Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben doğuma yakın artık tartılmıyordum ama Dr kontrollerinde doğumdan bir hafta önce 99kg olmuştum 100 ü görmem inşallah diyordum ki göremeden acil doğuma gittim yani aslında fazlasını gördümde gözümle görmedim, bende aşırı şişmiştim adım atamıyordum doğumdan sonra 88dim 10 kg verdim 78 im şükür ama hayatımda hiç bu kilolarda olmamıştım çok kötü bir duyguymuş

Bugünkü menümü paylaşayım
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 biber
1 kk peynir
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Yeşillik
12:00
10 fındık
14:00
Üzüm
16:00
Balık
Bol salata
17:00
Kahve
Gün biter
Tabi su 2,5 lt

Al bendende o kdr. Bu kilolarla gebelikten sonra tanistim. Normalde 57-58 kilo insandim. Bir kez 63e cikmistim 1 ay diyet yapip 55 e düsmüstm ne günlermis :)

Hoşgeldin canm bende yeniyim sende benim gibi normalde zayıfken doğum mağduru olmuşsun seni çok iyi anlıyorum inşallah hep beraber kurtulcaz burda
Cok zayıf değildim ama normal sayılırdı en azından. beni sigara mahvetti. aslında yeniden başlasam sigaraya veririm ama başlamak istemiyorum.
Sende hoşgeldin.

pazar menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata az peynir az zeytin biraz fındık ezmesi ve çay
ara: sabah sporum sonrası içim rahaat bir şekilde starbucks de-caf light sütlü kahvemi içtim
öğlen: elmalı ve incirli 3 kaşık yoğurt yanında az salata
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim tb, 4 tane küçük yaprak sarma
ara: tel şekerli türk kahvesi
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim

bol su, sporumu yazmıştım zaten

Süpersin baby bol eksili günler bizleri bekler

canım eğer akşamı dediğin gibi yediysen fena değil bence
canım harikasın bravo sana nasıl azaltmışsın yemeyi
Gunun menusu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim domates+yarim salatalik
1 kk peynir
Aksam
1 tabak karnibahar +1 kase yogurt
Su 2bck ltre
sen de harikasın canım
örnek bir diyet menüsü daha maşallah size
Tabi ki canm tanıtırım aslında tanıtmıştım daha önce ama görmedin sanırım, 33 yaşındayım 6,5 aylık ikiz bebeklerim var 78 kiloyum doğumda aşırı kilo aldım hedefim 55 inşallah
canım hedeflerimiz aynı inşallah birlikte göreceğiz o günleri
harika bir menü

ayy inşallah canım yaa walla gelsin artık o günler biraz moral bulmak istiyorum
Aynen bende sabirsizlikla bekliyorum. Basaririz ama ben inaniyorum. Basari öykülerini okudunmu bilmiyorum basarmis olan birsürü insan var. Etrafimda da günden güne eriyen insanlar cok var. Bizde basaricaz cnm basari öykülerimizi yazicaz

ah canım ben daha once 55lere kadar düştüm burada, ben de başarmıştım yani ama kilomu koruyamadım sonra da üstüne koydum velhasıl kelam, başaracağız inanıyorum ve sonrasını da çok iyi getirmeliyiz

Ins cnm. Takiminda havasi degisti herkes cok azimli ilerleyen haftalarin en güclü takimlarindan biri biz olucaz

Ins cnm. Takiminda havasi degisti herkes cok azimli ilerleyen haftalarin en güclü takimlarindan biri biz olucaz
bencede azonce menüleri yorumladım valla hepsi birbirinden iyiydi zaten o sinerji çok onemli, menüm yorumlanınca veya olumlu bir yorum gelince o kadar mutlu ve motive oluyorum ki...kim tutar bizi

NERELeRDE kaldın canım gözlük hemen gelsin de aktifleşelim

Yüzdelerle yarışıyormuşuz. bugün misafir vardı abarttım biraz ama toparlancam inş. cuma görüşürüzz

kolay gelsin cnm güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…