Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar

Cuma kilom 71.1
Pazartesi yani bugün 70.6

Bu hafta hedefim 70 di. 600 gr kalmış. Cumaya kadar gitsin 600 gr lar.

Hadi kızlar
Sizin bu haftaki hedefiniz neydi ve bugünkü kiloları alalım.

Günaydınnnn.. ben bugün kilo bildirimi yapmasam daha iyi aslında çünkü yanıltıcı olacak gece emzirmek icin her uyandığımda su içtim ( 5 bardak falan toplamda ) ama cuma için hedefim artık 68leri görmek

kaçanlatin farkinda olup dikkat edebilmemeiz cok onrmli ve cok guzel canim

Günaydın kızlar

Cuma kilom 71.1
Pazartesi yani bugün 70.6

Bu hafta hedefim 70 di. 600 gr kalmış. Cumaya kadar gitsin 600 gr lar.

Hadi kızlar
Sizin bu haftaki hedefiniz neydi ve bugünkü kiloları alalım.

Kaptanım bu süper
Bence hayli hayli verirsin o 600 gramı da
Benim bu haftasonunu kadar hedefim 65 olmak inşaallah

slm kızlar hafta sonları kaçırıyorum ipin ucunu ben, 5günde verdiğim kiloyu geri alıyorum

bugunki menüm:

sabah:
omlet,zeytin,peynir,tost,az tahin-pekmez

ara:meyve

ara:şekersiz sütlü kahve

akşam: 2 tane bulguru köfte,pırasa yemeği,1dil ekmek,yoğurt,salata

Merhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.

Hosgeldin tatlim dogru yerdesin:)) grup arkadaslarimiz cok renkli ve azimli onlarla beraber sende istedigin kiloya ulasirsin umarim

Hoşgeldin canım

Merhaba canim hosgeldiin benmde oglusun dogm gnu 15 ocak we ben suan 76 kiloyum. Insallah kurtulurz kilolarmzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…