hmm evet biz de lahana da kelem de deniyor hatta dahda çok kelem :))Ben samsunluyum. Lahanaya herkes kelem demez kelemi herkez bilmezde ondan sordum.
eşleşmeler oldu mu? bence de aktif olsun herkes kapışmalar da işe yarasınYok kaptancim küsürleri yazmadim. Bide aktif olmayanlar var ya onlari dahil etmemeyi düşünüyorum sonucta 2li olacagi icin diger kisinin motivasyonu düşmesin Cunku bazilari cok cok pasif. Ne dersin kaptanim
gecmis olsun canimOncelikle tsk ederm canm sagolasn. Fazlasini istesem de yiyemiyorm suan ekmk vs olarak cignerken cok zorlaniyorm. Birde sabahlari gec uyandgm icin kahvaltm 11i buluyor o yuzden ara ogunde karnm acikmiyor hic. Ama aralarda yogurt olabilir tabi haklisn
cokkkk guzel tatlim bravoMenüm
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Ögle
1 kase türlü
1 bardak ayran
Aksam
Tonbalikli salata
Ayran
Spor 30dk eliptik bisiklet. Dukan yapmaktan bi süreligine vazgectim.
coook iyi olmus canimMenum sabah 4 yk nesfit 1 bardak sut 5 badem 10 yaban mersini karistirip yedim
Ara 7 8 musmula 1 cay bardagi tarcinli sut
Ogle 2 dlm ekmek peynir'domates
Aksam 6 kasik bamya 1 kepce corba yogurt yarim dilim ekmek
senin menun de cok guzel olmus ya bravoselam kızlar çok yoğun ve yorucu bir gündü, menümü paylaşıyorum
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata çok az peynir, biraz fındık ezmesi ve çay
ara: limonlu yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna ve az salata 1 kk peynir
ara: tek şekerli neskafe
akşam: 2 dolu çorba kaşığı nohutlu pilav, 1 kepçe patlıcan yemeği, az kelem turşusu
ara: tek şekerli türk kahvesi, sade soda, yatmadan da yeşil çay
bol su
ben pembedussler ile yarıştayımeşleşmeler oldu mu? bence de aktif olsun herkes kapışmalar da işe yarasın
Cok tsk ederim sonrasina yarim saat daha spor ekledim sporumun icinde twister sopali hareket ve esimin belirledigi bölgesel calismalar vardi. Her aksam böyle spor yapmayi planliyorum.cokkkk guzel tatlim bravo
Ins cnm ins basaricazçok geçmiş olsun canım daha aktif görmek istiyoruz seni:)
hafif bir menü olmuş spor da var
spor da var menü de gayet hafif harikasın canım, birlikte başaracağız:):*
canım menün gayet güzel, ama sana bir tavsiye, her gün tartılma lütfen bu moralini bozar ve unutma bazı şeyler tam da çok düşünmediğimiz anda oluveriyor:)
gayet güzel canım
senin de menün cok iyi canım
güzel bence afiyet olsun
harikasın cnm sen de
supersin canim yaaCok tsk ederim sonrasina yarim saat daha spor ekledim sporumun icinde twister sopali hareket ve esimin belirledigi bölgesel calismalar vardi. Her aksam böyle spor yapmayi planliyorum.
ay saolasın kuzum yasenin menun de cok guzel olmus ya bravo
Ben istiyorum kapışmakPrenses 90
Fantastik 88
Uykszpink 78
Pembedşlr 77
Fahmuh 77
Alinannesi 75
Eloisee 71
Akrep 70
Omarlaa 69
Ecii 68
Krakker 65
Nidah 65
Kizlar katilmak isteyen hemen yazsin bana.. kimler kimleri istemisti pek hatirlayamiyorum ama ben kendimce yapayim gruplari baska birini isteyen yazsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?