hoşbuldum canım benim, sabahla öğleni iyi atlatmışsın biraz hareketle akşamın da üstesinden gelirsin bence:)Iyi aksamlar kizlar
oncelikle yeni katilanlara hosgeldiniz demek istiyorum :)
Sabah- Oglen 12.30
1 dilim ekmek
domates
4 zeytin
beyaz peynir
Ara
Yarim muz
Aksam
1 hamburger (valla 3 aydir yemedigim birseydi cok istedim ve yedim bilerek isteyerek oldu)
Patates kizartmasi az yedim
1 kola zero
Brans ne canim super anlatmissin kendinikendimden kısaca bahsedeyim arkadaşlarım, daha yeni 29 yaşımla tanıştım hala bekarım :) 6 yıllık öğretmenim...1,65 boyumdayım okuldayken epey hareketli oluyorum ama malesef 2 yıldır spordan uzak kaldım, 3 yıl önce 55 kiloyu gördü bu beden ama ne saadettisonra bir bozuldu şuan hayatımın rekor kilosuna ulaştı evet tam 71 kiloyum şuan !! Hayallerimde fit ve zayıf bir gelin olmak varken bir de şu kiloma bakın, o yetmiyor gibi kafama denk bir hayat arkadaşı bulamadım henüz epey dertliyim anlaşılan :))) tekrardan hedef 55 demek istiyorum azimliyim bu defa birlikte motive olup başaracağız
cok buyuk bir ozlemle yedim fast food u ama pisman oldum midemi mahvetti bi daha yemiycem yaaa mahvoldum valla alismis mide saglikli yemegehoşbuldum canım benim, sabahla öğleni iyi atlatmışsın biraz hareketle akşamın da üstesinden gelirsin bence:)
saol canımcım:) ingilizce öğretmeniyimBrans ne canim super anlatmissin kendini
kesinlikle vücut hafif yemeye alışınca kaldırmıyorcok buyuk bir ozlemle yedim fast food u ama pisman oldum midemi mahvetti bi daha yemiycem yaaa mahvoldum valla alismis mide saglikli yemege
merhaba canim boyun kac peki ? insallah istedigimiz olculere inicez hepbirlikteMerhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
kızlar iyiakşamlar bi akrabımızı kaybettik yazacak durumda değilim pazertesi tekrar başlıycam diyete ve yazmaya beni mazur görün lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Canım sakın modunu düşürme, en önemlisi inanmak ve umudunu kaybetmemek.
Ters köşe yap istersen, menülerine bakamadım ama ne yiyorsan onları bırakıp yine sağlıklı olan başka yiyecekler tüket istersen bünyenin bağışıklık kazandığı yiyeceklere ara vermek metobolizmanı hareketlendirebilir.
Sporla aran nasıl?
Hosbulduum caniim
Göbek çevrem oldukça yağlı ve kilonun yoğun olduğu bölge olduğu için hesaplamalarımda yağ oranını 20 gramdan fazla almama taraftarıyım, ancak bugün bu oran aşıldı istisnai oldu artık :) Karbonhidrat 100-150 gram almam gerekli ve protein ise 50-100 gram arası, şeker oranı bugün sadece yediğim reçel de var onun dışında şeker tüketmiyorum -tüketmemeye çalışacağım- yani kalori hesabını da değerlere göre yapıyorum:)
Merhaba arkadaslar. Ben 28 yasindayim. 3 yasinda bir oglusum var. Hemsireyim. Daha öncede cok diyet maceram oldu. Doguma 104 kiloyla gitmistm 80lere kdr düsebildim (daha da vermistim ama aldim malesef tekrardan). Takimlara katilan hemen herkesin cok güzel kilo vermis oldugunu görüyorum. Umarim bu son ugrasim olur ve amacima ulasirim. 10 subatta oglusumun dogumgününü yapicam o zamana kadar maksimum kilo vermeyi hedefliyorum. Sonrasinda devam edicem insallah. Yardimlariniza ve önerilerinize acigim. Simdiden saolun.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..10 kilo gibi bir fazlam var 2-3 yıldır.. artık özgür olma zamanı! Duygusal olarak da biraz zor zamanlar geçiriyorum umarım hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur ve kiloları veririz
kendimden kısaca bahsedeyim arkadaşlarım, daha yeni 29 yaşımla tanıştım hala bekarım :) 6 yıllık öğretmenim...1,65 boyumdayım okuldayken epey hareketli oluyorum ama malesef 2 yıldır spordan uzak kaldım, 3 yıl önce 55 kiloyu gördü bu beden ama ne saadettisonra bir bozuldu şuan hayatımın rekor kilosuna ulaştı evet tam 71 kiloyum şuan !! Hayallerimde fit ve zayıf bir gelin olmak varken bir de şu kiloma bakın, o yetmiyor gibi kafama denk bir hayat arkadaşı bulamadım henüz epey dertliyim anlaşılan :))) tekrardan hedef 55 demek istiyorum azimliyim bu defa birlikte motive olup başaracağız
Hoşbuldum canım benim, ne mutlu bana yüzünü güldürebildiysem:) evet yakın kilolardayız cnm tez zamanda 61-2 leri görelim ve inş atanırsın canım Allah gönlüne göre versinBasınız sağolsun canım. Rabbim size sabırlar versin.
Sporla aram bazen iyi bazen kötü. Ama 2 gündr bi programla tekrar basladm bu sefer kendimi daha iyi hissediyorum ama bugn cok agrm vardı yapamadm sadece. Yarn yine kaldıgm yerden devam insallah
Hosgeldin canım.
Kalori takibini bende yapmaya calisiyorm ama senin masallahn var. Bütün bu oranları takip ettgn bi program felan mi var canm.
Hosgeldiniz kızlar.
Sabahtan beri nasil bi modum dusuktu malum günün verdigi stres ve agrılarla ama kndini tanitma bicimine bittm bugun yuzumu gulduren tek seydi galiba :) bu arada kilolarimizda yaknmis canm hosgeldin. Ne guzel atanmissn bende atanamayan bir edebiyatzedeym:)
Benim de spor yok malesef ama suyu ihmal etme bence canımSabah
1 yumurta
1 dilim ekmk
Sekersiz cay
Ara
Sade kahve
Aksam
1 kepce corba
1 yemk kasigi patates yemegi 1 kucuk parca tavuk
3 yemek kasigi pilav
1 dilim ekmek
Yarım kase yogurt
Ara
Sade kahve
Su bugun tas catlasa 1 lt felandr kızlar. Spor da yoktu maalesef
Hayır canım aaa neden utancaksın, ben 74 kilo ile başladım, üstelik bir prens doğurdun olsun o kadar dimiYaaa masallahh benim grubumdakilerr benden fazla zayfmiss cok utaniyoruum
Yaa şey dicem sanki menün fazla fazla kalorili olmuş, bol yağ ve karbonhidrat içeriyor. Belki biliyorsundur ama söyliyeyim nescafede de yağ var ve cildin kırışmasına sebep oluyor:) Yeşil çay tüm bu menünün yanında masum kalmışevet kızlar hadi bakalım başlayalım ilk menüm geliyor
sabah: 2 dilim kzıarmış tam buğday ek yanında 1kk peynir, birkaç zeytin, biraz tahinpekmez ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: ekmek arası köfte ve kızartma
akşam:1 kase çorba, 4 köfte ve yanında kızartma 1 dilim tb ekmeği
ara: az şekerli türk kahvesi
ara: limonlu tarçınlı yeşil çay
bol suu
Arada kaçamak iyidir, biraz fazla spor yapar telafi edersin bence :)Iyi aksamlar kizlar
oncelikle yeni katilanlara hosgeldiniz demek istiyorum :)
Sabah- Oglen 12.30
1 dilim ekmek
domates
4 zeytin
beyaz peynir
Ara
Yarim muz
Aksam
1 hamburger (valla 3 aydir yemedigim birseydi cok istedim ve yedim bilerek isteyerek oldu)
Patates kizartmasi az yedim
1 kola zero
Amaaan boşver hayat arkadaşını napıcaksın, sonra verdiğin kiloları geri alırsın bak demedi demekendimden kısaca bahsedeyim arkadaşlarım, daha yeni 29 yaşımla tanıştım hala bekarım :) 6 yıllık öğretmenim...1,65 boyumdayım okuldayken epey hareketli oluyorum ama malesef 2 yıldır spordan uzak kaldım, 3 yıl önce 55 kiloyu gördü bu beden ama ne saadettisonra bir bozuldu şuan hayatımın rekor kilosuna ulaştı evet tam 71 kiloyum şuan !! Hayallerimde fit ve zayıf bir gelin olmak varken bir de şu kiloma bakın, o yetmiyor gibi kafama denk bir hayat arkadaşı bulamadım henüz epey dertliyim anlaşılan :))) tekrardan hedef 55 demek istiyorum azimliyim bu defa birlikte motive olup başaracağız
Ayy canım temizlik spora girmiyor maaleseffffSabah
Muz
Öğle
Tantuni
Akşam
Salata
Ara
Tarçınlı süt
Spor
63dk 6km tempolu yürüyüş
1 buçuk saat temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?