kizicaz birbirimize valla.cok daha disiplinli olmak lazim kesinlikle.yarin yeni haftaya baslangic yapiyorum tum enerjimizle baslayalim hatasiz gunler gecirelimBide ne yaptin diye bana kiziyordun. Bana güzel örnek ol zayifladigimiz zamani düsün... Ben bugün dünki hatayi yapmadim saglikli beslendim darisi basina kuzucum.
supersin tatlim hadi baslayalim eşimBenimde kilom 78 canm eş olabiliriz
bravo tatlim gayet guzelSaba
Muz
Öğle
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 bardak süt
3 hurma
2 ceviz
Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 kase çorba
1 tabak sebzeli haşlanmış tavuk
oy oy oyyy feciii ama ne kadarda benim bugunku tukettiklerime benziyorselam kızlar bugun menümü yazmasam daha iyi feciydi
sabah: 2 parça börek,haşyumurta,yeşillik,az ekmek peynir.
öğle: bulgur pilavı,patlıcan yemeği
akşam:fırın tavuk-patates,az pilav,ayran
ara:1 dilim baklava,2 parça börekmisafir vardı gitti irade
bence muthiş olmuş canim bravoBugünkü menümü paylaşayım
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 biber
1 kk peynir
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Yeşillik
12:00
10 fındık
14:00
Üzüm
16:00
Balık
Bol salata
17:00
Kahve
Gün biter
Tabi su 2,5 lt
harika birmenu tebrikler canimKızlar Sabah 1 yeşil 3lma 2 kaşık yoğurt tarçın karışımı
Ara yarım meyve 1 çay bardağı sut
Öğle 1 kepçe çorba 1 Dlm ekmek avuç içi kadar et
Ara 2 kaşık yogurt (keten tohumu ve yulaf kepekli 10 tanede yaban mersini)
Aksam kozl3nmis biber patlican
sigara boregi haric supersin canimMenüm
Sabah
Nesfit 5 kasik
Yarim bardak süt
Ögle
1 tane portakal
Firinda sigara böregi 1 tane
Aksam
Yarim kase türlü
Yarim kase yogurt
Bu aksam nöbetteyim kizlar. Hemsire oldugumu söylemistim sanirim. Sabaha kdr ara ara 2si 1 arada icerim. Uykumu acsin diye.
Cok güzel gidiyorsun cnm cok kilo vericeksin darisi basima...sabah
1 bardak süt
öğle
2 yumurtadan peynirli omlet
akşam
1 tabak haşlama et
inşallah canim ama çok zorlanıyorumCok güzel gidiyorsun cnm cok kilo vericeksin darisi basima...
Bikac gün icinde miden kücülecegi icin zorlanmayacaksin sabret. Yarin bende cok benzer bi menüyle burda olucam. Yalniz deilsin.inşallah canim ama çok zorlanıyorum
Iyi yaptin cnm. Yalniz baslangic kilonla güncel kilonu ayri ayri yaz ne kdr verdigini takip edebilelim. ( sende diceksinki simdi bi isteginiz bitmedi :))))) )Günaydın kızlar hadi bakalım güçlü duracağımız hafif bir gün daha olsun
Bu aradaAlinin_Annesi nin notu üzerine profilime güncel kilo bilgilerimi yazdım çok mantıklı geldi saol canımcım:)
İnşallah canim yaBikac gün icinde miden kücülecegi icin zorlanmayacaksin sabret. Yarin bende cok benzer bi menüyle burda olucam. Yalniz deilsin.
Aynen bende 57 58 dim hep bazen 55 e düşüyordum hattaAl bendende o kdr. Bu kilolarla gebelikten sonra tanistim. Normalde 57-58 kilo insandim. Bir kez 63e cikmistim 1 ay diyet yapip 55 e düsmüstm ne günlermis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?