Canim herkesin sut yapan Yiyecekleri farkli oluyo benim balik. Yogurt cok sut'yaptiriyoYeni gelen arkadaslar ben emziriyorum 6 aylik bi bebişim var.. menümü degerlendirirken bi kriter olur belkibi de belki süt icin önerileriniz olur diye bilin istedim
Şu sira biraz sikinti varda sütle ilgili
Cnm ben yenidogan hemsiresiyim. Görevlerim arasinda anne egitimleride yer aliyor.Humana kullanip da memnün kalan oldu mu peki kizlar
Cook tewekkürler tatlim cok sagol verdigin bilgiler icinCnm ben yenidogan hemsiresiyim. Görevlerim arasinda anne egitimleride yer aliyor.
Süt olmasi icin
-bol sebze meyve agirlikli beslenmeli
-Dereotu maydonoz gibi yesillikler almali
-Bol miktarda sivi tüketmeli
-Ilik duslar almali
-en gec 2 saatte bir bebegini emzirmeli
-Bebeginle sik sik ten temasi kurmali
-Markasinin hicbir önemi yok süt caylari icmelisin.kesinlikle ise yarar.
Listeye girme zamanim gelse takimin yüzdesini bayagi artirirdim. Cok iyi gidiyorum. Bekleyin beni 1 haftam kaldiTatlı hatunlar bugün son derece dikkat ediyoruz demii..yarin tarti günü amannn dikkattt
4 gözle bekliyoruz seni o zamanListeye girme zamanim gelse takimin yüzdesini bayagi artirirdim. Cok iyi gidiyorum. Bekleyin beni 1 haftam kaldi
Iste bu canim... inaniyorsunn ve en onemli kismini halletmişsin zaten.. bebişlerini Allah bağışlasın emziriyo musun tatlimGünaydın kızlar, kendimden bahsedeyim sizlere, 33 yaşındayım, işletme mezunuyum, kariyerime ev hanımı olarak devam ediyorum, 6,5 aylık ikiz bebeklerim var tüm günüm onların peşinde koşturmakla geçiyor, doğumda çok fazla kilo aldım şu an 78 kiloyum, doğumdan sonra 88 dim 10 kg verdim büyük bir azimle çok şükür, şimdi kalan kiloları vermem gerek çünkü şişmanlık çoook kötü bişeyy, hedefim 55 inşallah, yani vermem gereken tamm 23 kg varr maalesef, uzun bir mücadele olacak belki ama başaracağım inanıyorum
Amin hepimizinkini inşallah, maalesef emzirebilmek için çok büyük mücadeleler verdim ama sütüm bitti sayılır artık, 4,5 ay çok güzel emzirdim ama sonra birdenbire azalmaya başladı iki haftadır da hiç emmiyorlar artık gelmeyince uğraşmıyorlar bende tamamen bıraktımIste bu canim... inaniyorsunn ve en onemli kismini halletmişsin zaten.. bebişlerini Allah bağışlasın emziriyo musun tatlim
Canim geliş tarihin 22 ekim dolayisiyla 2 hafta dolmamiş henüz bi de paylaşimlarini biraz daha arttirirsan iyi olur haftaya kadarGunaydin kizlar herkese kaptanim 2 hafta oldu burdayim yarin takima girebiliyormuyum
Günaydın kızlar, kendimden bahsedeyim sizlere, 33 yaşındayım, işletme mezunuyum, kariyerime ev hanımı olarak devam ediyorum, 6,5 aylık ikiz bebeklerim var tüm günüm onların peşinde koşturmakla geçiyor, doğumda çok fazla kilo aldım şu an 78 kiloyum, doğumdan sonra 88 dim 10 kg verdim büyük bir azimle çok şükür, şimdi kalan kiloları vermem gerek çünkü şişmanlık çoook kötü bişeyy, hedefim 55 inşallah, yani vermem gereken tamm 23 kg varr maalesef, uzun bir mücadele olacak belki ama başaracağım inanıyorum
Cnm ben karatayi begeniyorum. Daha önce dukan gibi baslayip sonrasinda karataya cevirmistim. 2 ay gibi bi sürede 10 kilo vermistim. Ama ara ögün yok karatayda sadece 2 ögün besleniyorsun. Yapabilirim diyorsan iyi bi diyet tavsiye ederim.ya dün de AZ yedim aslında ama fazla çıktım sabah. sinir oluyorum
karatay diyetine bakıom bu ara, şu tatlıdan bi vazgeçsem tam bana göre diyet de.
varmı aranızda yapan deneyen?
Hoşbulduk canm haklısın aslında benim yerimde başkası olsa hiç diyet falan yapmadan verebilirdi ama bende tiroid var o yüzden çok zor kilo veriyorum ne yazık ki, boyum 1.70 normalde hep 58 kilo idim bir zamanlar ama şimdi ne kadar uzağım bu kiloya, senin bişey kalmamış hedefine kolayca verirsin inşallahhoşgeldin, Allah bağışlasın,ikizlerle zaten zayıflarsın sen hemen:) boyun kaç ? bende 80 le gittim doğuma 73e indim sonra 65lere. 59 hedefim ama 55 olsa daha güzel olurdu
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..10 kilo gibi bir fazlam var 2-3 yıldır.. artık özgür olma zamanı! Duygusal olarak da biraz zor zamanlar geçiriyorum umarım hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur ve kiloları veririz
Sabah yemediğin için canım. Sabah 1 haşlanmış yumurta ye en azından. Hem tok tutar hem de kan şekerin ayarlı kalır.Kizlar ben sabah acliga dayaniyom hatta hissetmiyom ama aksam okuldan gelince iyice doymak istiyom
Ben deeeeBenimde olayim aksamlarda bitiyor cnm. Aksam yemesem kilo veririm mutlaka ama dayanmakta zorlaniyorum malesef.
Hedef kilon da şu anki kilonda benle aynıymış. İnşallah hep birlikte hedef kilomuza ulaşıcaz canım.kendimden kısaca bahsedeyim arkadaşlarım, daha yeni 29 yaşımla tanıştım hala bekarım :) 6 yıllık öğretmenim...1,65 boyumdayım okuldayken epey hareketli oluyorum ama malesef 2 yıldır spordan uzak kaldım, 3 yıl önce 55 kiloyu gördü bu beden ama ne saadettisonra bir bozuldu şuan hayatımın rekor kilosuna ulaştı evet tam 71 kiloyum şuan !! Hayallerimde fit ve zayıf bir gelin olmak varken bir de şu kiloma bakın, o yetmiyor gibi kafama denk bir hayat arkadaşı bulamadım henüz epey dertliyim anlaşılan :))) tekrardan hedef 55 demek istiyorum azimliyim bu defa birlikte motive olup başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?