- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Aman canm sakın sigara kilodan daha kötüCok zayıf değildim ama normal sayılırdı en azından. beni sigara mahvetti. aslında yeniden başlasam sigaraya veririm ama başlamak istemiyorum.
Sende hoşgeldin.
Güzel menü canmpazar menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata az peynir az zeytin biraz fındık ezmesi ve çay
ara: sabah sporum sonrası içim rahaat bir şekilde starbucks de-caf light sütlü kahvemi içtim
öğlen: elmalı ve incirli 3 kaşık yoğurt yanında az salata
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim tb, 4 tane küçük yaprak sarma
ara: tel şekerli türk kahvesi
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
bol su, sporumu yazmıştım zaten
Aman Allahımselam kızlar bugun menümü yazmasam daha iyi feciydi
sabah: 2 parça börek,haşyumurta,yeşillik,az ekmek peynir.
öğle: bulgur pilavı,patlıcan yemeği
akşam:fırın tavuk-patates,az pilav,ayran
ara:1 dilim baklava,2 parça börekmisafir vardı gitti irade
Aynen canm pazar günleri irademizle savaşıyoruz resmenBörek çörekler hariç pek güzel menuleriniz.
Ben akşama balık salata yedim. bir avuc da leblebi.
Pazar günleri nedense kaçamaksız atlatmak zor oluyor ama hamurişi falan yemiyorum hiç. kaçamaksada yine izinli şeylerden yiyorım.
Suan 70li kilolara düssem rahat bi nefes alcam. O kdr düstüm yani :)))Aynen bende 57 58 dim hep bazen 55 e düşüyordum hatta
Çok mantıklı hemen güncelliyorum:)) yok demem kuzucumIyi yaptin cnm. Yalniz baslangic kilonla güncel kilonu ayri ayri yaz ne kdr verdigini takip edebilelim. ( sende diceksinki simdi bi isteginiz bitmedi :))))) )
Aynı şeyi 60 lar için düşünüyorum kendimi kilolu sanırdım 65 ken hoş o da çok bi kilo ama 72 ye dayanınca noluyoruuu dedim yani inş cnm tez zamanda göreceğiz 60 ları da 50 lerideeSuan 70li kilolara düssem rahat bi nefes alcam. O kdr düstüm yani :)))
Canım liptonun limonlu yeşil çay ödem attırıyor bana haberin olsun, evet vücudu şaşırtın falan diyorlar yaKızlar Dr bana 3.5 4 kilo ödemin var dedi ve HAftada 3 gün ödem sokucu çay verdi 3 günde goji çayı iç dedi
Birde birşeyi uzun süre yeme sürekli değişik olsun ki metabolizma Hızlanır dedi
OMG!! Naptın sen kuzucum bugün ekstra dikkat et, bol su ve yeşil çay cnm meyveliylğurt fln yap 1 öğündeselam kızlar bugun menümü yazmasam daha iyi feciydi
Canım yukarıda nidaha dediğim şeyler senin için de geçerlikizlar yemin ederim ben iyi degilim haftasonum cok kotu gecti kacirmalarla dolu sacmaladim yazmasam daha iyi gercektende.hic kacirmadigim kadar kacirdim haftasonuna bitiktirdim sanki ya cok sinirliyim kizdim hep kendime yarin yeni hafta başı sıkı bir hafta gecirmem ŞART
Harikasın canımmSaba
Muz
Öğle
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 bardak süt
3 hurma
2 ceviz
Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 kase çorba
1 tabak sebzeli haşlanmış tavuk
En güzeli zaten bunu yapabilsek yeter zatenBörek çörekler hariç pek güzel menuleriniz.
Ben akşama balık salata yedim. bir avuc da leblebi.
Pazar günleri nedense kaçamaksız atlatmak zor oluyor ama hamurişi falan yemiyorum hiç. kaçamaksada yine izinli şeylerden yiyorım.
Gayet iyi dukandı sanırım bu pek bilmiyorum sma umarım iyi olursabah
1 bardak süt
öğle
2 yumurtadan peynirli omlet
akşam
1 tabak haşlama et
Saol canım benimGüzel menü canm
Canim kilo alma programindamisinnnn bu nasil menuuuuu yeme bacimmmmmm yemeeeeeeeeeeselam kızlar bugun menümü yazmasam daha iyi feciydi
Saba
Muz
Öğle
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 bardak süt
3 hurma
2 ceviz
Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 kase çorba
1 tabak sebzeli haşlanmış tavuk
NERELeRDE kaldın canım gözlük hemen gelsin de aktifleşelim
Yüzdelerle yarışıyormuşuz. bugün misafir vardı abarttım biraz ama toparlancam inş. cuma görüşürüzz
Ins kuzum kilolu olmak cok kötüAynı şeyi 60 lar için düşünüyorum kendimi kilolu sanırdım 65 ken hoş o da çok bi kilo ama 72 ye dayanınca noluyoruuu dedim yani inş cnm tez zamanda göreceğiz 60 ları da 50 leridee
20 kiloyu nasil vermistin cnm 6 ayda. Bizede örnek olsun.günaydın kızlarrr
haftasonu menülerimi yazmasam dah iyiii
bugünden itibaren düzenli menülerimi yazıcamm sözzzzzz
6 aydır 65-66 gidip geliyorum ilk 6 ayda 20 kilo verdim şımardım hemennn
bir yönden de iyi oldu sabitlendi galiba kilomm
şimdi kaldığım yerden devam edicemm 6 kilom kaldı yaaa veririm ben onuda
evettt bu güne +100grla başladım
sizde durumlar nasıll
benim güzel rakibemmm nerelerdeben bu hafta 1 kg dan fazla vermek istiyotrum
Ay evet ya modunu düşürüyor insanın kesinlikle güvenini de etkiliyor:/ bu arada bizim başlangıç zamanımız aynıymış:)Ins kuzum kilolu olmak cok kötü
Cnm adına tıkla soldan kişisel bilgilere gir orada özel başlık kısmına yazYa arkadaslar profilinizin altina nasil kilonuzu yazabiliyorsunuz bn denedim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?