Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akşam coşmuşuz
Hafta sonu daha bi dikkat etmek gerekiyor

Kapışalım rakibem
takım çok hareketli maşallah ,ben hiç bu kadar aktif görmedim takımımızı bu zaman kadar
çok sevindim
watsap ta sorun var yazamıyorum oraya
gözlüklerimde olmadı daha
özel yapım olduğu için biraz zaman alıcak

kusura bakmayın ama yazılanları okuyamıyorummm
gözlüklerim gelene kadar nidah ı takip etmeye çalışırım ,sevgili rakibemi
yüzdelerle yarışıyoruz değilmiii

Evdeki tartım dijital değildi o yüzden kaç gr zayıfladım göremiyordum azonce gittim dijital hatta vücut analizi gösteren tartı aldım bakalım bu sefer olsun kızlar artık yani bir genç kıza yakışmıyor 70 li kilolar

Ewettt takima ilk geldigimde kimse konusmuodu belirli bi kac kisi yazioduu snra cok sukurr konusmaya basladik ve herkess muhabbete ortak oldu ck sicak we guzel ortam oldu

Yaaa kizlar hepinizi tanimaya calisiyorumm konusuyrz snra bu kac kiloydu diyorum herkes profilinin altina kilosunu ve hedefini yazabilirmii cok unutuyorm bidaha bidaha sormayada utaniyorum

Yaaa kizlar hepinizi tanimaya calisiyorumm konusuyrz snra bu kac kiloydu diyorum herkes profilinin altina kilosunu ve hedefini yazabilirmii cok unutuyorm bidaha bidaha sormayada utaniyorum
Aynen herkesinki yazinca daha güzel olur. Hislerimin tercümani bacim sevdim kiz ben seni

Kızlar ew yapımı çikolata denedim tadı muhteşem ötesi oldu yaaa. Gerçekten bu kadar iyi bi sonuç beklemiyodum tadi cok cok güzel. Artik özellikle özel Günlerimizde tatlı krizlerimizi bu masum ew yapımı çikolata ile bastırabiliriz..
Tarifi
Suda bekletilen 15 hurmanin çekirdeğini çıkarıp 1 avokado 2 yk kakao 1 pkt vanilya ve biraz da ceviz ekleyip blender dan geciriyoruz.. çikolata haziiirrrr. Yaklaşık 10 porsiyon cikiyo bu tarifle
Şiddetle tavsiye ederim canlarim deneyin pisman olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…