Evet canım Myfitnesspal programına yazıyorum günlük ama ben epey tecrübeliyim yiyeceklerin besin oranları hakkında, düşük insülin direnci var ben de bildiğin diyetler bana vız geliyor asla gram bile veremiyorum hatta alıyorum. Bunu bilmeden tam 1 sene kilo vermeye çalıştım diyetlerle ama olmayınca doktora gittim sonra kendim araştırdım ve kendi diyetimi bu besin oranlarını takip ederek kendim yapıyorum. Tam 12 kilo verdim, ama işte bu insülin hiç acımıyor bana azıcık kendimi salsam hemen kilo alıyorum yine
Hepinize günaydınlaarçok hafif ve fit bir gün olsuun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
sağlıklı huzurlu bi gün olsun inş
haklısın canım yahu diyet yapmayalı o kadar uzun zaman oldu kii işte yavaştan adapte olmaya çalışıyorum canımCanim yediklerin cok degil ama diyet de degil pek maalesef.. patetesli borek ve kurabiye olmamış
haklısınız canımecii ye katılıyorum, az bir menü fakat sanırım şeker ve karbonhidratı azaltmak faydalı olabilir tavsiyem :)
harikasın kuzummmMenüm
Kahvalti
Ceyrek simit
Ögle
3 adet limonlu eti form bisküvi
5i biryerde cay
Aksam
Tavuklu salata
Ara
Mandalina
Spor yapamadim. Haftaya baslamayi planliyorum spora.
evet az yemeye calıştım, evet karbonhidratlara daha çok dikkat edeceğim canımHer ögün karbonhidrat almissin kuzum. Karbonhidrati tek ögünle sinirlamaya calissan daha iyi olur. Börek yiceksen patatesli tercih etme patates tek basina zaten kalorili bi besin. Ama genel anlamda az yemissin devamini getirmeni umuyorum.
iyi bence akşam ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurmuş belki ama ben de tutamıyorum bu ara ekmeği akşam yemeğindeMenum sabah ogle 3 dlm ekmek peynir salata
Ara sut 1vporyakal
Aksam 2dlm ekmek salata yesilbfaaulye
ay ne kadar hafif yemişsin ne güzelMerhaba kizlarr
Menum
Sabah :
2 yumurta tereyagda +1 dlm tb ekmegi+ 1 kk peynir
Ogle :
1 kepce corba
Aksam:
1 kepce corba
Yarim awokado yogurtlu
Su 2bck ltre spor maleseff yok
kaymak dışında çok iyi benceHerkese iyi akşamlar çok sık bakamıyorum buraya kusura bakmayın bugünkü menum
Sabah :
Bal
Kaymak
Yumurta
Biraz ekmek
1 bardak çay
Ogle:
Princli çorba
Akşam:
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Ayran
Ek olarak nar ve cay
canım squat aşırı zor bişi ama sonuçları da muazzam o yüzden mücadele veriyorumsquat nasıl gidiyor zor geliyor mu? biraz bakmıştım da ağır gibi geldi bana . göbeğim çok iyi gelir aslında dayanabilsem
ben de emziriyorum, gerçi 19 aylık olduk ama, bana süt konusunda iyi gelenler:
haşlanmış mısır, tahin pekmez , kısır
ayy canım benim ya maşallah sana ikiz bakıyorsun bide:)) o 10 kiloyu vermişsin ya gerisi de gider bence zaten hareketlisindir bütün günGünaydın kızlar, kendimden bahsedeyim sizlere, 33 yaşındayım, işletme mezunuyum, kariyerime ev hanımı olarak devam ediyorum, 6,5 aylık ikiz bebeklerim var tüm günüm onların peşinde koşturmakla geçiyor, doğumda çok fazla kilo aldım şu an 78 kiloyum, doğumdan sonra 88 dim 10 kg verdim büyük bir azimle çok şükür, şimdi kalan kiloları vermem gerek çünkü şişmanlık çoook kötü bişeyy, hedefim 55 inşallah, yani vermem gereken tamm 23 kg varr maalesef, uzun bir mücadele olacak belki ama başaracağım inanıyorum
hoşbuldum canım:)Hoşgeldin canım.
aa öyle mii, ay inşallah tez zamanlarda taş gibin oluruz biz de :))Hedef kilon da şu anki kilonda benle aynıymış. İnşallah hep birlikte hedef kilomuza ulaşıcaz canım.
Ekmek cok degil tatlim merak etme. Menünü begendim nem. Afiyet olsun :)sel fıstık adayları:) menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında az salata çok az peynir ve biraz fındık ezmesi (%70 fındık) katkısı az yani:), çay
ara: tek şekerli neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna 1 kk peynir
akşam: 1 kase taze fasülye, 1,5 dilim tb (ekmek yememeyi düşünüyordum kızlar ama öyle bi acıkmışım kii, mide de büyüdü tabi zamanla kısıcaz inş) arkasından 1 avuç fındık
ara: şuan limonlu yeşil çayımı içiyorum
ara: az şekerli türk kahvesi içeceğim
su bol, şimdilik spor yok olmayabilir de
A slm canim sen menunu paylassinca bnde soylim dedim sabah 1 dilim ekmek .1yumurta 1 domates saat 4 gibi acayip seker cekti canim 1 gofret yedim aksamda 1 parca borek biraz salata insallah. Baskada birsey yemem
Senin meñünü de begendim afiyet olsun canimMenüm
Sabah
Kahvaltilik gevrek 4 kasik
Yarim yagli süt yarim bardak
Ögle
1 kase mercimek corbasi
1 bardak ayran
1 tombik döner
Aksam
Haslanmis karnibahar ve yogurt
Spor yok. Dedigim gibi spora haftaya baslicam.
Cok iyi canim tebriklermenüm
sabahmlet,1dil ekmek,ceviz,yeşillik,zeytin,az bal
öğlen:ıspanak,yoğurt,1dil ekmek
akşam:az patatesli bol yeşillikli salata,yoğurt,1 kaşık makarna
ara:yeşil çay,3-4 tane kabak çekirdeği, biraz da nar
30dk yürüdüm
Haklisin caniim ama kilodan psikoljm bozuluo artk su icsem yario sankii inan fazla yemeye korkuormm ve bazn kendmi tutamyrm ck fazla yiyormCanim bence senin menünde az olmuş. Kilo vermen durdugunda bi kac gunlük yapilabilir bu tarz beslenmeler.. ben bu tarz beslenmelerin uzun soluklu olabilecegini pek sanmiyorum. Bana kalirsa uzun vadede uygulayabilecegin bi menü oluştur kendine hem daha saglikli olursun
Tsk ederimSenin meñünü de begendim afiyet olsun canim
Karbonhidrati bir hayli düsürmüssün kuzum tebrik ederim. Menünü begendim bugünselam fıstık adayları:) menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında az salata çok az peynir ve biraz fındık ezmesi (%70 fındık) katkısı az yani:), çay
ara: tek şekerli neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna 1 kk peynir
akşam: 1 kase taze fasülye, 1,5 dilim tb (ekmek yememeyi düşünüyordum kızlar ama öyle bi acıkmışım kii, mide de büyüdü tabi zamanla kısıcaz inş) arkasından 1 avuç fındık
ara: şuan limonlu yeşil çayımı içiyorum
ara: az şekerli türk kahvesi içeceğim
su bol, şimdilik spor yok olmayabilir de
canim benim malesef menunde olmamasi gerekenler mevcut borek kurabiye lavasSabah: 1 porsiyon patatesli börek ve çay
Öğlen: 2 tuzlu kurabiye
Akşam: ev yapımı ince lavaş arası tavuk
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Ara: yeşil çay
Bol su
Spor 15 dk kardiyo, mekik bacak kalça kol ve 30 squat
gayet guzel ama yunurta cok geldi banaMerhaba kizlarr
Menum
Sabah :
2 yumurta tereyagda +1 dlm tb ekmegi+ 1 kk peynir
Ogle :
1 kepce corba
Aksam:
1 kepce corba
Yarim awokado yogurtlu
Su 2bck ltre spor maleseff yok
kizlar cok az yemek problrmi cozmuyor hatta kilo aldiriyir ve de tabikiii ogun saatlerimizde cok dikkatli davranmaliyiz ve bol su icmeyi unutmamaliyiz metabolizma hizimizi yukseltmeliyizAynen ise gidiyorum iste ayaktayim. Eve geliyorum evde de hic isim bitmiyor. Ama yinede kiloluyum yani. Yeme aliskanligimizi degistirmekten baska sansimiz yok kuzum.
kizlar emziren bayanlar bol bol sivi tuketin yemek ile sut un alakasi yok heo dojtorum oyle derdi denedim kesinlijlr dogru bol su ictim ektra birsey tuketmemistim ben emzirirken ve maya da iyi geliyor malt icecekleri tavsiyemdir ama herzaman degilsquat nasıl gidiyor zor geliyor mu? biraz bakmıştım da ağır gibi geldi bana . göbeğim çok iyi gelir aslında dayanabilsem
ben de emziriyorum, gerçi 19 aylık olduk ama, bana süt konusunda iyi gelenler:
haşlanmış mısır, tahin pekmez , kısır
sık emzirmek evet kesinlikle ise yariyor sut uretimi hizlanjyorCnm ben yenidogan hemsiresiyim. Görevlerim arasinda anne egitimleride yer aliyor.
Süt olmasi icin
-bol sebze meyve agirlikli beslenmeli
-Dereotu maydonoz gibi yesillikler almali
-Bol miktarda sivi tüketmeli
-Ilik duslar almali
-en gec 2 saatte bir bebegini emzirmeli
-Bebeginle sik sik ten temasi kurmali
-Markasinin hicbir önemi yok süt caylari icmelisin.kesinlikle ise yarar.
malesef menunu begenmedim canimA slm canim sen menunu paylassinca bnde soylim dedim sabah 1 dilim ekmek .1yumurta 1 domates saat 4 gibi acayip seker cekti canim 1 gofret yedim aksamda 1 parca borek biraz salata insallah. Baskada birsey yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?