Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

OTE="ecii, pmüm 48775270, member: 769641"]Canim haftada 5 kilo vermen imkansiz.. ve cok sagliksiz
Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden[/QUOTE]
Ilk hafta belki ki ben ona da ihtimal vermiyorum.. ama sonrasinda mümkün degil

Suan 70li kilolara düssem rahat bi nefes alcam. O kdr düstüm yani :)))
bende canım ya 70 süper olur şuan.eşim 70 lik halime bayılıyordu sakın kilo verme diyordu
umarım canım

çok geçmiş olsun kuzum
88prenses22 eslestik cnm buralardamisin diyetin nasil gidiyor. Atakta bi hayli kilo veriliyor.
diyetim iyi gibi .bakalım nasıl verecem

öncelikle şunu söyleyeym canım yok ben kiloloyum kndimi begenmiyorum o da begenmez tarzında birsey düsünme. sen kendini begenip kendine deger vermzsen karşındaki insanın seni begenmesini ve sana deger vermesini beklemen bastan hata olur. görüşürüz diyerek ayrılms olmanız adamın seni kesn arayacağı anlamına gelmiyor ki genel olarak bu kelimeyi halk arasında biz zaten cok sık kullanıyoruz. sırf bu kelimeyle umutlanma bence. evliliği düsünmüyorum lafları da hep bos bence. ona bakarsan bende cevreme karsı yada bana ilgisi olan insanlara karsı onlara hayr diyemediğim için genelde o cumleyi kurarm ama yarn bir gün karsıma beni cidden etkileyen biri cıktıgında eminim ki o halimden eser kalmıcak. bnce adam seninle konusmaya devam etmek isteseydi ki bu zamanlar en fazla iletişim kurulan zamanlar olur normalde şimdiye kadar coktan seni arayıp ilgi manyagı yapmıstı. uzaklaş bacım sen o adamdan. olumsz konustm kusura bakma ama görünen o ki olmaz o iş.

Mrb bende Zayıflamak istiyorum ve yarın net kesin başlıycam

hg canm aramıza.

TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]

diyetisyene gttn ve sana haftada kilo vermen gerektiğini söyledi. çok ilginç nerde o diyetisyen bizde gidelim.

Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden
bu tur sagliksiz dietleri hic onaylamiyorum ki doktor kontrolunde olmadigi açık... cok sagliksiz...[/QUOTE]

katılıyorum noktasına virgülüne kadar.

Benim hamile kalmak için zayıflamam lazım o yüzden hızlu kilo vermem lazım diyetimde patates diyeti

canm ben bekarm su anki çock isteğini vs. anlayamam belki ama sana kuzenmle alakalı örnek verebilirim. üstelik o senden daha kilolu. evlendiğinde 70 cvarıydı 3 senede bu hale geldi. haklı olarak da suan cocuk düşünüyorlar ama kilodan dolayı hamile kalamıyor. suan da gercekten bir doktor kontrolunde kilo vermeye başladı. 1.5 ay gbi bir zamanda da kilo verdi. hiç bir doktor haftada 5 kilo verdiren bir diyeti önermez hele ki sen bebek düşünüyorsan. diyelm ki sen haftada 5 kilo verdin ki cok zor bence bu sefer de vucut fonksiyonlarını bozacak bünyene zarar vereceksn en basta. bu sefer cok hızlı sacma sapan diyetlerle zayıflasan bile zaten yine bebek sahibi olman zorlaşacak. bence sen iyi bir diyetisyene git ve onun kontrolunde başla diyetine.

Canm sana acı bir gerçeği itiraf etmeliyim ki erkekler şişman kadın sevmiyor ne yazık kii çünkü bende Evlendiğimde 55 kiloydum eşimin o zamanki bakışıyla 88 olduğum arasındaki farkı farkedebiliyorum

günaydın kızlar

dünkü menümü yazıp çıkıyorum

menü pazartesi

sabah
1 küçük dilim pasta
yarım dilim ekmek
az peynir
3 çatal omlet

öğle

2 küçük kase mercimek çorbası
1 köfte
1 kase yoğurt

ara
türk kahvesi
malesef yanında 2 badem şekeri,komşuya hayırlı olsuna gitmiştim yemek zorundaydıımmmecburen yedim yaniii

akaşm

2 yumurtalı çılbır,yoğurtlu

2.5 litre su.30 dakika plates .

hoşbuldum

geçmiş olsun ben de çok çektim diş ağrısından ama benimki diş eti ağrısı. 5 kutu antibiyotik kullandım geçmedi şişlik artık şilikle yaşıyorum. ağrımadığı müddetçe böyle devam ederim

ben de menemü yazayım

dün sabah uyanınca:bitki çayı, kahve
45 dk yürüyüş

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
hellim peyniri
eski kaşar
1 çb badem, 1 gün kurusu kayısı
domates

öğlen:
salata, tavuk çorba
eski kaşar
1 kayısı 3 badem

akşam: 1 kase ezogelin çorba
6 ızgara köfte
2 bardak ayran

karatay diyetim devam ediyor. 2 gündür sabahları aç karna yürüyüşe çıkıyorum.
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9

cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9

Hosgeldiiiiinnn
Burdan uzak kalmak iyi gelmiyo malesef
Menun guzel karataya devam et bence

@eloisee henüz tanışmadık sizinle ama özel sorunuza yorum yapmak istedim.
yaşım 35 evliyim, öyle erkek arkadaş mevzularından da çon anlamam ama toplumu iyi gözlemlediğimi düşünüyorum.

erkekler beğenilerini açıklama konusunda çekinmezler, hani o türk filmlerindeki gibi falan seviyordur da sevdiğini söyleyemiyordur , yalannnn. en çekingen erkek bile sevdiği bir kadın olsun bülbül kesilir. her konuda çekingenlik eder ama evlilik ve sevgi sözcüklerinde çekingen olmazlar.
eğer bir erkek sana evlenmeyi düşünmüyorum demişse evlenmeyi düşünmüyor ve senin onu beğenme ihtimaline karşı da gardını almış demektir. hani sanki arkadaşlığa kapım açık da evlenmem gibi ukelalık da çıkabilir altından.
şimdilik bence o kişiyi boşver. herşeyi oluruna bırak. henüz 15 gün çok erken bir süre. herşeyi oluruna bırak.

burada en büyük problem özgüvenini yitirmiş olman.hemen napıyoruz? özgüvenimizi kazanıyoruz. kilo mu veriyoruz spor mu yapıyoruz bakım mı yapıyoruz ne yapıyorsak hemmen o özgüveni yakalıyoruz.

benim de başka sebeplerden özgüvene ihtiyacım var, 10-15 kilo sonra görün beni

TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]

hoşgeldin, arkadaşlar da yazmış aman dikkat sağlığından olma.
@eloisee keşke tartılmasam. diyetisyende öyle dedi ama duramam hayatta hobi oldu tartılmak:) neredeyse baskül ile yatıcam
Sabah ilk işim o
haha bende öyle her sabah tartılıyorum
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
karatay mı yapıyorsun, çok güzel veriyolar ya bende özeniyorum ama ekmek pilav fln az da olsa yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…