Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Sabah
Nesfit 5 kasik
Yarim bardak süt

Ögle
1 tane portakal
Firinda sigara böregi 1 tane

Aksam
Yarim kase türlü
Yarim kase yogurt

Bu aksam nöbetteyim kizlar. Hemsire oldugumu söylemistim sanirim. Sabaha kdr ara ara 2si 1 arada icerim. Uykumu acsin diye.

Afiyet olsun canimm menunu begendiim :) kolay gelsinnn canim iyi nobetler

Gunun menusu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim domates+yarim salatalik
1 kk peynir
Aksam
1 tabak karnibahar +1 kase yogurt
Su 2bck ltre

Yarım saat (1800) air climber de yürüdüm ne cok ter döküyorum heralde 1 saat falan yürüsem vucudumda su kalmaz

Atakta kac günün kaldi cnm senin? Bende atagin bitene kdr sana eslik edeyim. Sonrasinda seyirede birlikte geceriz.
4 günüm kaldi canim .olur beraber devam edelim

Aynı kiloyuz yarışırız bari.
olur canim

88prenses22 sen dukan mı yapıyorsun. o zaman senle yarışamam hızlı verirsin.
şuan dukan yapıyorum . atakla iyi veririm diye düşündüm . devaminda bakicam yani

hosgeldin canim kac kilosun kac yasndasiin merak ettm senii azck tanitirmsn kendnii
Tabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallah

Tabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallah
Pardon canim gormemisim allah bagislasin bebislerinii. Insallah vericz kilolarmiziii

Hoşgeldin canm bende yeniyim sende benim gibi normalde zayıfken doğum mağduru olmuşsun seni çok iyi anlıyorum inşallah hep beraber kurtulcaz burda

Cok güzel bi menü olmus. Yaban mersinini bende cok severim ayrica iyide bagirsak calistirir diimi

Ayy kuzum seni anlamamam imkansiz bende doguma 104 kiloyla gittim biliyormusun. Ellerim ayaklarim yüzüm fena halde sismisti. Sonrasinda diyet yaptim 77 ye kdr düsmüstüm ama bi gaflete kapilip homini girtlak yapinca 89 a ciktim tekrar. Insallah hep beraber 50leri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…