Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben buralardayım canım gene seni takipteyimmmm
bu sabahki kilon nedirrrrr
yazdıysan kusura bakma .kaçırmış olabilirim

bugün 65 çıktım canım.cumadan beri 200gr gitmiş. ama haftasonu çok kaçırdım tartıya yarın fln yansımaz inş

cumaya kadar full dikkat menülerini bekliyrm rakibeem

Cuma 69.6 p.tesi 68.9 kizlar. Yaklask 1 haftadr adam akilli bir katilim sağlayamadgm icin öncelikle hepinizden özür diliyorum kızlar. Cünkü doğru düzgn bi beslenmem yok. 2 haftadr dis doktoruna gidip duruyorum. 20 ekimde disci randevm vardi kanal tedavisi icin. 2 igne vurmasina ragmen uyusmadi disim. 1 hafta sonrasina randevu verdi. Gecen hafta persmbe tekrar disciye gittim. Ilk ignede yine uyusmadi. Ikinci igneyi bu sefer o kdr derinden vurdu ki canm cikicak sandm ama sonunda uyustu ve kanal tedavisini oldm. Sukur ki agrili disden kurtuldm ama bu sefer de gecici dolguyu yuksek yapmis sanirm arka dislermde cigneyerek yemek yemekte cok zorlanirm oldm. O yuzden dogru duzgn bi yemek yeme duzenini olusturamadm o gunden beri. Anca anca kndime geliyorm.

Geçmiş olsun canm önce sağlık tabi

Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Sade kahve

Aksam
Şıps ( bir adet kucuk haslanms tavuk ve 3 yemek kasgi kadar da sosundan yedm)
Yarm dilim ekmek

Ara
Sade kahve

Su 2 litre. Yarim saat tempolu yuruyus
Çok az olmuş canm Öğle yok zaten en azından sabhları 2 dilim kepek veya tam buğday ekmeği yiyebilirsin, ara öğün olarak da yoğurt

Napmışınız be yaa
Gidiyorum gidiyorum hala kaldığım sayfayı bulamadım.. Maşallah ne sohbet olmuş

Kuzuu benim 300 gr mımı unutmuşsun

Kizlar herkese uyar mi. İtiraz eden var mi
Bana uyar canım

Bana uyuyooo caniiim ellerine saglikk grubumuz dahada aktiiff we bol eksili olck die dusunuyoruumm

Cok uyar fazla uyar yapalim yapalim noluur :)

Ben cok skı bi sekilde burda olmaya calisicaaam bana herkes uyar siz secin kizlarr
Kızlar çok hırslı gördüm sizi, bravo size

Menum sabah 1 yumurta 2 dlm ekmek 3 zeytin 1 dlm peynir salata
Arasa 7 8 tane musmula
Oglen balik salata 1 dlm ekmek
Aksam salata yogurt
Süper menü
Akşamı görünce o kadar da kötü değil canım menün.
Sabah
Peynir zeytin 2 dlm ekmek az menemen cok az recel

Ara
1muz ve tarçınlı süt

Öğle
1 tbk pırasa yemeği ve çorba

Akşam
1 kase çorba ve yoğurt

Spor
40 dk yürüyüş
Süper menü
Afiyet olsunn. Ben bu kadr ekmek yiyincee bana fazla arti olarak geri geliyo yaa seninde oyle olmuyomu
Herkesin bünye aynı değil canım maalesef.

Geçmiş olsun canm önce sağlık tabi

Çok az olmuş canm Öğle yok zaten en azından sabhları 2 dilim kepek veya tam buğday ekmeği yiyebilirsin, ara öğün olarak da yoğurt

Oncelikle tsk ederm canm sagolasn. Fazlasini istesem de yiyemiyorm suan ekmk vs olarak cignerken cok zorlaniyorm. Birde sabahlari gec uyandgm icin kahvaltm 11i buluyor o yuzden ara ogunde karnm acikmiyor hic. Ama aralarda yogurt olabilir tabi haklisn

Menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
4-5 burgu peynir
Domates,salatalık
1 dilim çavdar ekmek

Ara öğün
2 kayısı 1 küçük bardak süt

Öğlen
Et haşlama
Bir kepçe çorba
Yoğurt

Ara
2 kepekli grisini
1 mandalina

Akşam
Taze fasulye
Yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…