kaçanlatin farkinda olup dikkat edebilmemeiz cok onrmli ve cok guzel canimGöbek çevrem oldukça yağlı ve kilonun yoğun olduğu bölge olduğu için hesaplamalarımda yağ oranını 20 gramdan fazla almama taraftarıyım, ancak bugün bu oran aşıldı istisnai oldu artık :) Karbonhidrat 100-150 gram almam gerekli ve protein ise 50-100 gram arası, şeker oranı bugün sadece yediğim reçel de var onun dışında şeker tüketmiyorum -tüketmemeye çalışacağım- yani kalori hesabını da değerlere göre yapıyorum:)
Günaydın kızlar
Cuma kilom 71.1
Pazartesi yani bugün 70.6
Bu hafta hedefim 70 di. 600 gr kalmış. Cumaya kadar gitsin 600 gr lar.
Hadi kızlar
Sizin bu haftaki hedefiniz neydi ve bugünkü kiloları alalım.
Sgunaydin kizlar cuma 78.3 idim bugun 78.7 ciktim ama kabizlik sorunum var ya yine ve yine delircem
ya aslinda benim o kadar duzenliydiki son 1 aydir bu sekilde ara ara oluyor malesefS
Kronik mi tatlım kabızlık?
boy ve kilo kaçtı? yakınız birbirimize de ondan merak ettim.:)Kaptanım bu süper
Bence hayli hayli verirsin o 600 gramı da
Benim bu haftasonunu kadar hedefim 65 olmak inşaallah
kaptann kilom 65.5 , cumaya hedefim 64.8Günaydın kızlar
Cuma kilom 71.1
Pazartesi yani bugün 70.6
Bu hafta hedefim 70 di. 600 gr kalmış. Cumaya kadar gitsin 600 gr lar.
Hadi kızlar
Sizin bu haftaki hedefiniz neydi ve bugünkü kiloları alalım.
İnşallah canım ya. Sen de başarırsın inanıyorum bunaKaptanım bu süper
Bence hayli hayli verirsin o 600 gramı da
Benim bu haftasonunu kadar hedefim 65 olmak inşaallah
Hosgeldin tatlim dogru yerdesin:)) grup arkadaslarimiz cok renkli ve azimli onlarla beraber sende istedigin kiloya ulasirsin umarimMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum ireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
Diyetin yan etkisi olabilir.ya aslinda benim o kadar duzenliydiki son 1 aydir bu sekilde ara ara oluyor malesef
Cok tsk ederim. Ulasicagimi umuyorum.Hosgeldin tatlim dogru yerdesin:)) grup arkadaslarimiz cok renkli ve azimli onlarla beraber sende istedigin kiloya ulasirsin umarim
Cok tsk ederim hosbuldum.Hoşgeldin canım
Merhaba canim hosgeldiin benmde oglusun dogm gnu 15 ocak we ben suan 76 kiloyum. Insallah kurtulurz kilolarmzdanMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?