Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün mü
evet gordum ben 102 kilo ile doguma gittim ve veremedim uzun bir sure cok moral bozucu bende hayatimin hicbir doneminde istedigim kiloda olamadim ama su anki azmim hicbirzaman olmadi.cunku 31 yasindayim ileriki yaslarda sagliksiz bir irey olmak istemiyorum .rn guzel yaslarimi kilomu kafama takarak gecirmek hic istemiyorum

çok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün mü
belki duzenli devami gelseymis istedigin kiloya inip birde koruma patlatsaymissin kalirmissin belki o istedigin kiloda ya simdi bende tedavideyim koruma programini mutlaka devam ettirip bir daha asla eski kilolarima kesinlikle donmek istemiyorum

o zaman beni anlıyorsundur 2 senede 30 kilo aldım .oysaki hamileyken 4 kilo almıştım sadece .ne güzel şimdi azmin var.bazen olur ya şimdi bende olduğu gibi asla veremem diyorum.bende artık kiloyla yaşamak istemiyorum ama sadece istemiyorum

belki duzenli devami gelseymis istedigin kiloya inip birde koruma patlatsaymissin kalirmissin belki o istedigin kiloda ya simdi bende tedavideyim koruma programini mutlaka devam ettirip bir daha asla eski kilolarima kesinlikle donmek istemiyorum
vermem gereken çok olunca o kadar sabırlı olamadım hiçbir zaman.inşallah sen başarırsın canım

ben onceleri sadece istiyordum.simdi faaliyete gevirdigime inaniyorum . neden kizima ne kadar genc bakimli bir annen varmis demesinlerki diye dusunuyorum mesela...veya eşime daha alimli gorunmek... kendime guvenimi kazanmak...dusunmeden giyinmek...muhtesem oyle degil mi

aynen canım hislerime tercüman olmuşsun .inşallah hep birlikte başaracağız

ilk hedefim için 20 kilo
asıl hedefim için 37 kilo
arkadasim baslayinca gerisi gelir ama azmini elden birakmaman lazim benimde 20 kilo vermem gerekliydi 12 sini verdim 8 i kaldi ve insanlar cevremde artik evrim gecirmissin demeye basladilar muhtesem bir duygu eminim sen de basaricaksin! 20 kiloyu tamamlayinca tam olucak ama ondanda bir 5 daha bile vermem gerekecek o gunleri gorursem insallah devam edebilirim belki... sende kendindeki degisimi gorunce daha da iyi olucaksin insallah...

inşallah canım .defalarca 17 kilo kilo verip aldım artık başarmak istiyorum .20 kilo versem onu bir süre korusam bile yeter aslında

Yaa kizlar cok kiside dukan diyeti duydum hic arastirmadim simdi birazcik arastiricaam yapanlar tawsiye ediyomusunuuz merak ettim
Dukanı ilk kez yapacaksan resmen mucize diyet. kitabını alıp okusanız kesin yaparsınız
Ama işte onun evreleri var uygulamazsanız kat kat geri alırsınız. ayrıca ilk yaptığınızda veriliyor kilo tekrarlayınca veremiyorsun

Hoşbulduk herkese.
Biraz okudum da herkes ne kadar az yiyor
Benim listem cok geldi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…