- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Afiyet olsun canim menünü begendimDünkü menümü yazayım
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 yumurta
2 biber
2 dilim kepek ekmeği
12:00
Üzüm
14:00
Bir avuç fıstık
Çay
16:00
Fırında sebze, kabak, patlıcan, havuç
Üzerine yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
17:00
Sütlü kahve
2 lt su
Bende dün 68.9 dum haftaya hedefim 68...hatta 67.9Haftaya hedef kilom 69 diyorum.
Dün 70,3 düm
Haklisin canmm daha sık burda olmaya calisicaam insallahhhCok gecmis olsun cnm. Benimde 3 yasinda bi oglum var benimkide cok hareketli masallah. Yakin zamanda kafasini yardi 4 dikis attirdim. Seni cok iyi anliyorum. Günde 5 tane paylasim cok zor olmaz ama hemde diyet ve takim modumuzdan kopmamis oluruz yanlismiyim?
Ismim nergis cnm. Yarisalim evet motivasyon olsun banada. Tek basima cok zorlaniyorum.Haklisin canmm daha sık burda olmaya calisicaam insallahhhaahh canm ya gecmiiss olsuuun ahh bu cocukarr benim ki kolunu kirmadan once omzunu catlatmisti hep bisyler oluyo cocugumaa nyseki allah koruyo yawrularimizi.. senin isim neydi caniim tanisaliiim yarisaliim
Keske bende o kilolari görebilsem kac kiloyla basladiniz diyet yapmaya?Bende dün 68.9 dum haftaya hedefim 68...hatta 67.9
Yaaa kaptaniiim grupta hep bi yaris halinde olabilirmiyiizz benn yaris duyunca kendime cok dikkat ediyoruum meselaa bn sizinle yarisabilirmmYani bu hafta 1,3 kilo vermem lazım, o yüzden bugünden bu akşamdan dikkat ediyorum....
Varmı benle yarışmak isteyen
Diyete kac kiloyla baslamistin cnm?Haftaya hedef kilom 69 diyorum.
Dün 70,3 düm
Memnun oldum canm bende betul. Seni ck iyi anliyorum caniim ben hep yaris olunca ck guzel kilolar verdim yarismiyorken 100 200 gram zor weriyodumIsmim nergis cnm. Yarisalim evet motivasyon olsun banada. Tek basima cok zorlaniyorum.
Bende yarislari seviyorum ikili yaris gruplari olustursakmi acabaYaaa kaptaniiim grupta hep bi yaris halinde olabilirmiyiizz benn yaris duyunca kendime cok dikkat ediyoruum meselaa bn sizinle yarisabilirmm
Benimde hayalimdeki kilo 58 ve görmeyelide yillar gecti üstünden. Insallah o günleri görürüz birlikte.Memnun oldum canm bende betul. Seni ck iyi anliyorum caniim ben hep yaris olunca ck guzel kilolar verdim yarismiyorken 100 200 gram zor weriyodum
Insallah caniim benmde hayalim 58 bnde 80 kiloyla basladim 74.6 yla gruptan ayrlmistm 73 u gormustm yine ama sonra gttikce gttiik tkrar kendmi durdurma waktiii dedimBenimde hayalimdeki kilo 58 ve görmeyelide yillar gecti üstünden. Insallah o günleri görürüz birlikte.
Valla şimdi aklım iyice karıştı.. 3 dk geç gittiğinden bahsedilmişti, başka bi arkadaş taşımış hatta.. Allah Allah..Ellssa kaptanim daha süre vardi ben taşırken listeyi.. ama baska biri taşımış hatta ben de siz sandım taşıyanı.... Şimdi baktım da paylaşım alanina sorun mu çıktı bu yüzden...
Ewett cok guzel olurr kaptaniiim yapalim mi boyle bsyyBende yarislari seviyorum ikili yaris gruplari olustursakmi acaba
Canım hoşgeldin, sen nezaman geldin, farkedemimişim kusura bakmaDünkü menümü yazayım
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 yumurta
2 biber
2 dilim kepek ekmeği
12:00
Üzüm
14:00
Bir avuç fıstık
Çay
16:00
Fırında sebze, kabak, patlıcan, havuç
Üzerine yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
17:00
Sütlü kahve
2 lt su
Ooo sen de 1 kilo diyosuun..Bende dün 68.9 dum haftaya hedefim 68...hatta 67.9
Tabiki oluruz canım.. Yarış halinde olmak gerçekten işe yarıyor..Yaaa kaptaniiim grupta hep bi yaris halinde olabilirmiyiizz benn yaris duyunca kendime cok dikkat ediyoruum meselaa bn sizinle yarisabilirmm
80 kiloyu görmüştüm canikom..Diyete kac kiloyla baslamistin cnm?
75.4Tabiki oluruz canım.. Yarış halinde olmak gerçekten işe yarıyor..
Senle de yarışabiliriz.. Senin kilo kaçtı bu cuma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?