Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben esimle tanistigimda 67 kiloydum cok zayif bi insan degildim yani. Bu tarz seylerin kiloyla hic alakasi olmuyor cnm. Seni her halinle sevecekse sevsin kendini kilon konusunda hic kötü hissetme. Evliligi düsünüyrsa o da senden elektrik aldiysa görüsmek isticektir zaten bekle ve gör.

Peki iki haftadır yazmaması hakkında ne diyosun cnm? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım??
Ya hakkını yemiyim bişi demedi o her halimle güzel olduğumu söyledi ama bn en başta kendim için istiyorum o bişi demese bile bn bu kiloyla mutlu değilim canım.. o yüzden bu zaman için de her işte bi hayır var demek istiyorum

menümm:

sabahmlet,2dil ekmek,az bal,salatalık domates,ceviz,peynir

ara:az leblebi kuru üzüm

öğle:4 tane yaprak sarma salata yoğurt

ara:mandalina

akşm:salata,yoğurt,2 yaprak sarma

ara: nar

sarmaya sardım bugun ama az yedimmm

2 hafta az bi zaman deil cnm arayacak olsa arardi sanirim. Yada farkli bi ugrasi vardir hayatinda onu halletmeyi bekliyor olabilir bilemiyorumki...

Menün güzel olmus cnm sarmaya dayanabilip az yedigin icin ayrica kutlarim.

Harikadın cnm bnm
Bence de sarma konusunda ne kadar tutmuşsun kendini cnm bravo

Bana kalirsa ewlilik düşünmeyen biriyle boşa wakit kaybetme canim diyelim ki bişey oldu ve evlendiniz diyelim ben öyle düşünen bir erkegin iyi bir aile babasi olacagini sanmiyorum

Bana kalirsa ewlilik düşünmeyen biriyle boşa wakit kaybetme canim diyelim ki bişey oldu ve evlendiniz diyelim ben öyle düşünen bir erkegin iyi bir aile babasi olacagini sanmiyorum

Evlilik düsünmüyorsa bosuna uzatma cnm. Sen evlilik düsünüyorsun sonucta. Liseli asiklar gibi davranamazsiniz bu yastan sonra.

Canlarım kesinlikle vakit kaybedecek durumda değilim ha önüme de bakıyorum ama aklımın bir köşesinde de duruyor şapşal iyi biri o bence evliliğe olan bakış açısı değişmeyecek türden değil ama bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum hayırlısı...ama öncelikli hedefim olabildiğine fit olmak:)

TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan[/QUOTE]
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...

TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]
diet programin doktor kontrolunde mi haftada 5 kilo mu???

Canim haftada 5 kilo vermen imkansiz.. ve cok sagliksiz

OTE="ecii, post: 48775270, member: 769641"]Canim haftada 5 kilo vermen imkansiz.. ve cok sagliksiz[/QUOTE]
Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…