Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar ben de şimdilik bu grupta takılayım, watsap grubuna takılıp da burayı unutmayın, hem ben daha hiçbir menüme yorum almadım

çok az yiyorsun canımm gayet iyi

Ben birçok menüye yorum yazıyorum da seninkini kaçırmışım
Menün çok güzel, günlük alman gereken kalori nedir biliyormusun?

Olabilir canm ama o zaman burda paylaşım çok azalmaz mı

Sabah
1 kk peynir
1 dlm ekmek

Ara
1 elma

Öğle
5 minik köfte
1 dlm ekmek
Salata
3 kaşık yoğurt

Ara
2 hurma
2 ceviz
1 bardak süt

Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 bardk ayran

Spor
40 dk yürüyüş

Diyetisyene başladım ve bugun listeye uydum

Ben birçok menüye yorum yazıyorum da seninkini kaçırmışım
Menün çok güzel, günlük alman gereken kalori nedir biliyormusun?
Canım kalori hesabı hiç yapmıyorum ben, ama az cok fikrimin olduğu yağlı kalorili besinlere karşı dikkatli olmaya çalışıyorum.. sen de metabolizma hızını arttırmayı denesene

Kizlar orası da burdan farklı değil zaten. Oraya yazilan menüler buraya da yazılıyor ancak bi kac arkadasimiz hasta 1i yurtdışında biri aşırı yoğun ve cocuklu bi kaci da.. yani şu sıra genel olarak biraz durgun takımımız

Harikasın canım
Hoşbulduk canm hayırlı olsun inşallah hepimize burası
İnşallah canım artık biz de giyinirken mutlu olalım

Sabah: 1 porsiyon patatesli börek ve çay
Öğlen: 2 tuzlu kurabiye
Akşam: ev yapımı ince lavaş arası tavuk
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Ara: yeşil çay

Bol su
Spor 15 dk kardiyo, mekik bacak kalça kol ve 30 squat

Canim yediklerin cok degil ama diyet de degil pek maalesef.. patetesli borek ve kurabiye olmamış

Canım kalori hesabı hiç yapmıyorum ben, ama az cok fikrimin olduğu yağlı kalorili besinlere karşı dikkatli olmaya çalışıyorum.. sen de metabolizma hızını arttırmayı denesene
Mesela önerin nedir metobolizma hızlandırma ile ilgili?
Ben de insülin direnci düşüklüğü var bu yüzden çabuk kilo alıyorum maalesef.. Metobolizmam iyi aslında yani öyle sanıyorum.

Canim yediklerin cok degil ama diyet de degil pek maalesef.. patetesli borek ve kurabiye olmamış

ecii ye katılıyorum, az bir menü fakat sanırım şeker ve karbonhidratı azaltmak faydalı olabilir tavsiyem :)

Hoşgeldiniz yemi arkadaşlarımız, grubumuza iyiki geldiniz, emin olun seviyeli yardımsever takımız, ben burada 10 kilo verdim kaldı 10 kilo, inşaallah hepimiz istediğimiz fitliğe kavuşacağız
Cnm hosbulduk bana umut verdin cok tsk ediyorum. Benimde ilk hedefim 70lere düsmek ve sonrasinda da 58 olmak istiyorum. Suan 89 kiloyum yolum cok uzun malesef. Beraber zayiflayalim olurmu.

Menüm

Kahvalti
Ceyrek simit

Ögle
3 adet limonlu eti form bisküvi
5i biryerde cay

Aksam
Tavuklu salata

Ara
Mandalina

Spor yapamadim. Haftaya baslamayi planliyorum spora.

Her ögün karbonhidrat almissin kuzum. Karbonhidrati tek ögünle sinirlamaya calissan daha iyi olur. Börek yiceksen patatesli tercih etme patates tek basina zaten kalorili bi besin. Ama genel anlamda az yemissin devamini getirmeni umuyorum.

Mesela önerin nedir metobolizma hızlandırma ile ilgili?
Ben de insülin direnci düşüklüğü var bu yüzden çabuk kilo alıyorum maalesef.. Metobolizmam iyi aslında yani öyle sanıyorum.
Metobolizma hizlandiran cay tarifleri var cnm onlari deneyebilirsin. Gerci metobolizmanin hizli oldugunu söylemissin ihtiyacinda yok pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…