çok az yiyorsun canımm gayet iyiDün ki menüm:
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 2 kıymalı biber dolması, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : yaklaşık 1 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım.
Dün dışarıdaydım o yüzden sporumu da yapamadım, suyu da çok içemedim.
Aldığım kalori 850 kl harcadığım kalori 200 kl
günaydın canlarım, dün yorgunluktan uyuyakalmışım, hemen menümü paylaşıyorum
sabah: 1 dilim tb yanına biraz salata çok az peynir ve az tahin pekmez bandım
ara: sade neskafe
öğlen: 2 dilim ekmek arası köfte ve acı biber
ara: orta türk kahvesi
akşam: hamsi paluğu:) yanına salata ve 1 dilim tb, arkasından harareti alsın diye az biraz fındık ezmesi
ara: limonlu yeşil çay
bol su zaten hayatımda, okulda kursum da vardı çok hareketli ve yorucu bir gündü öyle olunca spor olmuyor malesef
çok az yiyorsun canımm gayet iyi
Olabilir canm ama o zaman burda paylaşım çok azalmaz mıMyprincesses ve fantastikaaa canlarim bizim bi Whatsapp grubumuz var listeye dahil olunca oraya da eklenip cok daha fazla motive olursunuz. Bazen yeni gelenler bi kac gün yazıp sonra kayboluyolar onun icin hemen gruba dahil etmeme kararı aldik arkadaslarla. Ama kesin kararliysaniz bu konuda gruba ekleyebilirim sizi de
Canım kalori hesabı hiç yapmıyorum ben, ama az cok fikrimin olduğu yağlı kalorili besinlere karşı dikkatli olmaya çalışıyorum.. sen de metabolizma hızını arttırmayı deneseneBen birçok menüye yorum yazıyorum da seninkini kaçırmışım
Menün çok güzel, günlük alman gereken kalori nedir biliyormusun?
Hoşbulduk canm hayırlı olsun inşallah hepimize burasıhoşgeldin canım:) ben de yeniyim daha önceden ben de burası sayesinde baya kilo vermiştim inş şimdi de birlikte veririz
Hoşbulduk canm inşallahHoşgeldiniz yemi arkadaşlarımız, grubumuza iyiki geldiniz, emin olun seviyeli yardımsever takımız, ben burada 10 kilo verdim kaldı 10 kilo, inşaallah hepimiz istediğimiz fitliğe kavuşacağız
Harikasın canımSabah
1 kk peynir
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Öğle
5 minik köfte
1 dlm ekmek
Salata
3 kaşık yoğurt
Ara
2 hurma
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 bardk ayran
Spor
40 dk yürüyüş
Diyetisyene başladım ve bugun listeye uydum
İnşallah canım artık biz de giyinirken mutlu olalımHoşbulduk canm hayırlı olsun inşallah hepimize burası
Canim yediklerin cok degil ama diyet de degil pek maalesef.. patetesli borek ve kurabiye olmamışSabah: 1 porsiyon patatesli börek ve çay
Öğlen: 2 tuzlu kurabiye
Akşam: ev yapımı ince lavaş arası tavuk
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Ara: yeşil çay
Bol su
Spor 15 dk kardiyo, mekik bacak kalça kol ve 30 squat
Mesela önerin nedir metobolizma hızlandırma ile ilgili?Canım kalori hesabı hiç yapmıyorum ben, ama az cok fikrimin olduğu yağlı kalorili besinlere karşı dikkatli olmaya çalışıyorum.. sen de metabolizma hızını arttırmayı denesene
Sabah: 1 porsiyon patatesli börek ve çay
Bol su
Canim yediklerin cok degil ama diyet de degil pek maalesef.. patetesli borek ve kurabiye olmamış
Kendinden biraz bahsedebilir misin? Kilon boyum hedefin? Uyguladığın bir diyet var mı?Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha önce burda 5 kg vermiştim şimdi yeni bir ay ve yeni umutlarla yeniden başlıyorum
Cnm hosbulduk bana umut verdin cok tsk ediyorum. Benimde ilk hedefim 70lere düsmek ve sonrasinda da 58 olmak istiyorum. Suan 89 kiloyum yolum cok uzun malesef. Beraber zayiflayalim olurmu.Hoşgeldiniz yemi arkadaşlarımız, grubumuza iyiki geldiniz, emin olun seviyeli yardımsever takımız, ben burada 10 kilo verdim kaldı 10 kilo, inşaallah hepimiz istediğimiz fitliğe kavuşacağız
Her ögün karbonhidrat almissin kuzum. Karbonhidrati tek ögünle sinirlamaya calissan daha iyi olur. Börek yiceksen patatesli tercih etme patates tek basina zaten kalorili bi besin. Ama genel anlamda az yemissin devamini getirmeni umuyorum.Sabah: 1 porsiyon patatesli börek ve çay
Bol su
Metobolizma hizlandiran cay tarifleri var cnm onlari deneyebilirsin. Gerci metobolizmanin hizli oldugunu söylemissin ihtiyacinda yok pek.Mesela önerin nedir metobolizma hızlandırma ile ilgili?
Ben de insülin direnci düşüklüğü var bu yüzden çabuk kilo alıyorum maalesef.. Metobolizmam iyi aslında yani öyle sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?