- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
evet gordum ben 102 kilo ile doguma gittim ve veremedim uzun bir sure cok moral bozucu bende hayatimin hicbir doneminde istedigim kiloda olamadim ama su anki azmim hicbirzaman olmadi.cunku 31 yasindayim ileriki yaslarda sagliksiz bir irey olmak istemiyorum .rn guzel yaslarimi kilomu kafama takarak gecirmek hic istemiyorumçok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün mü
belki duzenli devami gelseymis istedigin kiloya inip birde koruma patlatsaymissin kalirmissin belki o istedigin kiloda ya simdi bende tedavideyim koruma programini mutlaka devam ettirip bir daha asla eski kilolarima kesinlikle donmek istemiyorumçok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün mü
o zaman beni anlıyorsundur 2 senede 30 kilo aldım .oysaki hamileyken 4 kilo almıştım sadece .ne güzel şimdi azmin var.bazen olur ya şimdi bende olduğu gibi asla veremem diyorum.bende artık kiloyla yaşamak istemiyorum ama sadece istemiyorumevet gordum ben 102 kilo ile doguma gittim ve veremedim uzun bir sure cok moral bozucu bende hayatimin hicbir doneminde istedigim kiloda olamadim ama su anki azmim hicbirzaman olmadi.cunku 31 yasindayim ileriki yaslarda sagliksiz bir irey olmak istemiyorum .rn guzel yaslarimi kilomu kafama takarak gecirmek hic istemiyorum
vermem gereken çok olunca o kadar sabırlı olamadım hiçbir zaman.inşallah sen başarırsın canımbelki duzenli devami gelseymis istedigin kiloya inip birde koruma patlatsaymissin kalirmissin belki o istedigin kiloda ya simdi bende tedavideyim koruma programini mutlaka devam ettirip bir daha asla eski kilolarima kesinlikle donmek istemiyorum
ben onceleri sadece istiyordum.simdi faaliyete gevirdigime inaniyorum . neden kizima ne kadar genc bakimli bir annen varmis demesinlerki diye dusunuyorum mesela...veya eşime daha alimli gorunmek... kendime guvenimi kazanmak...dusunmeden giyinmek...muhtesem oyle degil mio zaman beni anlıyorsundur 2 senede 30 kilo aldım .oysaki hamileyken 4 kilo almıştım sadece .ne güzel şimdi azmin var.bazen olur ya şimdi bende olduğu gibi asla veremem diyorum.bende artık kiloyla yaşamak istemiyorum ama sadece istemiyorum
kac kilo vermen gerekiyor ?vermem gereken çok olunca o kadar sabırlı olamadım hiçbir zaman.inşallah sen başarırsın canım
aynen canım hislerime tercüman olmuşsun .inşallah hep birlikte başaracağızben onceleri sadece istiyordum.simdi faaliyete gevirdigime inaniyorum . neden kizima ne kadar genc bakimli bir annen varmis demesinlerki diye dusunuyorum mesela...veya eşime daha alimli gorunmek... kendime guvenimi kazanmak...dusunmeden giyinmek...muhtesem oyle degil mi
ilk hedefim için 20 kilokac kilo vermen gerekiyor ?
arkadasim baslayinca gerisi gelir ama azmini elden birakmaman lazim benimde 20 kilo vermem gerekliydi 12 sini verdim 8 i kaldi ve insanlar cevremde artik evrim gecirmissin demeye basladilar muhtesem bir duygu eminim sen de basaricaksin! 20 kiloyu tamamlayinca tam olucak ama ondanda bir 5 daha bile vermem gerekecek o gunleri gorursem insallah devam edebilirim belki... sende kendindeki degisimi gorunce daha da iyi olucaksin insallah...ilk hedefim için 20 kilo
asıl hedefim için 37 kilo
inşallah canım .defalarca 17 kilo kilo verip aldım artık başarmak istiyorum .20 kilo versem onu bir süre korusam bile yeter aslındaarkadasim baslayinca gerisi gelir ama azmini elden birakmaman lazim benimde 20 kilo vermem gerekliydi 12 sini verdim 8 i kaldi ve insanlar cevremde artik evrim gecirmissin demeye basladilar muhtesem bir duygu eminim sen de basaricaksin! 20 kiloyu tamamlayinca tam olucak ama ondanda bir 5 daha bile vermem gerekecek o gunleri gorursem insallah devam edebilirim belki... sende kendindeki degisimi gorunce daha da iyi olucaksin insallah...
Dukanı ilk kez yapacaksan resmen mucize diyet. kitabını alıp okusanız kesin yaparsınızYaa kizlar cok kiside dukan diyeti duydum hic arastirmadim simdi birazcik arastiricaam yapanlar tawsiye ediyomusunuuz merak ettim
Hosgeldin aramiza cnm.Merhaba kimse varmı??? Bende yeni üyeyim.
Geldin cnm hosgeldinGeldim mi 2. gruba
Nasil yaparsin bunuAfiyet olsuun gayet guzel gtmissin aslinda sonra birazciiikk bozulmuuss neden hep byle olurr yaaa bnde bgn cok guzel gttiim esim aksam ekler pasta getirmis dayanamadim yedim
Sorma cnmya cok abarttim dün bugün acisi cikacak ama mrk etmeyiooo naptin kuzum sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?