Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kizlarr
Menum
Sabah :
2 yumurta tereyagda +1 dlm tb ekmegi+ 1 kk peynir
Ogle :
1 kepce corba
Aksam:
1 kepce corba
Yarim awokado yogurtlu
Su 2bck ltre spor maleseff yok
Canim bence senin menünde az olmuş. Kilo vermen durdugunda bi kac gunlük yapilabilir bu tarz beslenmeler.. ben bu tarz beslenmelerin uzun soluklu olabilecegini pek sanmiyorum. Bana kalirsa uzun vadede uygulayabilecegin bi menü oluştur kendine hem daha saglikli olursun

Merhaba kizlarr
Menum
Sabah :
2 yumurta tereyagda +1 dlm tb ekmegi+ 1 kk peynir
Ogle :
1 kepce corba
Aksam:
1 kepce corba
Yarim awokado yogurtlu
Su 2bck ltre spor maleseff yok

Bide isinnn kotusu afyona tasindimmm ekmekkk cennetii gibi bir yer burasii
Aksambyemeginden sonra cayin yaninda gece'11 de esiyle bir trabzon ekmegini gommus biri olarakkkkk
Iyi bile dayaniyom

Valla bacimmm ben bu ekmekten ayrilamiyorummmm askkkk yasiyoz resmwnnnn bencede fazlaaaaa
Bende ekmek cok severim ama ekmek yedigimde kilo veremiyorum. Bide ben börek pogaca milföy falan cok severim. Biraz yersem birakamam diye elime almaya korkuyorum artik :)

Gercekten haklisinnnn bende bunu yapmaliyimm

Bide isinnn kotusu afyona tasindimmm ekmekkk cennetii gibi bir yer burasii
Aksambyemeginden sonra cayin yaninda gece'11 de esiyle bir trabzon ekmegini gommus biri olarakkkkk
Iyi bile dayaniyom
Trabzon ekmegide yenir yani simdi hakkini vermissiniz ekmegin :))))

Bende veremiyom zatennn sabahtan aksama kadar ayakta'kosturuyorummm ustune birde kilo aliyorummm
Aynen ise gidiyorum iste ayaktayim. Eve geliyorum evde de hic isim bitmiyor. Ama yinede kiloluyum yani. Yeme aliskanligimizi degistirmekten baska sansimiz yok kuzum.

Herkese iyi akşamlar çok sık bakamıyorum buraya kusura bakmayın bugünkü menum

Sabah :
Bal
Kaymak
Yumurta
Biraz ekmek
1 bardak çay

Ogle:
Princli çorba

Akşam:
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Ayran

Ek olarak nar ve cay

Yeni gelen arkadaslar ben emziriyorum 6 aylik bi bebişim var.. menümü degerlendirirken bi kriter olur belki bi de belki süt icin önerileriniz olur diye bilin istedim
Şu sira biraz sikinti varda sütle ilgili

squat nasıl gidiyor zor geliyor mu? biraz bakmıştım da ağır gibi geldi bana . göbeğim çok iyi gelir aslında dayanabilsem

Yeni gelen arkadaslar ben emziriyorum 6 aylik bi bebişim var.. menümü degerlendirirken bi kriter olur belki bi de belki süt icin önerileriniz olur diye bilin istedim
Şu sira biraz sikinti varda sütle ilgili

ben de emziriyorum, gerçi 19 aylık olduk ama, bana süt konusunda iyi gelenler:

haşlanmış mısır, tahin pekmez , kısır

Herkese iyi akşamlar çok sık bakamıyorum buraya kusura bakmayın bugünkü menum

Sabah :
Bal
Kaymak
Yumurta
Biraz ekmek
1 bardak çay

Ogle:
Princli çorba

Akşam:
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Ayran

Ek olarak nar ve cay

kaymak hariç güzel

bende kisir yiyorum daha dogrusu bulguru fazlaca tüketmeye calisiyorum sut icin ama tahin pekmezi hic denemedim bi denesem mi acaba.. kalorili ama süt yapiyorsa yerim walla herşey kızım icin oncelik o :)

bende kisir yiyorum daha dogrusu bulguru fazlaca tüketmeye calisiyorum sut icin ama tahin pekmezi hic denemedim bi denesem mi acaba.. kalorili ama süt yapiyorsa yerim walla herşey kızım icin oncelik o :)
ben de işe yarıyor canım sabahları yiyorum kalorisi çok malesef. dene bi

Humana kullanip da memnün kalan oldu mu peki kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…