hoşgeldin canım

Ben de söz veriyorummm

Kızlar kilolarınızı cuma kiloları ile yazınki karşılaştıralım.
Cuma 73.3 tüm. Bugün 71.7.
Hoff
Akşamki kaçamak yüzüne hep

Kızlar yeni gelenleri WhatsApp grubuna dahil edebilirsiniz.
Kaptan onayını almış durumdalar: ))

Yeni gelen arkadaşlar numaralarinizi bana özelden atin hadi

WhatsApp grubuna katılmak isteyen arkadaşlar özelden bana no atsın ekleyelim gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…