- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Ben esimle tanistigimda 67 kiloydum cok zayif bi insan degildim yani. Bu tarz seylerin kiloyla hic alakasi olmuyor cnm. Seni her halinle sevecekse sevsin kendini kilon konusunda hic kötü hissetme. Evliligi düsünüyrsa o da senden elektrik aldiysa görüsmek isticektir zaten bekle ve gör.Kızlar ya bişey dicem size, bi aile gbi olduk ya burada ben biraz özel hayatımdan müzdaribim malum, biriyle görüştüm en son adam evlilik düşünmüyorum dedi, benim fikrimin evlilik olduğunu bilmesine rağmen görüştük ..buluşmadan ayrılırken de yine görüşürüz dedi ama iki haftadır uzak duruyor benden...benim de garip biçimde bi içim ısındı, neyse bu duruma üzülmüyor değilimama şöyle de bi durum var adam görüşelim dese 71 kiloyum yani hadi ilk buluşmada siyah pnt vs idare ettim şuan görüşmem zor olurdu yani çünkü kendin kendimi beğenmiyorum istediğim gbi giyinemiyorum hatta 55 kiloluk gardrobum olduğu gbi duruyor...velhasıl kelam ben de kendimi şuan kilo vermeye adadım ve içimdeki boşluğu sizlerle doldurmaya çalışıyorum tekrardan görüşecek miyiz bilmiyorum, umutsuz da olmak istemiyorum of öyle işte...........
Peki iki haftadır yazmaması hakkında ne diyosun cnm? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım??Ben esimle tanistigimda 67 kiloydum cok zayif bi insan degildim yani. Bu tarz seylerin kiloyla hic alakasi olmuyor cnm. Seni her halinle sevecekse sevsin kendini kilon konusunda hic kötü hissetme. Evliligi düsünüyrsa o da senden elektrik aldiysa görüsmek isticektir zaten bekle ve gör.
2 hafta az bi zaman deil cnm arayacak olsa arardi sanirim. Yada farkli bi ugrasi vardir hayatinda onu halletmeyi bekliyor olabilir bilemiyorumki...Peki iki haftadır yazmaması hakkında ne diyosun cnm? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım??
Ya hakkını yemiyim bişi demedi o her halimle güzel olduğumu söyledi ama bn en başta kendim için istiyorum o bişi demese bile bn bu kiloyla mutlu değilim canım.. o yüzden bu zaman için de her işte bi hayır var demek istiyorum
Menün güzel olmus cnm sarmaya dayanabilip az yedigin icin ayrica kutlarim.menümm:
sabahmlet,2dil ekmek,az bal,salatalık domates,ceviz,peynir
ara:az leblebi kuru üzüm
öğle:4 tane yaprak sarma salata yoğurt
ara:mandalina
akşm:salata,yoğurt,2 yaprak sarma
ara: nar
sarmaya sardım bugun ama az yedimmm
Öyle cnm işte daha evlilik kafasında değilmiş beyfendi 32 yaşında2 hafta az bi zaman deil cnm arayacak olsa arardi sanirim. Yada farkli bi ugrasi vardir hayatinda onu halletmeyi bekliyor olabilir bilemiyorumki...
Harikadın cnm bnmKizlar bugunku menum
Sabah
yemege firsatim olmadi acil islerim vardi
Oglen 13.30
domates corbasi
yarim dilim kepekli ekmek
Ara 16.00
Sari leblebi avuc ici kadar
Aksam 19.00
2 avuc ici kadar mantarli tavuk sote
bol marul havuc salatasi
firinda kozlenmis sifir yağ kirmizi biber
yogurt
Ara 21.30 da yiyecegim
3 mandalina
Bence de sarma konusunda ne kadar tutmuşsun kendini cnm bravomenümm:
sabahmlet,2dil ekmek,az bal,salatalık domates,ceviz,peynir
ara:az leblebi kuru üzüm
öğle:4 tane yaprak sarma salata yoğurt
ara:mandalina
akşm:salata,yoğurt,2 yaprak sarma
ara: nar
sarmaya sardım bugun ama az yedimmm
Bana kalirsa ewlilik düşünmeyen biriyle boşa wakit kaybetme canim diyelim ki bişey oldu ve evlendiniz diyelim ben öyle düşünen bir erkegin iyi bir aile babasi olacagini sanmiyorumKıkbişey dicem size, bi aile gbi olduk ya burada ben biraz özel hayatımdan müzdaribim malum, biriyle görüştüm en son adam evlilik düşünmüyorum dedi, benim fikrimin evlilik olduğunu bilmesine rağmen görüştük ..buluşmadan ayrılırken de yine görüşürüz dedi ama iki haftadır uzak duruyor benden...benim de garip biçimde bi içim ısındı, neyse bu duruma üzülmüyor değilimama şöyle de bi durum var adam görüşelim dese 71 kiloyum yani hadi ilk buluşmada siyah pnt vs idare ettim şuan görüşmem zor olurdu yani çünkü kendin kendimi beğenmiyorum istediğim gbi giyinemiyorum hatta 55 kiloluk gardrobum olduğu gbi duruyor...velhasıl kelam ben de kendimi şuan kilo vermeye adadım ve içimdeki boşluğu sizlerle doldurmaya çalışıyorum tekrardan görüşecek miyiz bilmiyorum, umutsuz da olmak istemiyorum of öyle işte...........
Evlilik düsünmüyorsa bosuna uzatma cnm. Sen evlilik düsünüyorsun sonucta. Liseli asiklar gibi davranamazsiniz bu yastan sonra.Öyle cnm işte daha evlilik kafasında değilmiş beyfendi 32 yaşında
Bana kalirsa ewlilik düşünmeyen biriyle boşa wakit kaybetme canim diyelim ki bişey oldu ve evlendiniz diyelim ben öyle düşünen bir erkegin iyi bir aile babasi olacagini sanmiyorum
Evlilik düsünmüyorsa bosuna uzatma cnm. Sen evlilik düsünüyorsun sonucta. Liseli asiklar gibi davranamazsiniz bu yastan sonra.
Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falanMrb bende Zayıflamak istiyorum ve yarın net kesin başlıycam
hosgeldin canimMrb bende Zayıflamak istiyorum ve yarın net kesin başlıycam
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden[/QUOTE]OTE="ecii, post: 48775270, member: 769641"]Canim haftada 5 kilo vermen imkansiz.. ve cok sagliksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?