Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yok kaptancim küsürleri yazmadim. Bide aktif olmayanlar var ya onlari dahil etmemeyi düşünüyorum sonucta 2li olacagi icin diger kisinin motivasyonu düşmesin Cunku bazilari cok cok pasif. Ne dersin kaptanim
eşleşmeler oldu mu? bence de aktif olsun herkes kapışmalar da işe yarasın

senin menun de cok guzel olmus ya bravo

Ins cnm ins basaricaz

Kizlar bugunku menum
Sabah
yemege firsatim olmadi acil islerim vardi

Oglen 13.30
domates corbasi
yarim dilim kepekli ekmek

Ara 16.00
Sari leblebi avuc ici kadar

Aksam 19.00
2 avuc ici kadar mantarli tavuk sote
bol marul havuc salatasi
firinda kozlenmis sifir yağ kirmizi biber
yogurt

Ara 21.30 da yiyecegim
3 mandalina

Prenses 90
Fantastik 88
Uykszpink 78
Pembedşlr 77
Fahmuh 77
Alinannesi 75
Eloisee 71
Akrep 70
Omarlaa 69
Ecii 68
Krakker 65
Nidah 65

Kizlar katilmak isteyen hemen yazsin bana.. kimler kimleri istemisti pek hatirlayamiyorum ama ben kendimce yapayim gruplari baska birini isteyen yazsin bana

Ben istiyorum kapışmak

Baska katilmak isteyen varsa yada baska biriyle eş olamak isteyen söylesin. Bu arada 3 lü de kapışılabilir

Kızlar ya bişey dicem size, bi aile gbi olduk ya burada ben biraz özel hayatımdan müzdaribim malum, biriyle görüştüm en son adam evlilik düşünmüyorum dedi, benim fikrimin evlilik olduğunu bilmesine rağmen görüştük ..buluşmadan ayrılırken de yine görüşürüz dedi ama iki haftadır uzak duruyor benden...benim de garip biçimde bi içim ısındı, neyse bu duruma üzülmüyor değilim ama şöyle de bi durum var adam görüşelim dese 71 kiloyum yani hadi ilk buluşmada siyah pnt vs idare ettim şuan görüşmem zor olurdu yani çünkü kendin kendimi beğenmiyorum istediğim gbi giyinemiyorum hatta 55 kiloluk gardrobum olduğu gbi duruyor...velhasıl kelam ben de kendimi şuan kilo vermeye adadım ve içimdeki boşluğu sizlerle doldurmaya çalışıyorum tekrardan görüşecek miyiz bilmiyorum, umutsuz da olmak istemiyorum of öyle işte...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…