- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
yazdigim gibi akupunktur a gidiyorum 3 ayrir.doktorumun verdigi programi uyguliyorumEkstra bisey yapiyormusun cnm sadece diyet yaparakmi verdin 12 kiloyu?
Onu görememistim cnm sonradan okudum. Tebrik ederim darisi basima olsun ins.yazdigim gibi akupunktur a gidiyorum 3 ayrir.doktorumun verdigi programi uyguliyorum
hoşgeldin canım:) ben de yeniyim daha önceden ben de burası sayesinde baya kilo vermiştim inş şimdi de birlikte veririzMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha önce burda 5 kg vermiştim şimdi yeni bir ay ve yeni umutlarla yeniden başlıyorum
gayet hafif bir menü olmuş canım:)Menum sabah ogle birlesik 3 dlm ekmek peynir zeytin yumurta salatasi
ara sut 2 meyve
Aksam 1 dlm ekmek peynir zeytin salata
örnek menü resmen, tebriklerMerhaba kizlar
Sabah 9.30 kepekli ekmege beyaz peynirli tost
Oglen 13.30
mercimek corbasi
salata
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 kurabiye
Aksam 19.00
taze borulce salatasi
2 yemek kasigi zeytinyagli barbunya
yogurt
gayet iyi bencemenüm
sabah:
az yağlı menemen,peynir zeytin,2dil ekmek,az tahin pekmez
ara: sade kahve, 1 parça bitter çik.
ara:az fındık
akşam: biber dolması,yoğurt
oww sanki muzla süt ara için fazla mı olmuşSabah
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dlm ekmek
Ara
Yarım nar
Öğle
3 kaşık tavuklu bezelye
1 dlm ekmek
Ara
1 muz
1 bardk süt
Akşam
1 tabak mantı
tatllıyı öğün yerine tutman çok iyi olmuş cnm gayet güzelMenüm
Kahvalti
3 kasik tam tahilli gevrek
Yarim bardak süt
Ögle
Yarim dilim muhallebili pasta
Aksam
Ton balikli salata
Ara 3 mandalina
Spor henüz yok. Su 1 litre.
walla kendi adıma Allahın izniyle kesin kararlıyım canım olmak da zorundayım zaten:)@pembedussler vefantastikaaa canlarim bizim bi Whatsapp grubumuz var listeye dahil olunca oraya da eklenip cok daha fazla motive olursunuz. Bazen yeni gelenler bi kac gün yazıp sonra kayboluyolar onun icin hemen gruba dahil etmeme kararı aldik arkadaslarla. Ama kesin kararliysaniz bu konuda gruba ekleyebilirim sizi de
Tatlim bana ozelden numarani atarsan ekleyebilirim seni o zamaneloist: 48692300 .!.:walla kendi adıma Allahın izniyle kesin kararlıyım canım olmak da zorundayım zaten:)
Menün güzel olmus cnm. Acliga henüz alisamasim cnm biber dolmasi ve yogurt cekti :)
oww o menülerle kilo alınır mı yaa , ozaman daha çok ye vücudu şaşırt:)Az degilki kilo aliyommm bu menulerle kizz
@pembedussler vefantastikaaa canlarim bizim bi Whatsapp grubumuz var listeye dahil olunca oraya da eklenip cok daha fazla motive olursunuz. Bazen yeni gelenler bi kac gün yazıp sonra kayboluyolar onun icin hemen gruba dahil etmeme kararı aldik arkadaslarla. Ama kesin kararliysaniz bu konuda gruba ekleyebilirim sizi de
Ewet canim gireceksin listeye.. ac gezebilirsinkaptannn bu hafta listeye girecek miyimm , ona göre yarın aç gezicem
Deneme süresi 2 haftami ? Eger öyleyse listeye girene kdr biraz kilo vereyim en kilolu ben olmak hic istemiyorumEwet canim gireceksin listeye.. ac gezebilirsin
Ewet canm 2 haftaDeneme süresi 2 haftami ? Eger öyleyse listeye girene kdr biraz kilo vereyim en kilolu ben olmak hic istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?