Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi aksamlar kizlar

Sabah
1 dilim tambugday ekmegi
1 haslama bildircin yumurtasi
beyaz peynir
salca

Oglen
1 ayran
Gozleme yaptirmislar 1 lokma yedim midemi fena yapti

4 cizzy kraker

Aksam
zeytinyagli barbunya yemegi 2 kasik
yogurt
zeytinyagli domatesli haslama taze borulce salatasi az yedim bundanda

Ara
1 kucuk muz

kızlar iyiakşamlar bi akrabımızı kaybettik yazacak durumda değilim pazertesi tekrar başlıycam diyete ve yazmaya beni mazur görün lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Basin sagolsun canim

Hosgeldin tatlim senin adina üzüldüm ya 5 kilo az degil. Ama sikma canini insallah tez vakitte kilolar henüz yeniyken geldikleri gibi giderler :)

Yaa neden burayi birakinca kilo aliyoruuzz bnde senin gbi oldumm

Hosgeldin tatlim senin adina üzüldüm ya 5 kilo az degil. Ama sikma canini insallah tez vakitte kilolar henüz yeniyken geldikleri gibi giderler :)
Offf Maalesef çok aldım biraz psikolojik sorunlar yaşadım şehir değişikliği yaptım vs Vs derken nasıl aldım anlamadım ama o kadar yemeye az bile aldım
Ama olsun daha önce nasıl 12 kilo verdiysem şimdi de 10 kilo veririm Allahın izniyle

Kizlar merhaba ben 9. Takimdan izne ayrilan uyeyiim geri dondugumde 5. Takima girdim fakat dewam edemedim sebep oglusumun basina gelen bi takim durumlar. Bu takimla dewam etmeyi dusundum tabi sizde isterseniz
Hoşgeldin canım. Şu an herhangi bir takımda değilsin dimi

İyi akşamlar Güzeller
Bugün ki menüm;

Sabah : Kahvaltı yapmadım çünkü sınava geç kalıyordum.
Öğle(12:30) : 1 parça bazlama, bir dilim ıspanaklı börek, 2 dilim köy peyniri, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara (15:00) : 1 bardak yeşil çay, 1 orta boy mandalina
Akşam(17:30): 1 porsiyon kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
Ara (21:00) : 1 bardak yeşil çay, 1 orta boy elma

Spor : 40 dakika kardiyo bisiklet, 20 dakika karın bölgesi ağırlıklı egzersiz
Su : 3 litre
Kitap : Kendini Arayan Adam

Aldığım kalori 1000 kl , harcadığım kalori 700 kl.
Saygılar Efenim

(Sabah kahvaltım berbat, tüm kalori fırsatım onda tükendi, ama bugün ki istisna oldu)

kalori hesabina gore evet ama alinan karbonhidrat yag seker orani ??? sabah haric menun guzel canim

Iyi aksamlar kizlar

Sabah 9.30
1 dilim tambugday ekmegi
beyaz peynir
salca

Oglen 12.30
Taze borulce haslamasi
yogurt
yarim dilim t.b.ekmek

Ara 16.00
Yarim nar

Aksam 18.00
Izgara et
Yarim dilim ekmek
Salata
Yarim bardak ayran

kalori hesabina gore evet ama alinan karbonhidrat yag seker orani ??? sabah haric menun guzel canim

Göbek çevrem oldukça yağlı ve kilonun yoğun olduğu bölge olduğu için hesaplamalarımda yağ oranını 20 gramdan fazla almama taraftarıyım, ancak bugün bu oran aşıldı istisnai oldu artık :) Karbonhidrat 100-150 gram almam gerekli ve protein ise 50-100 gram arası, şeker oranı bugün sadece yediğim reçel de var onun dışında şeker tüketmiyorum -tüketmemeye çalışacağım- yani kalori hesabını da değerlere göre yapıyorum:)

Haydi bismillah dedim ve bugun baslamistim aslinda ama yine baslayamamiiisiiim
Menum
Sabah:
2 haslanmis yumurta
1 domates
Yesil zeytn
1 kk peynir
Aksam:
Et sote 1 tabak
Patates kizartmasi ( hic olmamasi gereken menuyu hemde aksam yaptm)
Su 2bck ltre spor yok malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…