Çok geçmiş olsunbu hafta istediğim gibi olmadı kilo vermem
ağrıkesici çok içtim
çarşamba günüde oğlum okulda koşarken ayakbileği ve ayakparmağı çıkmış 3 gündür evde
anne pasta istiyorum.anne poğaca istiyorum,bol kalorili şeyler yaptım az az yedim ama hiç yemesem daha iyiydi
Canim gecen haftaki kilonu başa yazacaksin ikinci kisma bu haftaki kilonu yazacaksin ucuncu kisma aradaki farki yazacaksin ve son olarak yüzdeli kisma da aradaki farki 100 ile carpip gecen haftaki kilona bolerwk cikan sonucu yazacaksin
Ewet canm izine hangi etapta ve hangi takimdayken ayrildnGecen haftaki kilom: 76.1
Bu hafta : 75.4
Fark : -700
Izne ayrildigim kiloya dondugum gbi listeye girebiliyormuyumm
Canim listeye ekler misin bilgileriniGecen hafta 70.0
Bu hafta 69.6
15 günü dolduruyosan girebilirsin tabi canım. Bol paylaşıma devamm...Ben bidahaki cuma listeye girebilecekmiyim acabaEllssa
11. Günüm oluyor sanirim15 günü dolduruyosan girebilirsin tabi canım. Bol paylaşıma devamm...
Bi de cnm yanlis anlasilmak istemiyorum ama genelde paylasimi biz yeniler yapiyoruz. Aslinda bizim eskilerin deneyimlerine fikir ve elestirilerine daha cok ihtiyacimiz oluyor. Takim kurallarina uyum saglanamiyor. Herkesin günde 5 bildirim yapmasi gerekiyor ama bazi arkadaslari hic buralarda göremiyorum. Menülerimizin yorumlanmasi gerekiyor ama bunuda yapan hep belli kisiler. Bu haftadan sonra basarili olmak adina takiplerimizi artirsakmi acaba ne dersin15 günü dolduruyosan girebilirsin tabi canım. Bol paylaşıma devamm...
Canim listeye ekler misin bilgilerini
Bugün nette problem vardı bi türlü giremedim takıma, diğer kızlar da o yüzden mi giremiyor acaba?
uykusuzpink ooomarlaaa @candy_girl krakker hadi kızlar..
Listeye ekleme kilo yuzdesi hesaplama konusuna fransizim canm. Nasil yapiliyor bi dahakine size zahmet vermiym
Tatlm bn yazmstm kilomu. Internet sorunu bnde geceden beri var ve hala ara ara devam ediyor. Kisitlama gelmis sanirm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?