Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar bugun menümü yazmasam daha iyi feciydi

sabah: 2 parça börek,haşyumurta,yeşillik,az ekmek peynir.

öğle: bulgur pilavı,patlıcan yemeği

akşam:fırın tavuk-patates,az pilav,ayran

ara:1 dilim baklava,2 parça börek misafir vardı gitti irade

Bide ne yaptin diye bana kiziyordun. Bana güzel örnek ol zayifladigimiz zamani düsün... Ben bugün dünki hatayi yapmadim saglikli beslendim darisi basina kuzucum.
kizicaz birbirimize valla.cok daha disiplinli olmak lazim kesinlikle.yarin yeni haftaya baslangic yapiyorum tum enerjimizle baslayalim hatasiz gunler gecirelim

kizlar yemin ederim ben iyi degilim haftasonum cok kotu gecti kacirmalarla dolu sacmaladim yazmasam daha iyi gercektende.hic kacirmadigim kadar kacirdim haftasonuna bitiktirdim sanki ya cok sinirliyim kizdim hep kendime yarin yeni hafta başı sıkı bir hafta gecirmem ŞART

oy oy oyyy feciii ama ne kadarda benim bugunku tukettiklerime benziyor bi yazsam fenaaa

harika birmenu tebrikler canim

sigara boregi haric supersin canim

Diyetisyen tahlil istemişti. D vitaminim yerlerde. internetten araştırdım iyice D vitamini düşükse kilo vermek cok zormuş. canancığım da sürekli diyor zaten.
Bakalım d vit.kullanmaya başladım etkisi olacak mı?
Diyetisyende menuyu nasıl değiştirecek bilmiyorum

Börek çörekler hariç pek güzel menuleriniz.
Ben akşama balık salata yedim. bir avuc da leblebi.
Pazar günleri nedense kaçamaksız atlatmak zor oluyor ama hamurişi falan yemiyorum hiç. kaçamaksada yine izinli şeylerden yiyorım.

Iyi yaptin cnm. Yalniz baslangic kilonla güncel kilonu ayri ayri yaz ne kdr verdigini takip edebilelim. ( sende diceksinki simdi bi isteginiz bitmedi :))))) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…