Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kendimden kısaca bahsedeyim arkadaşlarım, daha yeni 29 yaşımla tanıştım hala bekarım :) 6 yıllık öğretmenim...1,65 boyumdayım okuldayken epey hareketli oluyorum ama malesef 2 yıldır spordan uzak kaldım, 3 yıl önce 55 kiloyu gördü bu beden ama ne saadetti sonra bir bozuldu şuan hayatımın rekor kilosuna ulaştı evet tam 71 kiloyum şuan !! Hayallerimde fit ve zayıf bir gelin olmak varken bir de şu kiloma bakın, o yetmiyor gibi kafama denk bir hayat arkadaşı bulamadım henüz epey dertliyim anlaşılan :))) tekrardan hedef 55 demek istiyorum azimliyim bu defa birlikte motive olup başaracağız

hoşbuldum canım benim, sabahla öğleni iyi atlatmışsın biraz hareketle akşamın da üstesinden gelirsin bence:)

Brans ne canim super anlatmissin kendini

merhaba canim boyun kac peki ? insallah istedigimiz olculere inicez hepbirlikte

kızlar iyiakşamlar bi akrabımızı kaybettik yazacak durumda değilim pazertesi tekrar başlıycam diyete ve yazmaya beni mazur görün lütfen şimdiden teşekkür ederim.

Basınız sağolsun canım. Rabbim size sabırlar versin.

Sporla aram bazen iyi bazen kötü. Ama 2 gündr bi programla tekrar basladm bu sefer kendimi daha iyi hissediyorum ama bugn cok agrm vardı yapamadm sadece. Yarn yine kaldıgm yerden devam insallah

Hosbulduum caniim

Hosgeldin canım.

Kalori takibini bende yapmaya calisiyorm ama senin masallahn var. Bütün bu oranları takip ettgn bi program felan mi var canm.

Hosgeldiniz kızlar.

Sabahtan beri nasil bi modum dusuktu malum günün verdigi stres ve agrılarla ama kndini tanitma bicimine bittm bugun yuzumu gulduren tek seydi galiba :) bu arada kilolarimizda yaknmis canm hosgeldin. Ne guzel atanmissn bende atanamayan bir edebiyatzedeym:)

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmk
Sekersiz cay

Ara
Sade kahve

Aksam
1 kepce corba
1 yemk kasigi patates yemegi 1 kucuk parca tavuk
3 yemek kasigi pilav
1 dilim ekmek
Yarım kase yogurt

Ara
Sade kahve

Su bugun tas catlasa 1 lt felandr kızlar. Spor da yoktu maalesef

Hoşbuldum canım benim, ne mutlu bana yüzünü güldürebildiysem:) evet yakın kilolardayız cnm tez zamanda 61-2 leri görelim ve inş atanırsın canım Allah gönlüne göre versin

Benim de spor yok malesef ama suyu ihmal etme bence canım

Veee bugünün sonuna da çok şükür geldik.
Menüm;

Sabah : 2 dilim beyaz peynir, 1 kalın dilim buğday ekmeği, 2 yemek kaşığı yağsız menemen
Öğle : Haşlanmış yağsız nar ekşili brokoli ve havuç salatası
Akşam: 1 küçük kase mercimek çorbası , 2 orta boy kıymalı biber dolması

Su : 3 - 3,5 litre su
Spor : 40 dakika kardiyo bisiklet, 20 dakika egzersiz (kızımla yerlerde güreşmek ve hırpalaşmakta kalori verdiyor mu yav )
Kitap okuyamadım.

Aldığım kalori 1000 kl, harcadığım kalori 960 kl
(Karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat edilerek bol vitamin almaya çalışıldı:))))) )

Yaa şey dicem sanki menün fazla fazla kalorili olmuş, bol yağ ve karbonhidrat içeriyor. Belki biliyorsundur ama söyliyeyim nescafede de yağ var ve cildin kırışmasına sebep oluyor:) Yeşil çay tüm bu menünün yanında masum kalmış

Arada kaçamak iyidir, biraz fazla spor yapar telafi edersin bence :)

Amaaan boşver hayat arkadaşını napıcaksın, sonra verdiğin kiloları geri alırsın bak demedi deme
Şaka bir yana Rabbim hayırlısını versin, eminim hedefine ulaşacaksın, yeter ki fit kadınlara bakıp imrenelim
o 36 bedenlere girememenin acısını yemeyerek çıkaralım
Hadi gazaan mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…