- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Atakta kac günün kaldi cnm senin? Bende atagin bitene kdr sana eslik edeyim. Sonrasinda seyirede birlikte geceriz.kızlar ben ilk buraya yazdığım kiloyu mu yazayim profilime .yoksa bu haftaki diyete cidden baslamis olduğum kiloyu mu yazayim
Afiyet olsun canimm menunu begendiim :) kolay gelsinnn canim iyi nobetlerMenüm
Sabah
Nesfit 5 kasik
Yarim bardak süt
Ögle
1 tane portakal
Firinda sigara böregi 1 tane
Aksam
Yarim kase türlü
Yarim kase yogurt
Bu aksam nöbetteyim kizlar. Hemsire oldugumu söylemistim sanirim. Sabaha kdr ara ara 2si 1 arada icerim. Uykumu acsin diye.
Aynı kiloyuz yarışırız bari.hoş geldin canim .bende bugün 94.2 ydim
Saol cnm cok tsk ediyorum.Afiyet olsun canimm menunu begendiim :) kolay gelsinnn canim iyi nobetler
Sen karataymi yapiyorsun kuzum. Az yemissin bugün bayagi.Gunun menusu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim domates+yarim salatalik
1 kk peynir
Aksam
1 tabak karnibahar +1 kase yogurt
Su 2bck ltre
Hic bisey yapmiyorum canim bgn snirlerim biraz bozuk canm bsy yemek istemediSen karataymi yapiyorsun kuzum. Az yemissin bugün bayagi.
4 günüm kaldi canim .olur beraber devam edelimAtakta kac günün kaldi cnm senin? Bende atagin bitene kdr sana eslik edeyim. Sonrasinda seyirede birlikte geceriz.
olur canimAynı kiloyuz yarışırız bari.
şuan dukan yapıyorum . atakla iyi veririm diye düşündüm . devaminda bakicam yani88prenses22 sen dukan mı yapıyorsun. o zaman senle yarışamam hızlı verirsin.
Tabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallahhosgeldin canim kac kilosun kac yasndasiin merak ettm senii azck tanitirmsn kendnii
Pardon canim gormemisim allah bagislasin bebislerinii. Insallah vericz kilolarmiziiiTabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallah
Hoşgeldin canm bende yeniyim sende benim gibi normalde zayıfken doğum mağduru olmuşsun seni çok iyi anlıyorum inşallah hep beraber kurtulcaz burdaMerhaba herkese.
Ben diyetisyene gidiyorum bir haftadır. daha önce 2012 de dukan diyeti ile 83 ten 62 kg düşmüştün.
Sonrasında hamilelikte sigarayı bıraktım çok çok kilo aldım 115 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra 108 kg idim.
Kızım 2 yaşına girecek. bir yıldır diyet yapıyorum sözde 86 ya düşmüştüm ramazandan sonra geri 97 ye çıktım. şu anda 94,4 kiloyum. al ver al ver perişan oldum. bu kez verirsem asla ama asla daha almak istemiyorum
Cok güzel bi menü olmus. Yaban mersinini bende cok severim ayrica iyide bagirsak calistirir diimiKızlar Sabah 1 yeşil 3lma 2 kaşık yoğurt tarçın karışımı
Ara yarım meyve 1 çay bardağı sut
Öğle 1 kepçe çorba 1 Dlm ekmek avuç içi kadar et
Ara 2 kaşık yogurt (keten tohumu ve yulaf kepekli 10 tanede yaban mersini)
Aksam kozl3nmis biber patlican
Kötü biseymi oldu cnm hayirdir?Hic bisey yapmiyorum canim bgn snirlerim biraz bozuk canm bsy yemek istemedi
Ayy kuzum seni anlamamam imkansiz bende doguma 104 kiloyla gittim biliyormusun. Ellerim ayaklarim yüzüm fena halde sismisti. Sonrasinda diyet yaptim 77 ye kdr düsmüstüm ama bi gaflete kapilip homini girtlak yapinca 89 a ciktim tekrar. Insallah hep beraber 50leri görürüz.Tabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?