Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menümü yazayım
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 yumurta
2 biber
2 dilim kepek ekmeği
12:00
Üzüm
14:00
Bir avuç fıstık
Çay
16:00
Fırında sebze, kabak, patlıcan, havuç
Üzerine yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
17:00
Sütlü kahve
2 lt su

Afiyet olsun canim menünü begendim

Haklisin canmm daha sık burda olmaya calisicaam insallahhh aahh canm ya gecmiiss olsuuun ahh bu cocukarr benim ki kolunu kirmadan once omzunu catlatmisti hep bisyler oluyo cocugumaa nyseki allah koruyo yawrularimizi.. senin isim neydi caniim tanisaliiim yarisaliim

Ismim nergis cnm. Yarisalim evet motivasyon olsun banada. Tek basima cok zorlaniyorum.

Yani bu hafta 1,3 kilo vermem lazım, o yüzden bugünden bu akşamdan dikkat ediyorum....

Varmı benle yarışmak isteyen
Yaaa kaptaniiim grupta hep bi yaris halinde olabilirmiyiizz benn yaris duyunca kendime cok dikkat ediyoruum meselaa bn sizinle yarisabilirmm

Benimde hayalimdeki kilo 58 ve görmeyelide yillar gecti üstünden. Insallah o günleri görürüz birlikte.
Insallah caniim benmde hayalim 58 bnde 80 kiloyla basladim 74.6 yla gruptan ayrlmistm 73 u gormustm yine ama sonra gttikce gttiik tkrar kendmi durdurma waktiii dedim

Ellssa kaptanim daha süre vardi ben taşırken listeyi.. ama baska biri taşımış hatta ben de siz sandım taşıyanı.... Şimdi baktım da paylaşım alanina sorun mu çıktı bu yüzden...
Valla şimdi aklım iyice karıştı.. 3 dk geç gittiğinden bahsedilmişti, başka bi arkadaş taşımış hatta.. Allah Allah..
Neyse problem yok sanırım ama..

Canım hoşgeldin, sen nezaman geldin, farkedemimişim kusura bakma

Yaaa kaptaniiim grupta hep bi yaris halinde olabilirmiyiizz benn yaris duyunca kendime cok dikkat ediyoruum meselaa bn sizinle yarisabilirmm
Tabiki oluruz canım.. Yarış halinde olmak gerçekten işe yarıyor..
Senle de yarışabiliriz.. Senin kilo kaçtı bu cuma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…