- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
Hosgeldin tatlimKizlar merhaba ben 9. Takimdan izne ayrilan uyeyiim geri dondugumde 5. Takima girdim fakat dewam edemedim sebep oglusumun basina gelen bi takim durumlar. Bu takimla dewam etmeyi dusundum tabi sizde isterseniz
Basin sagolsun canimkızlar iyiakşamlar bi akrabımızı kaybettik yazacak durumda değilim pazertesi tekrar başlıycam diyete ve yazmaya beni mazur görün lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Yinede dikkat et canim en masumlari tercih et yarin kahvaltidahaklısın canım dün kaçtı biraz bugün de öyle
yarın da kahvaltıya davetliyiz bu hafta sonu ayvayı yedim ben
Hosgeldin tatlim senin adina üzüldüm ya 5 kilo az degil. Ama sikma canini insallah tez vakitte kilolar henüz yeniyken geldikleri gibi giderler :)Hoşbulduk kuzucum, çok sevindim eski kılona dönmeme :)
Ayrıldığım kiloda değilim maalesef 61 kilo ile ayrılmıştım şimdi 66 kilo oldum hiç dikkat etmedim hem de hiç
Ama kendime söz verdim 1 aya kadar 61 kiloya dönüp listeye gidicem ve sonra hedef 55 kilo inşaallah
Bu arada hadi varmışım yarışa? Motive eder diye düşündüm
Yaa neden burayi birakinca kilo aliyoruuzz bnde senin gbi oldummHoşbulduk kuzucum, çok sevindim eski kılona dönmeme :)
Ayrıldığım kiloda değilim maalesef 61 kilo ile ayrılmıştım şimdi 66 kilo oldum hiç dikkat etmedim hem de hiç
Ama kendime söz verdim 1 aya kadar 61 kiloya dönüp listeye gidicem ve sonra hedef 55 kilo inşaallah
Bu arada hadi varmışım yarışa? Motive eder diye düşündüm
Hosbulduum caniimHosgeldin tatlim
Basiniz saolsuuunkızlar iyiakşamlar bi akrabımızı kaybettik yazacak durumda değilim pazertesi tekrar başlıycam diyete ve yazmaya beni mazur görün lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Offf Maalesef çok aldım biraz psikolojik sorunlar yaşadım şehir değişikliği yaptım vs Vs derken nasıl aldım anlamadım ama o kadar yemeye az bile aldımHosgeldin tatlim senin adina üzüldüm ya 5 kilo az degil. Ama sikma canini insallah tez vakitte kilolar henüz yeniyken geldikleri gibi giderler :)
Ya aslında benimki biraz istisna özel durumlar sebebiyle yeniden kilo aldım ama olsun yine vericem fazlalıkları hep beraber vericez inşallahYaa neden burayi birakinca kilo aliyoruuzz bnde senin gbi oldumm
Insallah insallahh tek ihtiyacim olan seyyyYa aslında benimki biraz istisna özel durumlar sebebiyle yeniden kilo aldım ama olsun yine vericem fazlalıkları hep beraber vericez inşallah
Hoşgeldin canım. Şu an herhangi bir takımda değilsin dimiKizlar merhaba ben 9. Takimdan izne ayrilan uyeyiim geri dondugumde 5. Takima girdim fakat dewam edemedim sebep oglusumun basina gelen bi takim durumlar. Bu takimla dewam etmeyi dusundum tabi sizde isterseniz
vaaay kaptanim sabah baya bi agir gecmis...Dünkü menüm
Sabah
1 peynirli poğaça
Yarım simit
Pişi pişi pişi
Çay
Öğle
1 salatalık
Akşam
300 gr sütle milkshake
kalori hesabina gore evet ama alinan karbonhidrat yag seker orani ??? sabah haric menun guzel canimİyi akşamlar Güzeller
Bugün ki menüm;
Sabah : Kahvaltı yapmadım çünkü sınava geç kalıyordum.
Öğle(12:30) : 1 parça bazlama, bir dilim ıspanaklı börek, 2 dilim köy peyniri, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara (15:00) : 1 bardak yeşil çay, 1 orta boy mandalina
Akşam(17:30): 1 porsiyon kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
Ara (21:00) : 1 bardak yeşil çay, 1 orta boy elma
Spor : 40 dakika kardiyo bisiklet, 20 dakika karın bölgesi ağırlıklı egzersiz
Su : 3 litre
Kitap : Kendini Arayan Adam
Aldığım kalori 1000 kl , harcadığım kalori 700 kl.
Saygılar Efenim
(Sabah kahvaltım berbat, tüm kalori fırsatım onda tükendi, ama bugün ki istisna oldu)
kalori hesabina gore evet ama alinan karbonhidrat yag seker orani ??? sabah haric menun guzel canim
Hosbulduumm canim. Yok hic bi takimda deilimHoşgeldin canım. Şu an herhangi bir takımda değilsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?