Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden[/QUOTE]OTE="ecii, pmüm 48775270, member: 769641"]Canim haftada 5 kilo vermen imkansiz.. ve cok sagliksiz
Ilk hafta belki ki ben ona da ihtimal vermiyorum.. ama sonrasinda mümkün degil[/QUOTE]Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden
Ilk hafta belki ki ben ona da ihtimal vermiyorum.. ama sonrasinda mümkün degil[/QUOTE]Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden
Yani napmalıyım[/QUOTE]Ilk hafta belki ki ben ona da ihtimal vermiyorum.. ama sonrasinda mümkün degil
Ama hızlı vermem lazım çünkü hemen hamile kalmak istiyorum[/QUOTE]Ilk hafta belki ki ben ona da ihtimal vermiyorum.. ama sonrasinda mümkün degil
bende canım ya 70 süper olur şuan.eşim 70 lik halime bayılıyordu sakın kilo verme diyorduSuan 70li kilolara düssem rahat bi nefes alcam. O kdr düstüm yani :)))
umarım canımCanım liptonun limonlu yeşil çay ödem attırıyor bana haberin olsun, evet vücudu şaşırtın falan diyorlar ya
OMG!! Naptın sen kuzucum bugün ekstra dikkat et, bol su ve yeşil çay cnm meyveliylğurt fln yap 1 öğünde
Canım yukarıda nidaha dediğim şeyler senin için de geçerli
Harikasın canımm
En güzeli zaten bunu yapabilsek yeter zaten
Gayet iyi dukandı sanırım bu pek bilmiyorum sma umarım iyi olur
Saol canım benim
çok geçmiş olsun kuzumCuma 69.6 p.tesi 68.9 kizlar. Yaklask 1 haftadr adam akilli bir katilim sağlayamadgm icin öncelikle hepinizden özür diliyorum kızlar. Cünkü doğru düzgn bi beslenmem yok. 2 haftadr dis doktoruna gidip duruyorum. 20 ekimde disci randevm vardi kanal tedavisi icin. 2 igne vurmasina ragmen uyusmadi disim. 1 hafta sonrasina randevu verdi. Gecen hafta persmbe tekrar disciye gittim. Ilk ignede yine uyusmadi. Ikinci igneyi bu sefer o kdr derinden vurdu ki canm cikicak sandm ama sonunda uyustu ve kanal tedavisini oldm. Sukur ki agrili disden kurtuldm ama bu sefer de gecici dolguyu yuksek yapmis sanirm arka dislermde cigneyerek yemek yemekte cok zorlanirm oldm. O yuzden dogru duzgn bi yemek yeme duzenini olusturamadm o gunden beri. Anca anca kndime geliyorm.
diyetim iyi gibi .bakalım nasıl verecem88prenses22 eslestik cnm buralardamisin diyetin nasil gidiyor. Atakta bi hayli kilo veriliyor.
Kızlar ya bişey dicem size, bi aile gbi olduk ya burada ben biraz özel hayatımdan müzdaribim malum, biriyle görüştüm en son adam evlilik düşünmüyorum dedi, benim fikrimin evlilik olduğunu bilmesine rağmen görüştük ..buluşmadan ayrılırken de yine görüşürüz dedi ama iki haftadır uzak duruyor benden...benim de garip biçimde bi içim ısındı, neyse bu duruma üzülmüyor değilimama şöyle de bi durum var adam görüşelim dese 71 kiloyum yani hadi ilk buluşmada siyah pnt vs idare ettim şuan görüşmem zor olurdu yani çünkü kendin kendimi beğenmiyorum istediğim gbi giyinemiyorum hatta 55 kiloluk gardrobum olduğu gbi duruyor...velhasıl kelam ben de kendimi şuan kilo vermeye adadım ve içimdeki boşluğu sizlerle doldurmaya çalışıyorum tekrardan görüşecek miyiz bilmiyorum, umutsuz da olmak istemiyorum of öyle işte...........
Mrb bende Zayıflamak istiyorum ve yarın net kesin başlıycam
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
bu tur sagliksiz dietleri hic onaylamiyorum ki doktor kontrolunde olmadigi açık... cok sagliksiz...[/QUOTE]Ama arkadaşlarım var yapan o yüzden
Benim hamile kalmak için zayıflamam lazım o yüzden hızlu kilo vermem lazım diyetimde patates diyeti
Canm sana acı bir gerçeği itiraf etmeliyim ki erkekler şişman kadın sevmiyor ne yazık kii çünkü bende Evlendiğimde 55 kiloydum eşimin o zamanki bakışıyla 88 olduğum arasındaki farkı farkedebiliyorumKızlar ya bişey dicem size, bi aile gbi olduk ya burada ben biraz özel hayatımdan müzdaribim malum, biriyle görüştüm en son adam evlilik düşünmüyorum dedi, benim fikrimin evlilik olduğunu bilmesine rağmen görüştük ..buluşmadan ayrılırken de yine görüşürüz dedi ama iki haftadır uzak duruyor benden...benim de garip biçimde bi içim ısındı, neyse bu duruma üzülmüyor değilimama şöyle de bi durum var adam görüşelim dese 71 kiloyum yani hadi ilk buluşmada siyah pnt vs idare ettim şuan görüşmem zor olurdu yani çünkü kendin kendimi beğenmiyorum istediğim gbi giyinemiyorum hatta 55 kiloluk gardrobum olduğu gbi duruyor...velhasıl kelam ben de kendimi şuan kilo vermeye adadım ve içimdeki boşluğu sizlerle doldurmaya çalışıyorum tekrardan görüşecek miyiz bilmiyorum, umutsuz da olmak istemiyorum of öyle işte...........
hoşbuldumhosgeldin canim
geçmiş olsun ben de çok çektim diş ağrısından ama benimki diş eti ağrısı. 5 kutu antibiyotik kullandım geçmedi şişlik artık şilikle yaşıyorum. ağrımadığı müddetçe böyle devam ederimCuma 69.6 p.tesi 68.9 kizlar. Yaklask 1 haftadr adam akilli bir katilim sağlayamadgm icin öncelikle hepinizden özür diliyorum kızlar. Cünkü doğru düzgn bi beslenmem yok. 2 haftadr dis doktoruna gidip duruyorum. 20 ekimde disci randevm vardi kanal tedavisi icin. 2 igne vurmasina ragmen uyusmadi disim. 1 hafta sonrasina randevu verdi. Gecen hafta persmbe tekrar disciye gittim. Ilk ignede yine uyusmadi. Ikinci igneyi bu sefer o kdr derinden vurdu ki canm cikicak sandm ama sonunda uyustu ve kanal tedavisini oldm. Sukur ki agrili disden kurtuldm ama bu sefer de gecici dolguyu yuksek yapmis sanirm arka dislermde cigneyerek yemek yemekte cok zorlanirm oldm. O yuzden dogru duzgn bi yemek yeme duzenini olusturamadm o gunden beri. Anca anca kndime geliyorm.
karatay diyetim devam ediyor. 2 gündür sabahları aç karna yürüyüşe çıkıyorum.
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
Adım elif 21 yaşındayım 83 kloyum 1.63 boyum hedefim 55 diyet listeme göre haftada 5 kilo vermem gerekiyor ve evliyim hamile kalmak için zayıflamam lazımm...[/QUOTE]TE="ecii, post: 48775083, member: 769641"]Kendini tanitsana canim yasin kac kilon hedefin boyun falan
haha bende öyle her sabah tartılıyorum@eloisee keşke tartılmasam. diyetisyende öyle dedi ama duramam hayatta hobi oldu tartılmak:) neredeyse baskül ile yatıcam
Sabah ilk işim o
karatay mı yapıyorsun, çok güzel veriyolar ya bende özeniyorum ama ekmek pilav fln az da olsa yiyorumkaratay diyetim devam ediyor. 2 gündür sabahları aç karna yürüyüşe çıkıyorum.
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?