Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosgeldin canim aramiza

hosgeldin canim son cumlrn herseyi ozetliyor bravo verip geri donmemek mazide birakmak o kilolu gunleri harika olucak

Bugunku menum
Sabah
yarim yumurta omlet
beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates

Oglen
brokoli corbasi

Ara
yarim armut
2 iri uzum

Aksam
peynirli zeytinli kuru domatesli kanepe 2 adet
avuc uci buyuklugunde maydonozlu peynirli borek

irmik tatlisi meyveli cok az sekerli

Afiyet olsuun gayet guzel gtmissin aslinda sonra birazciiikk bozulmuuss neden hep byle olurr yaaa bnde bgn cok guzel gttiim esim aksam ekler pasta getirmis dayanamadim yedim

Hosgeldin canim.. insallahhh wereliiimdee bi daha geri almayalim yaaa

Yaa kizlar cok kiside dukan diyeti duydum hic arastirmadim simdi birazcik arastiricaam yapanlar tawsiye ediyomusunuuz merak ettim

Yaa kizlar cok kiside dukan diyeti duydum hic arastirmadim simdi birazcik arastiricaam yapanlar tawsiye ediyomusunuuz merak ettim
valla dukon cok duydumda geri aliniyor o şok dietler cok sagliksiz bence ya en iyisi verimli zamanda etkili kilo verimi saglikli duzenli yeme aliskanligi bunun baska bir caresi yok brn hepsini denedim hapla bile zayifladim yillar once ama hicbir faydasi yok zarari var aksine arkadasim tabiki bu şahsi yorumlarim

Anladim caniim. Şok diyet oluyor oda dogru. Bende sok diyetleri kendme hic uygulamadim cok korktum geri aliniyor diyee. Tabikide fikirlerniz onemli benm icin canim

kızlar ben her diyeti denedim.dr diyetiyle bile 10 kilo verip 15 almışlığım var. o nedenle sağlığı bu raddede pek düşünmemeye başladım.motivasyonum sıfır bu dönem .ilk etapta motive olmak istiyorum.bu da benim şuanki görüşüm .ha vereceğim kilo 10 kilo veya altı olsa muhtemelen düzenli beslenmeyle kilo vermek isterdim

En guzeli aslindaa. Suan kac kilosun canm

dr. dietiyse deneyip hedefe ulastin mi ulasinca koruma programi uyguladiniz mi doktorunla ? saglikli yasam duzeni kurabildin mi ve birde kilo verdikten sonra 1 yil koruma programi şart uygulayabildin mi? . ben artik hic eski kafa yapisinda degilim kesinlike saglikli yasama evet !!!

çok haklısın hayatım da istediğim kiloya hiç inemedim bırak korumayı.peki sen hiç 100 lü kiloları gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…