Valla helal olsunGünaydın kızlar hafif bir pazar diliyorum..sabah sporumu yapmış olmanın moraliyle yazıyorum:)) 20 dk kardiyo, toplamda 1 saatten fazla yaptım içinde squat, mekik kalça kol ne ararsanız vardı
Akşam coşmuşuzBugunku menum
Sabah
yarim yumurta omlet
beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates
Oglen
brokoli corbasi
Ara
yarim armut
2 iri uzum
Aksam
peynirli zeytinli kuru domatesli kanepe 2 adet
avuc uci buyuklugunde maydonozlu peynirli borek
irmik tatlisi meyveli cok az sekerli
Selam kızlar
İnternet çok vasattı derlen yatılı misafir geldi, yarın da misafir im var. Hft sonu çok bakamıyorum hızlıca baktım da yarış mı var benim rakibim @krakker sanırım ? Burda mısın kapışalım rakibem
Saol canım benimValla helal olsun
Insallahh goruceksin caniiimmilk hedefim 75 benim de
Nasil yaparsin bunu
Kaptanla sen kapisiosan ben kimle kapisicam ay benm esim kiiimm@akrep33 biz de seninle mi kapışıcaz kaptanım
Ewettt takima ilk geldigimde kimse konusmuodu belirli bi kac kisi yazioduu snra cok sukurr konusmaya basladik ve herkess muhabbete ortak oldu ck sicak we guzel ortam olduKapışalım rakibem
takım çok hareketli maşallah ,ben hiç bu kadar aktif görmedim takımımızı bu zaman kadar
çok sevindim
watsap ta sorun var yazamıyorum oraya
gözlüklerimde olmadı daha
özel yapım olduğu için biraz zaman alıcak
kusura bakmayın ama yazılanları okuyamıyorummm
gözlüklerim gelene kadarnidah ı takip etmeye çalışırım ,sevgili rakibemi
yüzdelerle yarışıyoruz değilmiii
Tmm bebisim sen bilirsin isiniama cok sukur sabah hemen tartildim ve sabitim arti olmamisiiimm
Sayemde desek ayip olmaz heralde :))))Ewettt takima ilk geldigimde kimse konusmuodu belirli bi kac kisi yazioduu snra cok sukurr konusmaya basladik ve herkess muhabbete ortak oldu ck sicak we guzel ortam oldu
Aynen herkesinki yazinca daha güzel olur. Hislerimin tercümani bacim sevdim kiz ben seniYaaa kizlar hepinizi tanimaya calisiyorumm konusuyrz snra bu kac kiloydu diyorum herkes profilinin altina kilosunu ve hedefini yazabilirmii cok unutuyorm bidaha bidaha sormayada utaniyorum
Bende essizim es olabiliriz yani.Kaptanla sen kapisiosan ben kimle kapisicam ay benm esim kiiimm
Kizlar yenileri de eklicem biraz zaman verin :)Bende essizim es olabiliriz yani.ecii eslestirmeleri yap lütfen kaptan yardimcimiz :)
Hislerimiz karsilikkliiiAynen herkesinki yazinca daha güzel olur. Hislerimin tercümani bacim sevdim kiz ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?