- 17 Eylül 2016
- 145
- 309
- 18
- 25
günaydın kızlar
yeni gelenler hoşgeldinizz
bu sabahki kilom 65.9
fark 200gr
%0.302
9. Takimdan ayrildim hangi etapta oldgmu hic hatirlamyrm ama eylul sonunda ayrilmistm sanrm yanls hatrlamiyosamEwet canm izine hangi etapta ve hangi takimdayken ayrildn
Örneğin benimki
Gecen hafta : 69.2
Bu hafta : 68.9
Fark : 0.3
0.3 x 100 =30
30÷ 69.2 = 0.43
% 0, 43
Haklısın canım.Bi de cnm yanlis anlasilmak istemiyorum ama genelde paylasimi biz yeniler yapiyoruz. Aslinda bizim eskilerin deneyimlerine fikir ve elestirilerine daha cok ihtiyacimiz oluyor. Takim kurallarina uyum saglanamiyor. Herkesin günde 5 bildirim yapmasi gerekiyor ama bazi arkadaslari hic buralarda göremiyorum. Menülerimizin yorumlanmasi gerekiyor ama bunuda yapan hep belli kisiler. Bu haftadan sonra basarili olmak adina takiplerimizi artirsakmi acaba ne dersin
Evet.11. Günüm oluyor sanirim
Dier haftayami kaliyorum bi durumda?
Yaa caniim ben kendi adima cwp wermek istiyorum. Bu grupta yeniyim bi onceki grubumda cok aşırı bi paylasm vardi benm 1bucuk yasinda asiri hiperaktif bi oglum varr bazn girmeye firsat bulamiyodum sayfaya girdgmde 30 40 sayfa birikiyodu ve ben bu durumdan cok rahatsz oldum yetisemedm motiwasynmda dustu kilom sabit kaldi bi sure veremedm ve bi suredir geri donemedm buraya. Yani bn pek giremiyorum oglusun kolu kirikti bi suredir onunla ugrastm dun cok sukur kurtulduk. Burda aktif olmaya calisicam ama bazi durumlardan gelemiyorm beni yanls anlamayn die yazmak istedim kizlarBi de cnm yanlis anlasilmak istemiyorum ama genelde paylasimi biz yeniler yapiyoruz. Aslinda bizim eskilerin deneyimlerine fikir ve elestirilerine daha cok ihtiyacimiz oluyor. Takim kurallarina uyum saglanamiyor. Herkesin günde 5 bildirim yapmasi gerekiyor ama bazi arkadaslari hic buralarda göremiyorum. Menülerimizin yorumlanmasi gerekiyor ama bunuda yapan hep belli kisiler. Bu haftadan sonra basarili olmak adina takiplerimizi artirsakmi acaba ne dersin
Kilo almışsınMerhabalar kusura bakmayın okuldayım sabah tartildim 60 kiloyum
Geçmiş olsun canımYaa caniim ben kendi adima cwp wermek istiyorum. Bu grupta yeniyim bi onceki grubumda cok aşırı bi paylasm vardi benm 1bucuk yasinda asiri hiperaktif bi oglum varr bazn girmeye firsat bulamiyodum sayfaya girdgmde 30 40 sayfa birikiyodu ve ben bu durumdan cok rahatsz oldum yetisemedm motiwasynmda dustu kilom sabit kaldi bi sure veremedm ve bi suredir geri donemedm buraya. Yani bn pek giremiyorum oglusun kolu kirikti bi suredir onunla ugrastm dun cok sukur kurtulduk. Burda aktif olmaya calisicam ama bazi durumlardan gelemiyorm beni yanls anlamayn die yazmak istedim kizlar
Tesekkur ederiim caniiimGeçmiş olsun canım
ben bildirim yapmistim zatenBugün nette problem vardı bi türlü giremedim takıma, diğer kızlar da o yüzden mi giremiyor acaba?
uykusuzpink ooomarlaaa @candy_girl krakker hadi kızlar..
Cok gecmis olsun cnm. Benimde 3 yasinda bi oglum var benimkide cok hareketli masallah. Yakin zamanda kafasini yardi 4 dikis attirdim. Seni cok iyi anliyorum. Günde 5 tane paylasim cok zor olmaz ama hemde diyet ve takim modumuzdan kopmamis oluruz yanlismiyim?Yaa caniim ben kendi adima cwp wermek istiyorum. Bu grupta yeniyim bi onceki grubumda cok aşırı bi paylasm vardi benm 1bucuk yasinda asiri hiperaktif bi oglum varr bazn girmeye firsat bulamiyodum sayfaya girdgmde 30 40 sayfa birikiyodu ve ben bu durumdan cok rahatsz oldum yetisemedm motiwasynmda dustu kilom sabit kaldi bi sure veremedm ve bi suredir geri donemedm buraya. Yani bn pek giremiyorum oglusun kolu kirikti bi suredir onunla ugrastm dun cok sukur kurtulduk. Burda aktif olmaya calisicam ama bazi durumlardan gelemiyorm beni yanls anlamayn die yazmak istedim kizlar
hoşbuldum canım :)günaydın kızlar
yeni gelenler hoşgeldinizz
bu sabahki kilom 65.9
fark 200gr
%0.302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?