- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
hosgeldin canim aramizaMerhaba
28 yaşında evliyim 4 yaşında bi oğlum var. 170cm boyum 66-67 kiloyum. Aslında çok kilolu değilim şuan ama hoşlanmadığım fazlalıklarım var. Doğumdan buyana hersene kışın diyet yaparım ama en fazla 1 ay. İlk defa geçen yıl kendi emeklerimle 3 ay diyet yaptım 12 kilo verdim 65e düşünce biraz şınardım ve bıraktım. Şimdiye kadar hep bu kilolardayım ama şöyle 62.63 olsam fena olmaz diyorum. Bi arkadaşım 2 sene önce burda zayıflamış. Benim için sürdürmek önemli yani. Oda bana tavsiye edince üye oldum ve burdayım. İnş istediğim kilolara düşebilirim.
hosgeldin canim son cumlrn herseyi ozetliyor bravo verip geri donmemek mazide birakmak o kilolu gunleri harika olucakMerhaba herkese.
Ben diyetisyene gidiyorum bir haftadır. daha önce 2012 de dukan diyeti ile 83 ten 62 kg düşmüştün.
Sonrasında hamilelikte sigarayı bıraktım çok çok kilo aldım 115 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra 108 kg idim.
Kızım 2 yaşına girecek. bir yıldır diyet yapıyorum sözde 86 ya düşmüştüm ramazandan sonra geri 97 ye çıktım. şu anda 94,4 kiloyum. al ver al ver perişan oldum. bu kez verirsem asla ama asla daha almak istemiyorum
Hosgeldin canimMerhaba kimse varmı??? Bende yeni üyeyim.
Kaptancimla kapisiyoruz bu hafta ama dewamlimi yarisiciizz onu bilmiyorum caniiimPembedşlr 77
Fahmuh 77
Alinannesi 75
benimki 78 bana yakin kiloda arkadaslarim yarış eşi olmayanlar eş olabiliriz
Afiyet olsuun gayet guzel gtmissin aslinda sonra birazciiikk bozulmuuss neden hep byle olurr yaaa bnde bgn cok guzel gttiim esim aksam ekler pasta getirmis dayanamadim yedimBugunku menum
Sabah
yarim yumurta omlet
beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates
Oglen
brokoli corbasi
Ara
yarim armut
2 iri uzum
Aksam
peynirli zeytinli kuru domatesli kanepe 2 adet
avuc uci buyuklugunde maydonozlu peynirli borek
irmik tatlisi meyveli cok az sekerli
Hosgeldin canim.. insallahhh wereliiimdee bi daha geri almayalim yaaaMerhaba herkese.
Ben diyetisyene gidiyorum bir haftadır. daha önce 2012 de dukan diyeti ile 83 ten 62 kg düşmüştün.
Sonrasında hamilelikte sigarayı bıraktım çok çok kilo aldım 115 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra 108 kg idim.
Kızım 2 yaşına girecek. bir yıldır diyet yapıyorum sözde 86 ya düşmüştüm ramazandan sonra geri 97 ye çıktım. şu anda 94,4 kiloyum. al ver al ver perişan oldum. bu kez verirsem asla ama asla daha almak istemiyorum
offf ekler miii kremali herşey mukemmmel misafirlerim vardi iktamlik yaptiklarimiz aksam yemegine donusuyor malesefAfiyet olsuun gayet guzel gtmissin aslinda sonra birazciiikk bozulmuuss neden hep byle olurr yaaa bnde bgn cok guzel gttiim esim aksam ekler pasta getirmis dayanamadim yedim
valla dukon cok duydumda geri aliniyor o şok dietler cok sagliksiz bence ya en iyisi verimli zamanda etkili kilo verimi saglikli duzenli yeme aliskanligi bunun baska bir caresi yok brn hepsini denedim hapla bile zayifladim yillar once ama hicbir faydasi yok zarari var aksine arkadasim tabiki bu şahsi yorumlarimYaa kizlar cok kiside dukan diyeti duydum hic arastirmadim simdi birazcik arastiricaam yapanlar tawsiye ediyomusunuuz merak ettim
Anladim caniim. Şok diyet oluyor oda dogru. Bende sok diyetleri kendme hic uygulamadim cok korktum geri aliniyor diyee. Tabikide fikirlerniz onemli benm icin canimvalla dukon cok duydumda geri aliniyor o şok dietler cok sagliksiz bence ya en iyisi verimli zamanda etkili kilo verimi saglikli duzenli yeme aliskanligi bunun baska bir caresi yok brn hepsini denedim hapla bile zayifladim yillar once ama hicbir faydasi yok zarari var aksine arkadasim tabiki bu şahsi yorumlarim
En guzeli aslindaa. Suan kac kilosun canmkızlar ben her diyeti denedim.dr diyetiyle bile 10 kilo verip 15 almışlığım var. o nedenle sağlığı bu raddede pek düşünmemeye başladım.motivasyonum sıfır bu dönem .ilk etapta motive olmak istiyorum.bu da benim şuanki görüşüm .ha vereceğim kilo 10 kilo veya altı olsa muhtemelen düzenli beslenmeyle kilo vermek isterdim
geçen cuma 92.4 tüm bugün 95En guzeli aslindaa. Suan kac kilosun canm
dr. dietiyse deneyip hedefe ulastin mi ulasinca koruma programi uyguladiniz mi doktorunla ? saglikli yasam duzeni kurabildin mi ve birde kilo verdikten sonra 1 yil koruma programi şart uygulayabildin mi? . ben artik hic eski kafa yapisinda degilim kesinlike saglikli yasama evet !!!kızlar ben her diyeti denedim.dr diyetiyle bile 10 kilo verip 15 almışlığım var. o nedenle sağlığı bu raddede pek düşünmemeye başladım.motivasyonum sıfır bu dönem .ilk etapta motive olmak istiyorum.bu da benim şuanki görüşüm .ha vereceğim kilo 10 kilo veya altı olsa muhtemelen düzenli beslenmeyle kilo vermek isterdim
75 kiloyum canm bndeAlinin_Annesi sen kaç kilosun canım
çok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün müdr. dietiyse deneyip hedefe ulastin mi ulasinca koruma programi uyguladiniz mi doktorunla ? saglikli yasam duzeni kurabildin mi ve birde kilo verdikten sonra 1 yil koruma programi şart uygulayabildin mi? . ben artik hic eski kafa yapisinda degilim kesinlike saglikli yasama evet !!!
ilk hedefim 75 benim de75 kiloyum canm bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?