Aynen canm hiç boş durmuyorum şu mesajları yazarken bile bi taraftan sallıyorum en boş zamanım sallamak zaten :)ayy canım benim ya maşallah sana ikiz bakıyorsun bide:)) o 10 kiloyu vermişsin ya gerisi de gider bence zaten hareketlisindir bütün gün
Allah yardımcın olsunAynen canm hiç boş durmuyorum şu mesajları yazarken bile bi taraftan sallıyorum en boş zamanım sallamak zaten :)
Amin canm hem de nasıl sevimliler ikisi birbirinden şeker maşallah,hem çok zor hem de bir o kadar güzel bişey, Allahım isteyen herkese versin inşallahAllah yardımcın olsun
ne sevimlilerdir şimdi onlar
ne güzel çifte mutluluk yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun canm, aynen yememeye çalış yediysende ana öğün yerine say başka bişey yemebu hafta istediğim gibi olmadı kilo vermem
ağrıkesici çok içtim
çarşamba günüde oğlum okulda koşarken ayakbileği ve ayakparmağı çıkmış 3 gündür evde
anne pasta istiyorum.anne poğaca istiyorum,bol kalorili şeyler yaptım az az yedim ama hiç yemesem daha iyiydi
menun cok guzel olmus canimÖncelikle dünkü menümü yazayım
8:00
Sütlü kahve
9:30
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 biber
2 dilim kepek ekmeği
11:30
Bir avuç fıstık
13:30
1 elma
15:30
Tavuk ızgara
Salata
2 dilim kepek ekmeği
17:30
Sütlü kahve
Ve gün boyu 3 lt ye yakın su
Tabi ki hemen başlaman daha iyi olur canm bir an önce kilolarından kurtulman için, benimde var bi ara her gün 20 dk yapıyordum ama artık vakit bulamıyorumKizlar diyete baslayali 4 gün oldu spora baslayayimmi sizce yoksa 1 hafta sadece diyet yapip sonrami spor ekliyim? Evde eliptik bisikletim var eliptikle calisan oldumu fikirlerinizi mrk ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?