Ha sen izne ayrılmıştın dimi.. Yarışımız yüzde yarışı olucak canım bilgine..Haftaya 74.6 kiloyu gorup insallah listeye girmek istyrm
Ewet canim izne ayrilmistmm yuzde yarisi derken kac kilo werdysek yuzdeyi yazioduuk o kisma bakicz yani dmeHa sen izne ayrılmıştın dimi.. Yarışımız yüzde yarışı olucak canım bilgine..
Aaa 74,6 yı görebilirsin haftaya cuma.. Verilmicek bir kiloda değilmişsin zaten..
Evet canım. Kimin yüzdesi fazla ise o kazanıcak yani.Ewet canim izne ayrilmistmm yuzde yarisi derken kac kilo werdysek yuzdeyi yazioduuk o kisma bakicz yani dme
Yaa ben artik listeye dahil olmak istyrmdaaa o yuzden o rakam smdi benm hedef tabi asagisinida wersem hic fena olmaz tabiiAaa 74,6 yı görebilirsin haftaya cuma.. Verilmicek bir kiloda değilmişsin zaten..
Ee tabi yarıştığım için senle, görmeyedebilirsin, ye sen hatta bol bol
Zaten ben kazanıcam ya rahat ol yani
Yarışımız başladı
Yokmu yarışımıza dahil olmak isteyen
74le basladm tatlmKeske bende o kilolari görebilsem kac kiloyla basladiniz diyet yapmaya?
Ben günlük yürüyüs yapiyorum artikOoo sen de 1 kilo diyosuun..
Ben bu hafta başlicam inşallah platese.
Bana uyuyooo caniiim ellerine saglikk grubumuz dahada aktiiff we bol eksili olck die dusunuyoruummKizlar herkese uyar mi. İtiraz eden var mi
Ben ben bennnnYokmu yarışımıza dahil olmak isteyen
Cok uyar fazla uyar yapalim yapalim noluur :)Kizlar herkese uyar mi. İtiraz eden var mi
Önemli değil canm iki gün önce geldim memnun oldumCanım hoşgeldin, sen nezaman geldin, farkedemimişim kusura bakma
Ben de varımYokmu yarışımıza dahil olmak isteyen
Ben cok skı bi sekilde burda olmaya calisicaaam bana herkes uyar siz secin kizlarrKiloma yakin olmasi önemli rakibimin evet ama bildirimde bulunabilmeside önemli. Menülerimizi karsilastirabilelim mesela. Herkes kabul ederse bu aksam rakiplerimizi belirleyelimmi ?ecii Ellssa Alinin_Annesi
Ben de varım
Hosgeldin cnm.Ben de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?