Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

faantastikaya katılıyorum...
Menüm

Kahvalti
5 kasik kahvaltilik gevrek
Yarim bardak süt
Yarim dilim peynirli börek

Ögle
1 armut
1 dilim kek

Aksam
Az patatesle patates salatasi
Ayran

Spor 30dk eliptik bisiklet :)
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım aynı gayretle devam

***2.TAKIM 490. ETAP***

akrep33 (71,1 / 70,3 / 0,8 / %1,13 )
ecii ( 69,2 / 68,9/ 0, 3/ % 0,43)
Zereno (106,9 / / /%) Bildirimde bulunmadı
uykusuzpink (78,3 /78,2 / 0,1/% 0,13)
ooomarlaaa ( 70 / 69,6 / 0,4 / %0,57)
candy_girl ( 59/ 60 / -1 /% -1,69)
krakker (66,1/ 65,9 / 0,2 /%0,30)

nidah(66/65.2/0.8/%1,21) yeni üye başlangıç tarihi 19 ekim başlangıç kilosu 66 hedef kilosu 59

2.TAKIM ORTALAMASI: %0,260

Menün gayet güzel olmus kuzum her gecen gün daha az yiyosun bakiyorumda :))

Sabah
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dlm peynir

Ara
1 mandalina
2 ceviz

Öğle
1 tbk pırasa yemeği
1 brdk ayran

Akşam
Fırında sebzeli balık

Ara
2 hurma
Çay

Spor
30 dk yürüyüş

Menüm

Sabah
Haş. Yumırta, yeşilli, tahin pekme, 2dil ekmek, ppeynirzzeytin

Ara: şekersiz sütlü kahve, 2 burçak bisk, bi parça bitter

Ara 3tane bulgurlu köfte

Akşam
Fırında balık , salata, komposto, bir dilim mısır ekmeği

Cepten yazdım birax zor oldu k bakmayın yanlış yzım olursa

selam kızlar
ben yarından itibaren dukan diyetine başlayacağım .kendimi tutamıyorum bu aralar 2 günde yemediğim şey kalmadı

selam kızlar
ben yarından itibaren dukan diyetine başlayacağım .kendimi tutamıyorum bu aralar 2 günde yemediğim şey kalmadı
Bende dukani düsünüyorumda bi türlü karar veremedim. Sonuna kadar yapilmadiginda daha fazla kilo aliniyor. Sana katilip bende baslasammi acaba. Sen kac kilosun cnm.

Kuzu dün paylaşıma götürmemişmiydin listeyi... Ben de girememiştim nete bir türlü. Dün net komple problemdi internet.

Kuzu dün paylaşıma götürmemişmiydin listeyi... Ben de girememiştim nete bir türlü. Dün net komple problemdi internet.
Tam duzenledim hesaplamalari yaptim götürüyodum kaptanim actm paylasim alanini yapistiracam bi baktm bizimki var orada

Tam duzenledim hesaplamalari yaptim götürüyodum kaptanim actm paylasim alanini yapistiracam bi baktm bizimki var orada
Eee o zaman zamanında yapılmış, neden sat problem yapılıyor çözemedim şimdi

Gunaydin sanada canim herkesede net problemi turkiye genelinde olmus duyduguma gore hdp vekilleri tutuklanmis kimse ayaklanmasin diye gecici kapatmislar ya bide bu arada bn fazla giremiyorum 7 24 evdeyim telefonum bozuk esimden gecici giriyorum yehepimizni tel alinca hic cikmam insalah cunku canim sikili

Ya gecen hafta cok guzel kilo verdim 2 300 gibi tabi odem varsa o da gitti ama bu hafta tartilmaya korkuyorum

Ellssa kaptanim daha süre vardi ben taşırken listeyi.. ama baska biri taşımış hatta ben de siz sandım taşıyanı.... Şimdi baktım da paylaşım alanina sorun mu çıktı bu yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…