Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hurmam olsaydi suann hic usenmez denerdim heraldeee ama en yakn zamanda denicem caniiim tesekkrlerr

Sabah:
-1 su bardağı süt
-Çay - şekersiz
-2 yumurta
-2 kibrit kutusu peynir ( dil,burgu,süzme,light,1-2 çb lor)
-4-5 zeytin veya 2 ceviz
-2 ince dilin çavdar ya da tam buğday ekmeği.
-Yeşillik ( yağsız tuzsuz)

Kuşluk - ara öğün 10:30
-1 fincan çay
- 2 adet kayısı ya da hurma

Öğlen
- 1 kepçe çorba ( ekmek varsa çorba yok)
- 4 köfte büyüklüğünde et tavuk balık ya da
- 10 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
- 1 su bardağı yoğurt
- 1-2 dilim ekmek ( çavdar,tam buğday)
- Salata ( sınırsız yağsız)

Ara öğün: 14:30
-1 porsiyon meyve
Veya sade soda +2 adet ceviz veya 10-12 adet badem ya da çiğ fındık

Ara öğün: 16:30
- 1 su bardağı süt veya yoğurt+ 2 adet kepekli grisini

Akşam
- Öğlenin aynısı ancak çorba yok, ekmek bir dilim. Öğlen et yendi ise akşama sebze yenecek

Ara öğün 20:00
Çay+ 2 ad ceviz

Gece: 22:00
1 porsiyon meyve veya
1,5 su bardağı yoğurda 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve tarçın
karıştır ye.
3-3,5 lt su

Yemekler 30 dakkada iyice çiğnenerek yenecek
40 dakka yürüyüş ya da spor ( spor ana yemekten 45 dk sonra yapılacak)

Benim listtem üstteki ama ara öğünleri atlıyorum bazen.
Bu sabah kahvaltı yapamadık malum pazar. sabah öğlen karıştı. kavurmalı yumurta ve salatalık yedim. bir bardak süt ve çay.
Sonra bir mandalina yedim

Akşama yemek yok yoğurt salata yemeyi düşünüyorum

Pardon canim bu yazdiklarin senin menun mu yoksa diyetisyenin verdigi menuyumu paylastin ben bsy anlamadm

Menulerini aksam yemeginden sonra we ne yediysen onu paylasirsan daha anlasilir olur caniim. Cok kalabalik bi menu gordm ve korktum bian yaa. Bu arada kilon kacti canim

Menulerini aksam yemeginden sonra we ne yediysen onu paylasirsan daha anlasilir olur caniim. Cok kalabalik bi menu gordm ve korktum bian yaa. Bu arada kilon kacti canim
Evet akşamı yemeden paylaştım. henüz kuralları bilmiyorum. cocuk olduğu için ne zaman vakit bulsam yazıyorum.
Kilom 94,2

Süpersin bu cok güzel bi öneri oldu.

Evet akşamı yemeden paylaştım. henüz kuralları bilmiyorum. cocuk olduğu için ne zaman vakit bulsam yazıyorum.
Kilom 94,2
Benm bildigim oyle soylemek istedim kaptanimiz ve yardimcimiz nasil olmasi gerektgini soyler size. Allah bagislasin cocuk bnde de varr her zmn musait olunmuyor iyi biliyorum

kızlar ben ilk buraya yazdığım kiloyu mu yazayim profilime .yoksa bu haftaki diyete cidden baslamis olduğum kiloyu mu yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…