Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yeni gelen arkadaslar ben emziriyorum 6 aylik bi bebişim var.. menümü degerlendirirken bi kriter olur belki bi de belki süt icin önerileriniz olur diye bilin istedim
Şu sira biraz sikinti varda sütle ilgili
Canim herkesin sut yapan Yiyecekleri farkli oluyo benim balik. Yogurt cok sut'yaptiriyo

bunu cok begendim.. sayisalci olmak böyle bisey galiba

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-02-23-40-23.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 23
Humana kullanip da memnün kalan oldu mu peki kizlar
Cnm ben yenidogan hemsiresiyim. Görevlerim arasinda anne egitimleride yer aliyor.
Süt olmasi icin
-bol sebze meyve agirlikli beslenmeli
-Dereotu maydonoz gibi yesillikler almali
-Bol miktarda sivi tüketmeli
-Ilik duslar almali
-en gec 2 saatte bir bebegini emzirmeli
-Bebeginle sik sik ten temasi kurmali
-Markasinin hicbir önemi yok süt caylari icmelisin.kesinlikle ise yarar.

Cook tewekkürler tatlim cok sagol verdigin bilgiler icin

Günaydın kızlar, kendimden bahsedeyim sizlere, 33 yaşındayım, işletme mezunuyum, kariyerime ev hanımı olarak devam ediyorum, 6,5 aylık ikiz bebeklerim var tüm günüm onların peşinde koşturmakla geçiyor, doğumda çok fazla kilo aldım şu an 78 kiloyum, doğumdan sonra 88 dim 10 kg verdim büyük bir azimle çok şükür, şimdi kalan kiloları vermem gerek çünkü şişmanlık çoook kötü bişeyy, hedefim 55 inşallah, yani vermem gereken tamm 23 kg varr maalesef, uzun bir mücadele olacak belki ama başaracağım inanıyorum

Iste bu canim... inaniyorsunn ve en onemli kismini halletmişsin zaten.. bebişlerini Allah bağışlasın emziriyo musun tatlim

Iste bu canim... inaniyorsunn ve en onemli kismini halletmişsin zaten.. bebişlerini Allah bağışlasın emziriyo musun tatlim
Amin hepimizinkini inşallah, maalesef emzirebilmek için çok büyük mücadeleler verdim ama sütüm bitti sayılır artık, 4,5 ay çok güzel emzirdim ama sonra birdenbire azalmaya başladı iki haftadır da hiç emmiyorlar artık gelmeyince uğraşmıyorlar bende tamamen bıraktım

Gunaydin kizlar herkese kaptanim 2 hafta oldu burdayim yarin takima girebiliyormuyum
Canim geliş tarihin 22 ekim dolayisiyla 2 hafta dolmamiş henüz bi de paylaşimlarini biraz daha arttirirsan iyi olur haftaya kadar

hoşgeldin, Allah bağışlasın,ikizlerle zaten zayıflarsın sen hemen:) boyun kaç ? bende 80 le gittim doğuma 73e indim sonra 65lere. 59 hedefim ama 55 olsa daha güzel olurdu

ya dün de AZ yedim aslında ama fazla çıktım sabah. sinir oluyorum

karatay diyetine bakıom bu ara, şu tatlıdan bi vazgeçsem tam bana göre diyet de.

varmı aranızda yapan deneyen?

ya dün de AZ yedim aslında ama fazla çıktım sabah. sinir oluyorum

karatay diyetine bakıom bu ara, şu tatlıdan bi vazgeçsem tam bana göre diyet de.

varmı aranızda yapan deneyen?
Cnm ben karatayi begeniyorum. Daha önce dukan gibi baslayip sonrasinda karataya cevirmistim. 2 ay gibi bi sürede 10 kilo vermistim. Ama ara ögün yok karatayda sadece 2 ögün besleniyorsun. Yapabilirim diyorsan iyi bi diyet tavsiye ederim.

hoşgeldin, Allah bağışlasın,ikizlerle zaten zayıflarsın sen hemen:) boyun kaç ? bende 80 le gittim doğuma 73e indim sonra 65lere. 59 hedefim ama 55 olsa daha güzel olurdu
Hoşbulduk canm haklısın aslında benim yerimde başkası olsa hiç diyet falan yapmadan verebilirdi ama bende tiroid var o yüzden çok zor kilo veriyorum ne yazık ki, boyum 1.70 normalde hep 58 kilo idim bir zamanlar ama şimdi ne kadar uzağım bu kiloya, senin bişey kalmamış hedefine kolayca verirsin inşallah

Hoşgeldin canım.

Kizlar ben sabah acliga dayaniyom hatta hissetmiyom ama aksam okuldan gelince iyice doymak istiyom
Sabah yemediğin için canım. Sabah 1 haşlanmış yumurta ye en azından. Hem tok tutar hem de kan şekerin ayarlı kalır.
Benimde olayim aksamlarda bitiyor cnm. Aksam yemesem kilo veririm mutlaka ama dayanmakta zorlaniyorum malesef.
Ben deeee

Hedef kilon da şu anki kilonda benle aynıymış. İnşallah hep birlikte hedef kilomuza ulaşıcaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…