Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok geçmiş olsun

ecii
İkiye mi bölücem ben nasıl yazıcam, hesaplamayı bbiliyorum da yeni üye nasıl oluyor

ecii
İkiye mi bölücem ben nasıl yazıcam, hesaplamayı bbiliyorum da yeni üye nasıl oluyor
Canim gecen haftaki kilonu başa yazacaksin ikinci kisma bu haftaki kilonu yazacaksin ucuncu kisma aradaki farki yazacaksin ve son olarak yüzdeli kisma da aradaki farki 100 ile carpip gecen haftaki kilona bolerwk cikan sonucu yazacaksin

***2.TAKIM 490. ETAP***

akrep33 (71,1 / / / % )
ecii ( 69,2 / 68,9/ 0, 3/ % 0,43)
Zereno (106,9 / / /%)
uykusuzpink (78,3 / / /% )
ooomarlaaa ( 70 / / / %)
candy_girl ( 59/ / /% )
krakker (66,1/ / /%)

nidah(66/65.2/0.8/%1,21)
2.TAKIM ORTALAMASI:

Gecen haftaki kilom: 76.1
Bu hafta : 75.4
Fark : -700

Izne ayrildigim kiloya dondugum gbi listeye girebiliyormuyumm

***2.TAKIM 490. ETAP***

akrep33 (71,1 / 70,3 / 0,8 / 1,13% )
ecii ( 69,2 / 68,9/ 0, 3/ % 0,43)
Zereno (106,9 / / /%) Bildirimde bulunmadı
uykusuzpink (78,3 / / /% )
ooomarlaaa ( 70 / 69,6 / 0,4 / 0,57%)
candy_girl ( 59/ / /% )
krakker (66,1/ / /%)

nidah(66/65.2/0.8/%1,21)

2.TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
15 günü dolduruyosan girebilirsin tabi canım. Bol paylaşıma devamm...
Bi de cnm yanlis anlasilmak istemiyorum ama genelde paylasimi biz yeniler yapiyoruz. Aslinda bizim eskilerin deneyimlerine fikir ve elestirilerine daha cok ihtiyacimiz oluyor. Takim kurallarina uyum saglanamiyor. Herkesin günde 5 bildirim yapmasi gerekiyor ama bazi arkadaslari hic buralarda göremiyorum. Menülerimizin yorumlanmasi gerekiyor ama bunuda yapan hep belli kisiler. Bu haftadan sonra basarili olmak adina takiplerimizi artirsakmi acaba ne dersin

Canim listeye ekler misin bilgilerini

Listeye ekleme kilo yuzdesi hesaplama konusuna fransizim canm. Nasil yapiliyor bi dahakine size zahmet vermiym

Bugün nette problem vardı bi türlü giremedim takıma, diğer kızlar da o yüzden mi giremiyor acaba?

uykusuzpink ooomarlaaa @candy_girl krakker hadi kızlar..

Tatlm bn yazmstm kilomu. Internet sorunu bnde geceden beri var ve hala ara ara devam ediyor. Kisitlama gelmis sanirm yine

Listeye ekleme kilo yuzdesi hesaplama konusuna fransizim canm. Nasil yapiliyor bi dahakine size zahmet vermiym

Tatlm bn yazmstm kilomu. Internet sorunu bnde geceden beri var ve hala ara ara devam ediyor. Kisitlama gelmis sanirm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…