- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
Günaydın kızlar
Cuma kilom 71.1
Pazartesi yani bugün 70.6
Bu hafta hedefim 70 di. 600 gr kalmış. Cumaya kadar gitsin 600 gr lar.
Hadi kızlar
Sizin bu haftaki hedefiniz neydi ve bugünkü kiloları alalım.
bende 1.62 boyundayım evet epey yakınmışız birbirimizeboy ve kilo kaçtı? yakınız birbirimize de ondan merak ettim.:)
1.63 boy kilom 65.5 benim de.
Hoşgeldin canım, hep beraber vericez inşaallah kilolarımızıMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..10 kilo gibi bir fazlam var 2-3 yıldır.. artık özgür olma zamanı! Duygusal olarak da biraz zor zamanlar geçiriyorum umarım hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur ve kiloları veririz
Merhaba canim hosgeldiiin . Bende bu grupta cok yeniyiim senin kilon kacti canmMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..10 kilo gibi bir fazlam var 2-3 yıldır.. artık özgür olma zamanı! Duygusal olarak da biraz zor zamanlar geçiriyorum umarım hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur ve kiloları veririz
Hosgeldin canimcim fazla olan kilolarinla birlikte sorunlarindan da kurtulursun ins tez vakitteMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..10 kilo gibi bir fazlam var 2-3 yıldır.. artık özgür olma zamanı! Duygusal olarak da biraz zor zamanlar geçiriyorum umarım hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur ve kiloları veririz
Hoşgeldin TatlımMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
Insallah cnm suan cok hevesliyim.Merhaba canim hosgeldiin benmde oglusun dogm gnu 15 ocak we ben suan 76 kiloyum. Insallah kurtulurz kilolarmzdan
Tsk ederm hosbuldukHoşgeldin Tatlım
Ama bu çok normal, kan şekerin düşüyordur. Sabah açlık hissetmesen bile muhakkak birşeyler atıştırman lazım ki öğleden sonra vücut son hadde gelipte çıldırmasınKizlar ben sabah acliga dayaniyom hatta hissetmiyom ama aksam okuldan gelince iyice doymak istiyom
Benimde olayim aksamlarda bitiyor cnm. Aksam yemesem kilo veririm mutlaka ama dayanmakta zorlaniyorum malesef.Kizlar ben sabah acliga dayaniyom hatta hissetmiyom ama aksam okuldan gelince iyice doymak istiyom
Kitap manyağı biri olarak, internetten konusuna baktım da muhakkak okuyacağım, tavsiyen için teşekkürler canımKitabimda: incir kuslari. Bugün bitirdim. Okumadiysaniz tavsiye ederim muhtesem ötesi....
hoşbuldum canım inşallah vereceğiz!!Hoşgeldin canım, hep beraber vericez inşaallah kilolarımızı
merhaba canımm, hoşbuldum, kilom 71, seninki kaç?Merhaba canim hosgeldiiin . Bende bu grupta cok yeniyiim senin kilon kacti canm
canım benim hoşbuldum inşallah öyle olacak canım yaHosgeldin canimcim fazla olan kilolarinla birlikte sorunlarindan da kurtulursun ins tez vakitte
Merhaba canım ben de bugün katıldım umarım birlikte veririz kilolarımızıMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
bence gayet iyi o kadar az sabah ve öğlenle nasıl dayanıyorsun?Menum sabah sut
Ogle 2 yk asure 10 tene findik
Aksam patates yemegi 6 kasik 1 but sqlata
2 dlm ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?