faantastikaya katılıyorum...Bi de cnm yanlis anlasilmak istemiyorum ama genelde paylasimi biz yeniler yapiyoruz. Aslinda bizim eskilerin deneyimlerine fikir ve elestirilerine daha cok ihtiyacimiz oluyor. Takim kurallarina uyum saglanamiyor. Herkesin günde 5 bildirim yapmasi gerekiyor ama bazi arkadaslari hic buralarda göremiyorum. Menülerimizin yorumlanmasi gerekiyor ama bunuda yapan hep belli kisiler. Bu haftadan sonra basarili olmak adina takiplerimizi artirsakmi acaba ne dersin
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım aynı gayretle devamMenüm
Kahvalti
5 kasik kahvaltilik gevrek
Yarim bardak süt
Yarim dilim peynirli börek
Ögle
1 armut
1 dilim kek
Aksam
Az patatesle patates salatasi
Ayran
Spor 30dk eliptik bisiklet :)
Menün gayet güzel olmus kuzum her gecen gün daha az yiyosun bakiyorumda :))bugünkü menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tb biraz salata cok az peynir birkaç zeytin biraz fındık ezmesi (katkısız)
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 1 kase taze fasülye
akşam: 1 kase sebzeli bulgur pilavı 1 br ayran
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 mandalina
ara: yeşil çay
bol su, spor yok çünkü 10 saat derse girdim ve oturduğum yerde ayaklarım ağrıyor
saol canım benim, buraya sizlere güzel menüler yazıyım diye daha çok motive olup dikkat ediyorum:))Menün gayet güzel olmus kuzum her gecen gün daha az yiyosun bakiyorumda :))
Bende dukani düsünüyorumda bi türlü karar veremedim. Sonuna kadar yapilmadiginda daha fazla kilo aliniyor. Sana katilip bende baslasammi acaba. Sen kac kilosun cnm.selam kızlar
ben yarından itibaren dukan diyetine başlayacağım .kendimi tutamıyorum bu aralar 2 günde yemediğim şey kalmadı
Kuzu dün paylaşıma götürmemişmiydin listeyi... Ben de girememiştim nete bir türlü. Dün net komple problemdi internet.***2.TAKIM 490. ETAP***
akrep33 (71,1 / 70,3 / 0,8 / %1,13 )
ecii ( 69,2 / 68,9/ 0, 3/ % 0,43)
Zereno (106,9 / / /%) Bildirimde bulunmadı
uykusuzpink (78,3 /78,2 / 0,1/% 0,13)
ooomarlaaa ( 70 / 69,6 / 0,4 / %0,57)
candy_girl ( 59/ 60 / -1 /% -1,69)
krakker (66,1/ 65,9 / 0,2 /%0,30)
nidah(66/65.2/0.8/%1,21) yeni üye başlangıç tarihi 19 ekim başlangıç kilosu 66 hedef kilosu 59
2.TAKIM ORTALAMASI: %0,260
Tam duzenledim hesaplamalari yaptim götürüyodum kaptanim actm paylasim alanini yapistiracam bi baktm bizimki var oradaKuzu dün paylaşıma götürmemişmiydin listeyi... Ben de girememiştim nete bir türlü. Dün net komple problemdi internet.
Eee o zaman zamanında yapılmış, neden sat problem yapılıyor çözemedim şimdiTam duzenledim hesaplamalari yaptim götürüyodum kaptanim actm paylasim alanini yapistiracam bi baktm bizimki var orada
gunaydinlarrrr bende kacamaksiz gunler diliyorummmHerkese gunaydiinnn bolll kilo vermeli bi gun olsun
Bu hafta dikkat etmedinmi canım.Ya gecen hafta cok guzel kilo verdim 2 300 gibi tabi odem varsa o da gitti ama bu hafta tartilmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?