- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Atakmi yaptin cnm bugünsabah
1 dlm peynir
1 yumurta
öğle
2 tavuk baget
1 bardak ayran
ara
büyük bardak tarçınlı süt
akşam
yarım göğüs ızgara
yarım kase yoğurt
ara
1 kahve içecem
mercimek çorbası canim ama icmedimNe corbasi canm sebze corbasiysa ic bisey olmaz saat de erken zaten
ben ataka basladim bugünBen 88 kiloyum cnm. Ne zmn baslayacaksin ben karar veremedim henüz baslama konusuna.
evet canımAtakmi yaptin cnm bugün
Kac gün yapicaksin kuzum atagievet canım
Hosgeldin tatlim kendinden bahsetsene biraz. Seni taniyalim. Yasin boyun kilon hedefin nelerMerhaba kimse varmı??? Bende yeni üyeyim.
MerhabaHosgeldin tatlim kendinden bahsetsene biraz. Seni taniyalim. Yasin boyun kilon hedefin neler
Canim 4 kilo vermek cok zor olmasa gerek insallah tez zamanda istedigin kiloya inersin ben inaniyorum ki yaparsinMerhaba
28 yaşında evliyim 4 yaşında bi oğlum var. 170cm boyum 66-67 kiloyum. Aslında çok kilolu değilim şuan ama hoşlanmadığım fazlalıklarım var. Doğumdan buyana hersene kışın diyet yaparım ama en fazla 1 ay. İlk defa geçen yıl kendi emeklerimle 3 ay diyet yaptım 12 kilo verdim 65e düşünce biraz şınardım ve bıraktım. Şimdiye kadar hep bu kilolardayım ama şöyle 62.63 olsam fena olmaz diyorum. Bi arkadaşım 2 sene önce burda zayıflamış. Benim için sürdürmek önemli yani. Oda bana tavsiye edince üye oldum ve burdayım. İnş istediğim kilolara düşebilirim.
Gecen yil 12 kiloyu nasil verdin bu arada canim hemde 3 ay gibi kisa bi süredeMerhaba
28 yaşında evliyim 4 yaşında bi oğlum var. 170cm boyum 66-67 kiloyum. Aslında çok kilolu değilim şuan ama hoşlanmadığım fazlalıklarım var. Doğumdan buyana hersene kışın diyet yaparım ama en fazla 1 ay. İlk defa geçen yıl kendi emeklerimle 3 ay diyet yaptım 12 kilo verdim 65e düşünce biraz şınardım ve bıraktım. Şimdiye kadar hep bu kilolardayım ama şöyle 62.63 olsam fena olmaz diyorum. Bi arkadaşım 2 sene önce burda zayıflamış. Benim için sürdürmek önemli yani. Oda bana tavsiye edince üye oldum ve burdayım. İnş istediğim kilolara düşebilirim.
Cok iyi canm masallahStandart diyet yaptım ekstra bişey yok. Spor bile yok. Yani toplasan 10-15 gün yürüyüş yaptım. Sabah öğle akşam yemeği minik ara öğünler. Makarna ve bulgur pilavı çok nadir ve en fazla 4 kaşık. Pirinç pilavıda çok çok nadir toplasak 3 ayda 3 kere falan. Oda 2 kaşık. Beyaz ekmek yok. Sabahları bir dilim esmer ekmek diğer öğünler ekmek yok. Bol su. Haftada bir kçamağım olurdu bir öğün ne istersem yerdim. Ama onuda dengelerdim bi şekilde. Böyle işte.
Hosgeldin canimm sende nasil verilecwgini bilen tecrübeli bi yarismacisin yani bi kere basarmişsin tebrik ederim öncelikle.. insallah verip de almayiz geri hepimizMerhaba herkese.
Ben diyetisyene gidiyorum bir haftadır. daha önce 2012 de dukan diyeti ile 83 ten 62 kg düşmüştün.
Sonrasında hamilelikte sigarayı bıraktım çok çok kilo aldım 115 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra 108 kg idim.
Kızım 2 yaşına girecek. bir yıldır diyet yapıyorum sözde 86 ya düşmüştüm ramazandan sonra geri 97 ye çıktım. şu anda 94,4 kiloyum. al ver al ver perişan oldum. bu kez verirsem asla ama asla daha almak istemiyorum
6 gün çıktı testteKac gün yapicaksin kuzum atagi
kesinlikle evetKizlar herkese uyar mi. İtiraz eden var mi
ooo naptin kuzum sen yaaaBugünki menüm hic ic acici olmadi malesef
Kahvalti
Ceyrek dilim peynirli börek
5 kasik kahvaltilik gevrek
Yarim bardak yarim yagli süt
Ögle
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim beyaz tost ekmegine kasarli tost
1 tane bitter cikolata (dört köse olanin tamami)
Yarim ayva
Aksam
Yarim bardak cikolatali süt
Yogurtlu karnibahar haslamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?